Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen onun olması çok tuhaf canısı diyorum ama o bana demekten hiç bikmiyor

temmuz ayı içinse kontrol hapını al 21 günlük olanları var yasmin olabilir onuda 18.ci gün bırak genelde gelir gelmez ise söktürücü içersin zamanın olur

Edin olduğumuz yerde durmuyor ki memleket e gidecek diye gözünün içi parlıyor resmen ama ben anne ne geçerim bilmiyoru m ez azından bi ay kalsam diğer ayı yitrsam jafi
ya ben senin yazdıklarından anlamıyorum telefon fln mı değitirdin cok yanlış yazıyosun kuzu

sen evleneli 1 sene bile dolmadı dimi yanlış hatırlamıyorsam .. kocanla başbaşa kalsana evde git 1 hafta dön ikna edemezmisin bak ilerde fazlasını isterler

bizim buranın sedefi var şahane oluyo simitleri sabhaları bazen ısmarlatıyodum ofisten birilerine
esimin halasi bize samsundan samsun simidi yollamis sagolsun kayinvalidemde onlari dondurucuya koymus ,gecen gitigimizde Verdi hayatimda öyle güzel simitz yemedim harika bisey

işte bende de karısıyo böyle yazınca anlayamıyorum
bazen insanın basireti bağlanıyo cidden cevap veremiyosun bana oldu bi kaç kere de sonradan ne kızdım kendime

valla cidden puan verecek hocaya bağlı inşallah geçmişimdir kalırsam da ucundan kalmışımdır bu beni üzer ama yapacak bir şey kalmadı artık
bni lisede bi hocam 45 ten bırakmıştı sözlüyü düşük vermiş tıfıl sey

Tatil ıst e kaynatam çok karışıyor bana tesettürlü biriyim dikkat te ederim giyinmeme ama herşeyimi karışıyor çok deli oluyorum sinirleri m çok bozuk gidecem diye
tatilde sende ailene gitsen biraz olmazmi yani o iki ayin bir haftasi yada nebilim iki haftasini kendi ailende gecirsen?, hani Zamani kisaltmis olursun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…