Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

esimin halasi bize samsundan samsun simidi yollamis sagolsun kayinvalidemde onlari dondurucuya koymus ,gecen gitigimizde Verdi hayatimda öyle güzel simitz yemedim harika bisey
samsun simiti meshur muymuş kiii ankaranın duymultmda samsunu ilk defa duydum bakk

bencedeeee sonra her tatilde beklicekler bence zorunluluktan değil kendi isteğiyle yapmalı insan böyle ziyaretleri
tabi canım ben hafta 1 alıştırdım bazen 2 haftada 1 arada fazla oluyor o fazlalığa alıştılar mı sürekli çağırıyorlar deli oluyorum ve 2 ay diyo 2 ay kafayı yerim

tabi canım ben hafta 1 alıştırdım bazen 2 haftada 1 arada fazla oluyor o fazlalığa alıştılar mı sürekli çağırıyorlar deli oluyorum ve 2 ay diyo 2 ay kafayı yerim
insan sıkılır kiii sürekli diken üstünde evde büyükler var gelen giden olcak bence 2 hafta fln yeterli böyle ziyaretlerde

temmuz ayı içinse kontrol hapını al 21 günlük olanları var yasmin olabilir onuda 18.ci gün bırak genelde gelir gelmez ise söktürücü içersin zamanın olur
Bakalim ikisinden biriini yapicam canm sagol
pilavı da aramıyorum hiç aklıma gelmiyor zamanında bol bol yediğimden sanırım sen hepimiz için köstebek ye
sizin icin kgmi alayim yani ben en iyisi onlar yerken kaciyim.ordan

ya ben senin yazdıklarından anlamıyorum telefon fln mı değitirdin cok yanlış yazıyosun kuzu
Hahahahahaha bende anlamadim az once
He ya kaynata ben anlamam dusun karisti
Benim de aklımda o var
ama pes etme bence ise yarar denemedim ama ossun fikir

ne yicen kuzu bence corbayı cok koydur salatayıda bol yedin mi kurtarırsın boşver sen bunları sana komplo kuruyolar

Matematik hocam kıyamamış da kaldığımı görünce yükseltmişti benim de lisede hep sınırlarda dolaşıyorum sonumu hayır etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…