- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.121
Dimi başarını kutlamak şahane oluyoHaydin halaayaaburaya yazip kutlamak istedim dahada cosuyorum
KısmenAy mantıya benziyor
Katılıyorum ihtiyacımız var bu motivasyonaaayaaaa. bol kilo verelim ki grubu da birinci yapalım ardarda bu arada
benim icin seviniyosun iste canisiDimi başarını kutlamak şahane oluyobende mutlu oldum bana noluyosa
Kısmen
Verdigimi hissediyorum 1 kilo garanti gitti sabah tartılayım ama baslama kilomu bilmiyorum birgün önceçok yemiştimBu cuma kaç çıkacaksın acaba
Ne kadar etkili olacak merak ediyorum
Künefe yicim bende canım istiyorTatilde fistikli baklava yicemyemisim kostebegini
Wc sorunun var mı ? Diyetisyenden önce de icerdim bende çay bardağı kadar içiyorum hergun 2cye çıkıyorum tedavime de destek olacak ama hazırını önermedi maya da bulamadım daha hazır içiyorumbağışıklığı güclendiriyor ve kilo vermeyi kolaytlastırıyorsa yarın alıcam. meyvelilerinden alsam sorun olur mu ki. sadesi çok kötü bence :/
Ne derdim varsa bu saatte portledi gözlerim bdv de boşanan bir bayan var kv yüzüne eşinden dayak yemişti hem bebeği emzirirken kv si aramış pişmanmış okudun mu o konuyu ... biride sudan sebebten kocayı bosuyor 2 yıl sonra pişman olmuş barışmak istiyormuş favori konularımUyudunuzmu hepinizbugun anneme gectik burda kalicaz yarin kuafor islerim var kizima bakarken islerimi halledeyim
Bayram geliyooooo
Neyse kimse yok ben bdv gidiyimdeli gibi kendi kendime konusuyorum iyi gecelerrrr
eveettt senin içinbenim icin seviniyosun iste canisi
Ay yeminle tabakta 10 tane kuuck kucuk vardi ben sohbet ediyorum sonradan fark ettim hic umrumda degilteyzem osrar etti ye ye nolcak dedi neyse bugun sondu buda bitti sukur
dimik saç başUyudunuzmu hepinizbugun anneme gectik burda kalicaz yarin kuafor islerim var kizima bakarken islerimi halledeyim
Bayram geliyooooo
Neyse kimse yok ben bdv gidiyimdeli gibi kendi kendime konusuyorum iyi gecelerrrr
günaydın beybisiiiGünaydın kızlar
Yimezsin sen bilirim bendiyosunnnnnn insallaahgitmeden corbaiciyimde orda sadece islim yerim
CanimmSekerPancarii her yulaf yediğimde aklıma geliyorsun
Gunaydin kizlaray yorulmusum yaa regl olmadim daha dün temizligi yaptim ama o kadar yavas yaptim ki yine de büyük bölümü bitti bugunde kalanlari yapicam evin eksiklerini tamamlayip yarin çağırıcam kvdemleri
yoğurt ile güzel oluyor sütle güzel olmuyor bana tiksinti geldi hergün yemekten granola aldım bugünCanimmayy bende ramazan girdi gireli yemiyorum bak özledim yulafi
günaydınngünaydın kızlar
saat 3 gibi uyandım ne derdim varsa uyuyamadım salak gibiyim duş aldım aynada kendime baktım erimişim gözle görülür şekilde hemdeyarın en az yağdan 1 kilo gittiğini düşünüyorum
Aynen kiz iki üc gun daha gecikse bitti bizim oruc ordabekleye bekleye bi hal olduk zatenbende olmadım daha 2 gün daha beklesek ramazanı kapatıcaz bi daha tutamıcaz
ni yimeklee yapcan
Bende yogurtla cok seviyorum yanina elma bide imm bayilirimyoğurt ile güzel oluyor sütle güzel olmuyor bana tiksinti geldi hergün yemekten granola aldım bugün
Ayy ne guzelllgünaydın kızlar
saat 3 gibi uyandım ne derdim varsa uyuyamadım salak gibiyim duş aldım aynada kendime baktım erimişim gözle görülür şekilde hemdeyarın en az yağdan 1 kilo gittiğini düşünüyorum
bende bi kaç gün daha diye dua ediyorum işteAynen kiz iki üc gun daha gecikse bitti bizim oruc orda
Sari mercimek çorbası
Patlicanli tavuk kebabı
Kekikli firin patates
İç pilav
Altina kaburga döşenmiş sarma
Barbunya pilaki
Tatli da şerbetli kadayif tatlisi
Salata yogurt karpuz tursu falan da koyarim nasil iyi mi
Sarmam var buzlukta zaten kolay olcak ondan barbunya pilakiyi de eşim konserve getirmişti is yerinden ama tadi cok guzel cesit olsun diye koycam meze gibi susuz iyi olug dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?