- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.981
bencedeeee sonra her tatilde beklicekleralıştırma derim git ama ayarında kal benden sana tavsiye
Insallah geceraman ne takiosun canim iki ay degilmi hemen gecer bosver
samsun simiti meshur muymuş kiii ankaranın duymultmda samsunu ilk defa duydum bakkesimin halasi bize samsundan samsun simidi yollamis sagolsun kayinvalidemde onlari dondurucuya koymus ,gecen gitigimizde Verdi hayatimda öyle güzel simitz yemedim harika bisey
tabi canım ben hafta 1 alıştırdım bazen 2 haftada 1 arada fazla oluyor o fazlalığa alıştılar mı sürekli çağırıyorlar deli oluyorum ve 2 ay diyo 2 ay kafayı yerimbencedeeee sonra her tatilde bekliceklerbence zorunluluktan değil kendi isteğiyle yapmalı insan böyle ziyaretleri
Inşallah ya durduğumuz yerde köy gibi bir yer o yüzünden duramıyor maalesefben stres oldum şuan tersi olmasında
Aynen bende aynısı dedim ama yokbencedeeee sonra her tatilde bekliceklerbence zorunluluktan değil kendi isteğiyle yapmalı insan böyle ziyaretleri
insan sıkılır kiii sürekli diken üstünde evde büyükler var gelen giden olcak bence 2 hafta fln yeterli böyle ziyaretlerdetabi canım ben hafta 1 alıştırdım bazen 2 haftada 1 arada fazla oluyor o fazlalığa alıştılar mı sürekli çağırıyorlar deli oluyorum ve 2 ay diyo 2 ay kafayı yerim
Bence orda esinin seni yanagindan bile opmesine izin vermeYok yok ikna edemiyorum valla şu ay geçsin de ilk defa bu kadar uzun kalacağız oda anlayacak kalsın gorsun
Aynen bi gidrlim aklımda deli planlaralıştırma derim git ama ayarında kal benden sana tavsiye
Benim de aklımda o varBence orda esinin seni yanagindan bile opmesine izin vermebelki pes eder sahsen ben rahat edemem kaynanmlar varken uzak ol derdim
şimdi seninde annenler geldi bende oraya gitcem diyemezsinAynen bende aynısı dedim ama yok
cok mantıklı vallaBence orda esinin seni yanagindan bile opmesine izin vermebelki pes eder sahsen ben rahat edemem kaynanmlar varken uzak ol derdim
vallah bende ilk defa yedim harika biseysamsun simiti meshur muymuş kiii ankaranın duymultmda samsunu ilk defa duydum bakk
Bakalim ikisinden biriini yapicam canm sagoltemmuz ayı içinse kontrol hapını al 21 günlük olanları var yasmin olabilir onuda 18.ci gün bırak genelde gelir gelmez ise söktürücü içersin zamanın olur
pilavı da aramıyorum hiç aklıma gelmiyor zamanında bol bol yediğimden sanırım sen hepimiz için köstebek ye
Hahahahahaha bende anlamadim az onceya ben senin yazdıklarından anlamıyorum telefon fln mı değitirdincok yanlış yazıyosun kuzu
He ya kaynata ben anlamamişte bende de karısıyo böyle yazınca anlayamıyorum
bazen insanın basireti bağlanıyo cidden cevap veremiyosun bana oldu bi kaç kere de sonradan ne kızdım kendime
bni lisede bi hocam 45 ten bırakmıştısözlüyü düşük vermiş tıfıl sey
Benim de aklımda o var
surdan yollama tusu olsada buzlukdakileri yollasam hemencik hihihiolsa da yesek
Sende iyice pis bogaz oldunolsa da yesek
Bakalim ikisinden biriini yapicam canm sagol
sizin icin kgmi alayim yani ben en iyisi onlar yerken kaciyim.ordan
Hahahahahaha bende anlamadim az once
He ya kaynata ben anlamamdusun karisti
ama pes etme bence ise yarar denemedim ama ossun fikir
Matematik hocam kıyamamış da kaldığımı görünce yükseltmişti benim de lisede hep sınırlarda dolaşıyorum sonumu hayır etsin Allahişte bende de karısıyo böyle yazınca anlayamıyorum
bazen insanın basireti bağlanıyo cidden cevap veremiyosun bana oldu bi kaç kere de sonradan ne kızdım kendime
bni lisede bi hocam 45 ten bırakmıştısözlüyü düşük vermiş tıfıl sey
Aynen çorbayı çok yiyince insanın içi almıyor zaten güzel taktikne yicen kuzu bence corbayı cok koydur salatayıda bol yedin mi kurtarırsın boşver sen bunları sana komplo kuruyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?