- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.321
Sana goz kirpicam sen anlicaksinburaya gelen biri vardı ya gitti hemen burdan 9. takıma gitmiş ordanda üyelere mesaj fln atmış sanırım 13.takıma cagırmış 9.takımda üye kalmamış bide haddi gibi 9.akım kaptanına laf etmiş kaptanlıgına falan deli oldm resmen okurken
tövbeeeepaylaşım alanınıda oku madem tam anlamak istiyosan
eve gidimde bende yapim biraz sonra gelim sende beni öv o zamandolap silmeye kac övgü alırım
Sana goz kirpicam sen anlicaksin
buraya gelen biri vardı ya gitti hemen burdan 9. takıma gitmiş ordanda üyelere mesaj fln atmış sanırım 13.takıma cagırmış 9.takımda üye kalmamış bide haddi gibi 9.akım kaptanına laf etmiş kaptanlıgına falan deli oldm resmen okurken
eve gidimde bende yapim biraz sonra gelim sende beni öv o zamandolap silmeye kac övgü alırım
buraya gelen biri vardı ya gitti hemen burdan 9. takıma gitmiş ordanda üyelere mesaj fln atmış sanırım 13.takıma cagırmış 9.takımda üye kalmamış bide haddi gibi 9.akım kaptanına laf etmiş kaptanlıgına falan deli oldm resmen okurken
Voov süpeğsin beybi
evettt bencede garipOkudum şimdi bitti
Garip ya
Bir takım açılmış diğeri dağılmış gibi olmuş
Üzüldüm şimdi 9. takım 1 üyeyle kalmış
Eeeeeeeebana guven
he yarın tartı günü az yiyinBen bir de bugünü çarşamba sanıyordum
Meğer perşembeymiş
Yarın tartı günü
poncikle konusmustuk bizde o da aynı cümleyi kurduBu takimda ki arkadaslarima biri mesaj atsa bize gec diye eminim ki gitmezler!
Belki bi iki ama oda cok yeni gelen kisiler olursa... biz cunku aile gibi olduk zannetmiyorummm kimsenin gidecegini
Aynen öyle arada oluyo numunelik ama olsun grubumuzu seviyorummevettt bencede garip
he yarın tartı günü az yiyin
poncikle konusmustuk bizde o da aynı cümleyi kurduponcikbirgelincik
bencede biizim takımdan giden olmaz çünkü öyle büyük sorunlarımız anlaşmazlıklarımız olmuyo olsa bile çözebiliyoruz ve hepimiz birbirimize iyi niyetimizden konustugumuzu bildiğimiz için kırılıp darılmıyruz
bencede aile gibi olduk ben cok mutluyum burda
bende seviyorum siziAynen öyle arada oluyo numunelik ama olsun grubumuzu seviyorumm
bende seviyorum sizizayıflasamda gitmem herhalde bundan sonra
Hamirrrrrdayanamammmm dayanacaksın yoksa pehlivan gibi gelini vağ dirler gaynanana
Geldim bebekmm kuafordeydim 12 de grdm 4 de ciktm ancabenimi ozledin
Bu takimda ki arkadaslarima biri mesaj atsa bize gec diye eminim ki gitmezler!
Belki bi iki ama oda cok yeni gelen kisiler olursa... biz cunku aile gibi olduk zannetmiyorummm kimsenin gidecegini
evettt bencede garip
he yarın tartı günü az yiyin
poncikle konusmustuk bizde o da aynı cümleyi kurduponcikbirgelincik
bencede biizim takımdan giden olmaz çünkü öyle büyük sorunlarımız anlaşmazlıklarımız olmuyo olsa bile çözebiliyoruz ve hepimiz birbirimize iyi niyetimizden konustugumuzu bildiğimiz için kırılıp darılmıyruz
bencede aile gibi olduk ben cok mutluyum burda
Oyy oyy mirakkk edermisssshoşgeldinnnözledimmm bugün hiç gelmedin neler yaptırdın bakiyim bayram icin
ay evet bizde bugün onu konusmustuk hiç sanmıyorum kimsenin gideceğini arada tokatlar kırbaçlar havada uçuşuyo ama genel olarak kimse kimseye alınıp darılmıyoAllah ağzımızın tadını bozmasın
Oyy oyy mirakkk edermissssokadar tokata bu kadar sevgi
Iyice sevgi poncigi olduk yahu
Oncelikle popomda ki sacimi kestirdim ama yine uzun tabisiiiiboyattimmmmm
Kaslarimi biyiklarimi aldirdimm.bayrama hazirim sonra bidaha gider tatile hazirlik yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?