- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.021
radyo dinliyorm ruhum doysungidiyo gidiyo
bn sokak simiti seviyrumtat farki vardir kesin:)
radyo dinliyorm ruhum doysunbari o doysun
bn sokak simiti seviyrum
evet 2 kişi var aday listesinde ama burda hiç yokkizlar yeni üyelerimize ne oldu? bikac gündür yok galiba
ayy kapalı yerlerde yasak değil mi yaben sabahtan beri ölcem burda sigara iciyolar
valla o planları merak ettim benAynen bi gidrlim aklımda deli planlar
ayy kapalı yerlerde yasak değil mi ya
sokak simidiradyo dinliyorm ruhum doysunbari o doysun
bn sokak simiti seviyrum
söylesene kuzu içmesinler ayıp yani sende söyledin diye saygısız olmazsın korkma rahatsız oluyorum de su da içemiyosn yakar bogazınıbilmiyorum gayet iciyolar burda 3 kisi normalde neysede orucluyken cok rahatsız oluyorum ya
sokak simitisokak simidi
söylesene kuzu içmesinler ayıp yani sende söyledin diye saygısız olmazsın korkma rahatsız oluyorum de su da içemiyosn yakar bogazını
alakası yok kuzum niye kulanıyo olasın caylarına corbalarına bişey demiyosun ki sigara bu keyfi bişeygözlerim bile yanıyo ya boğazım yansa tek iyi söylemekte istemiyorum oruç tutuyo onu kullanıyo desinler istemiyorum
burda kazan simidi deriz bizde ayran yada ankara gazozu ile hrika oluyor yada karpuz ilesokak simiti
bazen nişanlımla denk gelince alıyoruz girip bi yerde çayla yiyoruzz
sigara mı içiyorlar içerde yasak değil mi .. cam aç saygısızlık içerde sigara içilir migözlerim bile yanıyo ya boğazım yansa tek iyi söylemekte istemiyorum oruç tutuyo onu kullanıyo desinler istemiyorum
çayla daha güzel oluyo beburda kazan simidi deriz bizde ayran yada ankara gazozu ile hrika oluyor yada karpuz ile
alakası yok kuzum niye kulanıyo olasın caylarına corbalarına bişey demiyosun ki sigara bu keyfi bişey
cam yok mu açsana
sigara mı içiyorlar içerde yasak değil mi .. cam aç saygısızlık içerde sigara içilir mi
cahillik başa bela
ben olsam söylerdim rahatsiz oluyorum diyecamda yok arada kalıyo camda olsa neyse klimayı açıyolar bide o hava sürekli boğuyo beni
simit çıtır çıtırüçgen peynir ölüyoruuuuuuuuummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?