- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.101
Demek basardinnEveeeettt pilavsiz boreksiz pidesiz ve kostebekpastasiz bi aksamdan selamlar
Aynen katiliyorummm zaten balık etli kadınlar daha çekici oluyo bence zayiflamaya daha yakın ama şişman kategorisinde değil
O ara bulasiklari yerlestirmeye yardim ederek olayi atlattim suan masanin ustunde duruyolar ama kararli olunca pek umrunda olmuyo. Suan odul yapicak pozisyonda olsam asla kacirmazdim ama degilim. Tatile sakliyorum.Hadi hepsini anladım da köstebek ile ödül niye yapmadın tebrikler tabi ki de..
Pek kavrayamadım ikisini beraber alıyorum karbonhidrat yeterli alınmadığı zaman protein ile yağ yakıyor gibi bir sey miBugün diyette plato evresini araştırırken diyetisyeninin neden bu kadar ekmek ve karbonhidrat koyduğunu anladım
Çünkü proteinin fazlası da karbonhidrata dönüştürülüyormuş
Vücut yine alacağı karbonhidratı proteinden kesiyormuş
Kadın iyi yapmış yani
Netten bak fotosunu bebeğim çok güzel bişey ben bayiliyorum salcali soğanlı su yapıp üstüne yoğurt dökülüyor tavuk fln didikleniyo şahane oluyoAy siron nedir
Haydin halaayaaDemek basardinndemek alt ettin o yemekleri demek tatile biraz daha hazirsin artık
Pek kavrayamadım ikisini beraber alıyorum karbonhidrat yeterli alınmadığı zaman protein ile yağ yakıyor gibi bir sey mi
Tatilde bol bol yüz yediklerini ordan kapatırsın.. tebrik ederim kararının arkasindasinO ara bulasiklari yerlestirmeye yardim ederek olayi atlattim suan masanin ustunde duruyolar ama kararli olunca pek umrunda olmuyo. Suan odul yapicak pozisyonda olsam asla kacirmazdim ama degilim. Tatile sakliyorum.
Netten bak fotosunu bebeğim çok güzel bişey ben bayiliyorum salcali soğanlı su yapıp üstüne yoğurt dökülüyor tavuk fln didikleniyo şahane oluyo
Fit olmak öyle kolay olsa keskelerimDeğil mi ben de çok beğeniyorum şöyle 8 şeklinde olsun vücut
Ama bu aralar da bıngıl bıngıl yağ olmaktansa fit olayım diyorum
Fit olmak öyle kolay olsa keskelerimbn şu an hiç fit değilim mesela spora bi baslasammm
Hm protein i fazla almak zvantaj yani bir bende bakayımYani karbonhidrat eksik olduğu zaman, kullancağın proteini karbonhidrata dönüştürüyor
Aldığın protein azalmış oluyor
Ben öyle yorumladım en azından
Diyetisyen hanım daha iyi bilir tabi
Hm protein i fazla almak zvantaj yani bir bende bakayım
Tatilde fistikli baklava yicemTatilde bol bol yüz yediklerini ordan kapatırsın.. tebrik ederim kararının arkasindasin
Wnerji çalışması sırasında mecburdu öyle alıştım bağışıklık sistemini düzenliyor veriliş sebebide oydu zaten tavsiye ederim daha hızlı verirsin kilo
Evet burası basit bi uygulama gibi duruyo ama gerçekten çok faydası var psikolojik olarak yalnız hissetmiyoruz kendimizi disiplin geliyo ne yedigimizi yazdigimiz için bide cuma heyecanı var o çok başka bence
İnşallah seni burdan 50li kilolarda gondericez
Yani gondricez dediğim gitmiceksin ama mezun olcaksn
Vohoo yufka da mı yapıyorsunuz
Kaçıncı gündesin şimdi
Tebrik ederim! Güzel sonuç vereceğini biliyordum
Bir de neyli dondurma yiyordun kaç top kadar
Benim de canım istiyor bayadır da
Şöyle bir 6lı rakamlara düşsem rahat nefes alacağım
O zaman belki super fit değil ama balık etli güzel görünüyorum
Bugün diyette plato evresini araştırırken diyetisyeninin neden bu kadar ekmek ve karbonhidrat koyduğunu anladım
Çünkü proteinin fazlası da karbonhidrata dönüştürülüyormuş
Vücut yine alacağı karbonhidratı proteinden kesiyormuş
Kadın iyi yapmış yani
selamm :) bugün diyette 1. ayım dolduuu. jilliianda da yarın 2. levele geçiyorum. dondurma da normal sade veriyordu . etilerdeydi diyetisynim o karbonhidrart diyeti yaptırıyordu bana :)
bi ay sonra 6lardasın bu gidişle :)
yani sonuç ? ben de platoya girdim galibaa karbonhidrat mı az geliyo diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?