Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi hepsini anladım da köstebek ile ödül niye yapmadın tebrikler tabi ki de..
O ara bulasiklari yerlestirmeye yardim ederek olayi atlattim suan masanin ustunde duruyolar ama kararli olunca pek umrunda olmuyo. Suan odul yapicak pozisyonda olsam asla kacirmazdim ama degilim. Tatile sakliyorum.

Pek kavrayamadım ikisini beraber alıyorum karbonhidrat yeterli alınmadığı zaman protein ile yağ yakıyor gibi bir sey mi

Pek kavrayamadım ikisini beraber alıyorum karbonhidrat yeterli alınmadığı zaman protein ile yağ yakıyor gibi bir sey mi

Yani karbonhidrat eksik olduğu zaman, kullancağın proteini karbonhidrata dönüştürüyor
Aldığın protein azalmış oluyor
Ben öyle yorumladım en azından
Diyetisyen hanım daha iyi bilir tabi

O ara bulasiklari yerlestirmeye yardim ederek olayi atlattim suan masanin ustunde duruyolar ama kararli olunca pek umrunda olmuyo. Suan odul yapicak pozisyonda olsam asla kacirmazdim ama degilim. Tatile sakliyorum.
Tatilde bol bol yüz yediklerini ordan kapatırsın.. tebrik ederim kararının arkasindasin

Wnerji çalışması sırasında mecburdu öyle alıştım bağışıklık sistemini düzenliyor veriliş sebebide oydu zaten tavsiye ederim daha hızlı verirsin kilo

bağışıklığı güclendiriyor ve kilo vermeyi kolaytlastırıyorsa yarın alıcam. meyvelilerinden alsam sorun olur mu ki. sadesi çok kötü bence :/

yaaaa. bol kilo verelim ki grubu da birinci yapalım ardarda bu arada

Vohoo yufka da mı yapıyorsunuz

Kaçıncı gündesin şimdi

Tebrik ederim! Güzel sonuç vereceğini biliyordum

Bir de neyli dondurma yiyordun kaç top kadar

Benim de canım istiyor bayadır da

selamm :) bugün diyette 1. ayım dolduuu. jilliianda da yarın 2. levele geçiyorum. dondurma da normal sade veriyordu . etilerdeydi diyetisynim o karbonhidrart diyeti yaptırıyordu bana :)

yani sonuç ? ben de platoya girdim galibaa karbonhidrat mı az geliyo diyorsun

selamm :) bugün diyette 1. ayım dolduuu. jilliianda da yarın 2. levele geçiyorum. dondurma da normal sade veriyordu . etilerdeydi diyetisynim o karbonhidrart diyeti yaptırıyordu bana :)

Bir de 2. leveldan sonra gör
Sen konferansa girmedin mi ya
Level 2den sonra totom çok güzel yuvarlak oldu
Gelip geçerken bakıyorum
Bir eski çökmüş hali bir de şimdiki hey gidi
:)

bi ay sonra 6lardasın bu gidişle :)

Ay olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünkü

yani sonuç ? ben de platoya girdim galibaa karbonhidrat mı az geliyo diyorsun

Hepimize tebrikler, topluca plato evresine girdik galiba

Benim de kilo bugün +200 gösterdi akşamüzeri -lerde üf garip

Aynen karbonhidratı belli miktarda almak gerekiyormuş

Yoksa hem proteinden de olmuş oluyorsun

Oradan dönüştürüp alıyor vücut yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…