Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dimi başarını kutlamak şahane oluyo bende mutlu oldum bana noluyosa

Kısmen
benim icin seviniyosun iste canisi

Ay yeminle tabakta 10 tane kuuck kucuk vardi ben sohbet ediyorum sonradan fark ettim hic umrumda degil teyzem osrar etti ye ye nolcak dedi neyse bugun sondu buda bitti sukur

Uyudunuzmu hepiniz bugun anneme gectik burda kalicaz yarin kuafor islerim var kizima bakarken islerimi halledeyim
Bayram geliyooooo
Neyse kimse yok ben bdv gidiyim deli gibi kendi kendime konusuyorum iyi gecelerrrr

Bu cuma kaç çıkacaksın acaba

Ne kadar etkili olacak merak ediyorum
Verdigimi hissediyorum 1 kilo garanti gitti sabah tartılayım ama baslama kilomu bilmiyorum birgün önceçok yemiştim

Tatilde fistikli baklava yicem yemisim kostebegini
Künefe yicim bende canım istiyor

bağışıklığı güclendiriyor ve kilo vermeyi kolaytlastırıyorsa yarın alıcam. meyvelilerinden alsam sorun olur mu ki. sadesi çok kötü bence :/
Wc sorunun var mı ? Diyetisyenden önce de icerdim bende çay bardağı kadar içiyorum hergun 2cye çıkıyorum tedavime de destek olacak ama hazırını önermedi maya da bulamadım daha hazır içiyorum

Uyudunuzmu hepiniz bugun anneme gectik burda kalicaz yarin kuafor islerim var kizima bakarken islerimi halledeyim
Bayram geliyooooo
Neyse kimse yok ben bdv gidiyim deli gibi kendi kendime konusuyorum iyi gecelerrrr
Ne derdim varsa bu saatte portledi gözlerim bdv de boşanan bir bayan var kv yüzüne eşinden dayak yemişti hem bebeği emzirirken kv si aramış pişmanmış okudun mu o konuyu ... biride sudan sebebten kocayı bosuyor 2 yıl sonra pişman olmuş barışmak istiyormuş favori konularım

benim icin seviniyosun iste canisi

Ay yeminle tabakta 10 tane kuuck kucuk vardi ben sohbet ediyorum sonradan fark ettim hic umrumda degil teyzem osrar etti ye ye nolcak dedi neyse bugun sondu buda bitti sukur
eveettt senin için
işte o büyük başarı bence bnm önümde yicek bişey varsa gözüm de aklımda hep ondadır yemesemde düşünürüm yani alsam mı diye

Bayram geliyooooo
dimik saç baş dimik gezmeler iyileştinde kuaförlere mi gidiyon sen

Günaydın kızlar
günaydın beybisiii

Gunaydin kizlar ay yorulmusum yaa regl olmadim daha dün temizligi yaptim ama o kadar yavas yaptim kiyine de büyük bölümü bitti bugunde kalanlari yapicam evin eksiklerini tamamlayip yarin çağırıcam kvdemleri

Gunaydin kizlar ay yorulmusum yaa regl olmadim daha dün temizligi yaptim ama o kadar yavas yaptim kiyine de büyük bölümü bitti bugunde kalanlari yapicam evin eksiklerini tamamlayip yarin çağırıcam kvdemleri

bekleye bekleye bi hal olduk zaten bende olmadım daha 2 gün daha beklesek ramazanı kapatıcaz bi daha tutamıcaz
ni yimeklee yapcan

günaydınn
o kadar belli oluyo mu ki
zayıfladıgını kendi gözünle görmek kadar güzel bişey yok cok sevindim bebeiiim

bekleye bekleye bi hal olduk zaten bende olmadım daha 2 gün daha beklesek ramazanı kapatıcaz bi daha tutamıcaz
ni yimeklee yapcan
Aynen kiz iki üc gun daha gecikse bitti bizim oruc orda
Sari mercimek çorbası
Patlicanli tavuk kebabı
Kekikli firin patates
İç pilav
Altina kaburga döşenmiş sarma
Barbunya pilaki
Tatli da şerbetli kadayif tatlisi
Salata yogurt karpuz tursu falan da koyarim nasil iyi mi
Sarmam var buzlukta zaten kolay olcak ondan barbunya pilakiyi de eşim konserve getirmişti is yerinden ama tadi cok guzel cesit olsun diye koycam meze gibi susuz iyi olug dedim

yoğurt ile güzel oluyor sütle güzel olmuyor bana tiksinti geldi hergün yemekten granola aldım bugün
Bende yogurtla cok seviyorum yanina elma bide imm bayilirim ama bende granola seklinde daha cok seviyorum tabi daha kezzetli oluyo

Ayy ne guzelll yarin tarti gunu mu

bende bi kaç gün daha diye dua ediyorum işte
iç pilava baktım cok güzel duruyo sarı mercimekte zencefilli olcak galiba patates zaten bayılırım bence cok güzel dolu dolu bi menü
bende gelem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…