- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.961
Aaa kaynatam yazmis hahahahahahaahahahahahahahaha suan kahkaha atiyorum kafam gitmis benim abisine gitti aklima ahahahahahahah aygozlerimden yas geldi yaaa
kayinbabam yazsaniza yaa kaynata maynata ben anlamam
Bana dese sahsen saygili ölçulu sekilde cevap verirdim .oyle yapiyolarsada hic gidemem valla
temmuz ayı içinse kontrol hapını al 21 günlük olanları var yasmin olabilir onuda 18.ci gün bırak genelde gelir gelmez ise söktürücü içersin zamanın olurama benaneeee
diyosunnnnnn insallaahgitmeden corbaiciyimde orda sadece islim yerim
evt bunu biliyorum aslinda ama şunu soriyim sana ozaman simdi ben 10 temmuzda gidicem ne zaman baslasam ? Simdi baslasam bugun reglmn 6. Gunu baslarsam atiyorum 3 temmuzda birakirsam olurmuyum sence ? Yoksa hic riske girmeden o dedigin hapimi alsam
pilavı da aramıyorum hiç aklıma gelmiyor zamanında bol bol yediğimden sanırım sen hepimiz için köstebek yevalla saydiklarimn hepsini seviyorum benim icin cok zor pilavi yememek bile zor millet yerkenama basaricam insallah
bir ton işim var yapasım ypok hava scak ama arada yağmur esintisi oluyor buz gibi biri beni serin sulara atsınölüyorummmmm buralarda dakika geçmiyooooooooooo kaç gündür buralarda pek sakingelmeyenler var gözümden kaçmıyo benim ya seninnnnnnn
süpür anası işin ne
gecmis olsun cannimKızlar nasilsiniz ben hasta oldum başımı kaldıramıyor um hic
gitmesen olmuyor mu ya 2 saat zor dayanıyorum ben onla başbaşaponcikbirgelincik tatlım bu ağ hiç doğru dürüst gelemedim haklısın benim biraz psikolojik bozuldu sanırım iki ay kaynanamda kala cam da iyice içime kapandı m gidecem diye
Maalesef tatlım gitmek gerek eşimle aram bozulur bende istemiyorum onugitmesen olmuyor mu ya 2 saat zor dayanıyorum ben onla başbaşa
Sağol tatlımgecmis olsun cannim
ya ben senin yazdıklarından anlamıyorum telefon fln mı değitirdinEdin olduğumuz yerde durmuyor ki memleket e gidecek diye gözünün içi parlıyor resmen ama ben anne ne geçerim bilmiyoru m ez azından bi ay kalsam diğer ayı yitrsam jafi
aman ne takiosun canim iki ay degilmi hemen gecer bosverponcikbirgelincik tatlım bu ağ hiç doğru dürüst gelemedim haklısın benim biraz psikolojik bozuldu sanırım iki ay kaynanamda kala cam da iyice içime kapandı m gidecem diye
sen evleneli 1 sene bile dolmadı dimi yanlış hatırlamıyorsam .. kocanla başbaşa kalsana evde git 1 hafta dön ikna edemezmisin bak ilerde fazlasını isterlerYok tatlım eşimle gidecek birikmiş izin var da bende zaten yeniyim daha birşey demiyorum ama sumam bu sefer giderken yaaa iki ay çok uzun illa ki soyleyecem mesela eşim bana ni kıyafet aldı kaynaşma bile onu giyme dedi ben kaynanama eşim aldı dedim o beğendi bende giyiyoru m dedi m anlatsın cok şey var da neyse
Heee tablet tel bozuk maalesefya ben senin yazdıklarından anlamıyorum telefon fln mı değitirdincok yanlış yazıyosun kuzu
esimin halasi bize samsundan samsun simidi yollamis sagolsun kayinvalidemde onlari dondurucuya koymus ,gecen gitigimizde Verdi hayatimda öyle güzel simitz yemedim harika biseybizim buranın sedefi var şahane oluyo simitlerisabhaları bazen ısmarlatıyodum ofisten birilerine
Yok yok ikna edemiyorum valla şu ay geçsin de ilk defa bu kadar uzun kalacağız oda anlayacak kalsın gorsunsen evleneli 1 sene bile dolmadı dimi yanlış hatırlamıyorsam .. kocanla başbaşa kalsana evde git 1 hafta dön ikna edemezmisin bak ilerde fazlasını isterler
Birşey yapmıyorum ki giyinmeme karışır bakımlı olmaya çalışırım makyaj falan ona birşey der ugff bir sürü birşey
alıştırma derim git ama ayarında kal benden sana tavsiyeMaalesef tatlım gitmek gerek eşimle aram bozulur bende istemiyorum onu
işte bende de karısıyo böyle yazınca anlayamıyorumAaa kaynatam yazmis hahahahahahaahahahahahahahaha suan kahkaha atiyorum kafam gitmis benim abisine gitti aklima ahahahahahahah aygozlerimden yas geldi yaaa
kayinbabam yazsaniza yaa kaynata maynata ben anlamam
Bana dese sahsen saygili ölçulu sekilde cevap verirdim .oyle yapiyolarsada hic gidemem valla
bni lisede bi hocam 45 ten bırakmıştıvalla cidden puan verecek hocaya bağlı inşallah geçmişimdir kalırsam da ucundan kalmışımdır bu beni üzer ama yapacak bir şey kalmadı artık
tatilde sende ailene gitsen biraz olmazmi yani o iki ayin bir haftasi yada nebilim iki haftasini kendi ailende gecirsen?, hani Zamani kisaltmis olursun?Tatil ıst e kaynatam çok karışıyor bana tesettürlü biriyim dikkat te ederim giyinmeme ama herşeyimi karışıyor çok deli oluyorum sinirleri m çok bozuk gidecem diye
ben stres oldum şuan tersi olmasındaYok yok ikna edemiyorum valla şu ay geçsin de ilk defa bu kadar uzun kalacağız oda anlayacak kalsın gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?