- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.081
bugünün mü dünün mü menüsü bu kuzu
Öğren öğren önemli böyle şeylerOnu bir anneme sorayım bakayım belki acır da bu yaz bana yapar
Ben ne anlarım yoksa salça yapmaktan
Evet onlar hem lezzetli hem faydaliymis ara öğün olarak yiyebilirsin bencebugünün canım. dün yazmıştım diye hatırlıyorum... ek olarak sadece bir adet nesfit bar yedim. tadını da hiç beğenmedim 90 kaloriymiş.
Bunlar çok güzel degiskliklerkızlar aynada kendime bakıyorum da benim üstüm ve belim incelmiş. omuz ve gerdan kısmın boynum falan bi inmiş. giydiğim t şörtlerin içini tam dolduruyordum şimdi belden ve koldan da bolluk vermeye baslkadılar ve de sırttan ayrıca göğüslerim cok şişkindi normalde de cok büyük memelerim var ama sütyenlere şimdi daha rahat giriyor ve o karpuz görünüm normal eski güzel görünümüne dönmeye basladı. bunun yanında pantollarımda da üst bacak kısmında arkadan bolluk veriyorlar ama baldır kısmı kas yapıuyor gibi geldi bana cünkü henüz baldır kısmında bir bolluk hissetmiyorum. bunun yanında yüzüm de inmiş.. her gün manyak gibi tartılmaya basladım ama sanırım plato dönemine girdim çünkü kilom 93.6 ile 94 arası oynayıp sabit kalıyor reglimden sonra.
Öğren öğren önemli böyle şeyler
Biz her sene yaparız Salça konserve tarhana yufka bu sene daha fazla yapilcak bana da olcak çünkü
Evet onlar hem lezzetli hem faydaliymis ara öğün olarak yiyebilirsin bence
Bunlar çok güzel degisklikler
Yavaş yavaş her yerinde incelme oluyo demek ki
Sabah
Tost domates salatalık marul 2 ceviz
Ara
3 kayısı
Öğlen
peynirli sandviç marul domates salatalık 4yk yoğurt
Ara
2 yk yoğurt 1tk yulaf
Ara
3 kayısı
Akşam
2 sk türlü 4 yk yoğurt 1dilim tb ekmek salata
Ara
1 çay bardağı kefir 12 kiraz
3lt kadar su
Evet burası basit bi uygulama gibi duruyo ama gerçekten çok faydası var psikolojik olarak yalnız hissetmiyoruz kendimizi disiplin geliyo ne yedigimizi yazdigimiz için bide cuma heyecanı var o çok başka bencesağol kaptanım :) sizlerin de desteğiyle zor günleri daha rahat atlatıyorum gibi. kilo vermek de cok büyük moral oluyor ama üzerimden bir on kilo daha atsam cok rahatlayacağım. tabi daha uzun zaman birlikteyiz :)
1 kase çok olur da 2 top falan uygundur bence bende yemeye başladım normal de sevmezdm ama oruçla iyi geliyo harareti alıyo dondurma hoşuma gittihiç alışkın değilim aslında ve cok şekerli geldi bana o bar. genzimi yaktı. :) onun yerine sanırım muza yöneleceğim yine. tatlı krizimi muz ve vanilyalı sütle gidermeye calısıyorum. artık yaz mevsimi geldi diyetlerime dondurmayı da eklemeyi düşünüyorum. daha önceden diyetisyenime gittiğimde akşam süt yerine bir kase dondurma yazıyordu bana :)
Öğren öğren önemli böyle şeyler
Biz her sene yaparız Salça konserve tarhana yufka bu sene daha fazla yapilcak bana da olcak çünkü
Evet onlar hem lezzetli hem faydaliymis ara öğün olarak yiyebilirsin bence
kızlar aynada kendime bakıyorum da benim üstüm ve belim incelmiş. omuz ve gerdan kısmın boynum falan bi inmiş. giydiğim t şörtlerin içini tam dolduruyordum şimdi belden ve koldan da bolluk vermeye baslkadılar ve de sırttan ayrıca göğüslerim cok şişkindi normalde de cok büyük memelerim var ama sütyenlere şimdi daha rahat giriyor ve o karpuz görünüm normal eski güzel görünümüne dönmeye basladı. bunun yanında pantollarımda da üst bacak kısmında arkadan bolluk veriyorlar ama baldır kısmı kas yapıuyor gibi geldi bana cünkü henüz baldır kısmında bir bolluk hissetmiyorum. bunun yanında yüzüm de inmiş.. her gün manyak gibi tartılmaya basladım ama sanırım plato dönemine girdim çünkü kilom 93.6 ile 94 arası oynayıp sabit kalıyor reglimden sonra.
Oh maşallahSabah
Ara
3 kayısı
Öğlen
Ara
2 yk yoğurt 1tk yulaf
Ara
3 kayısı
Akşam
Ara
3lt kadar su
Sabah
Ara
3 kayısı
Öğlen
Ara
2 yk yoğurt 1tk yulaf
Ara
3 kayısı
Akşam
Ara
3lt kadar su
Tabii yufka siron hersey yapiliyo turşu falan annem yapmadan duramazVohoo yufka da mı yapıyorsunuz
Kaçıncı gündesin şimdi
Tebrik ederim! Güzel sonuç vereceğini biliyordum
Bir de neyli dondurma yiyordun kaç top kadar
Benim de canım istiyor bayadır da
Wnerji çalışması sırasında mecburdu öyle alıştım bağışıklık sistemini düzenliyor veriliş sebebide oydu zaten tavsiye ederim daha hızlı verirsin kiloçok sağlıklı bir menü olmuş :) kefir içebilenleri tebrik ediyorum bu arada
Tabii yufka siron hersey yapiliyo turşu falan annem yapmadan duramaz
Bide bnm babam kışın calisamiyo isi dolayisiyla o yüzden çok iyi oluyo pazar a cikmaya gerek kalmiyo destek oluyo yazın yapilanlar . Bide ben kendimi guvende hissediyorum kışlık yapınca bi rahatlik geliyo
Aynen katiliyorummm zaten balık etli kadınlar daha çekici oluyo bence zayiflamaya daha yakın ama şişman kategorisinde değilŞöyle bir 6lı rakamlara düşsem rahat nefes alacağım
O zaman belki super fit değil ama balık etli güzel görünüyorum
Hadi hepsini anladım da köstebek ile ödül niye yapmadın tebrikler tabi ki de..Eveeeettt pilavsiz boreksiz pidesiz ve kostebekpastasiz bi aksamdan selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?