- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.281
yalnız değilmişimgel sarılalım ben onu bile denemedim cünkü biliyorum yiyemiceğimi
annemde hergün pirinç pilavı yaparhergn pilav mı pişermiş yasen yemiyon dimi
annemde hergün pirinç pilavı yaparsofrada olmazsa o sofra eksik olur
ben pilav sevmiyom kibıktım en fazla 3 yk yerim oda çok açsam ekmek yerine dün aksam vardı hiç almadım
nasıl analarınız var sizin allasenannemde hergün pirinç pilavı yaparsofrada olmazsa o sofra eksik olur
çok eskiden bende severdim yanına salata ve kuş pişirdin mi tadından yenmezne varsa bu kadar pilavda
nasıl analarınız var sizin allasenbiizim 2 gün üst üste olunca söyleniyoum ben :
çok eskiden bende severdim yanına salata ve kuş pişirdin mi tadından yenmez
kocacığııımm pilav pek sevmezzseninde kocan isterse görürüz snei burlarda
kocacığııımm pilav pek sevmezz
geçende onun lafı oldu bana kalkmış diyo ki annemin pilavı cok güzel senden de öyle isterim. dedim annenin pilavını canın cekerse gider onda yersin bn ugrasmam herkesin elinin lezzeti farklıne tersliyon hemen diyo
biz hamur işi seviyoz börek çörek kek pasta fln öle pilavda fasulyede gözümüz yokilerde sevedebilir yani niye olabilir böyle şeyleroh iyi demisin sen daha güzelini yaparsın nolmuş
Verdigimi hissediyorum 1 kilo garanti gitti sabah tartılayım ama baslama kilomu bilmiyorum birgün önceçok yemiştim
Künefe yicim bende canım istiyor
Wc sorunun var mı ? Diyetisyenden önce de icerdim bende çay bardağı kadar içiyorum hergun 2cye çıkıyorum tedavime de destek olacak ama hazırını önermedi maya da bulamadım daha hazır içiyorum
biz hamur işi seviyoz börek çörek kek pasta fln öle pilavda fasulyede gözümüz yok:d
aa olur mu annesi yapar en güzeliniben bi kaç kere yemek yapmayı bilmiyorm dedim diye bilmişlik taslıcak bana aklınca yemezler
he anası yapsın ben yerim sorunn yokeyvah eyvah beya sen evlendikten seni buralarda 75 kg görcez galiba
anasının evinde yisin o zaman
akşamki menemen le ekmek yemezsen şahane ama ben sende hiç sulu yemek görmüyorum sankiselam.. bugün eve gidince jil 2. levele başlar ben.
menüm
sabah:
bir adet kaşarlı ve salamlı marullu kepekli sandviç ve şekersiz çay
ara: bir avuç kiraz
öğlen: ton balıklı salata ve naneli limonlu bol su
ara : bir adet dondurma
akşam: menemen diye düşünüyorum. ( bu ara menemen cıkgınlığım tuttu )
he anası yapsın ben yerim sorunn yokbakalım evlendikten sonra buralara illaki ugrarm ben
akşamki menemen le ekmek yemezsen şahane ama ben sende hiç sulu yemek görmüyorum sanki
valla bilmiyorum birde benden zayıf bir anam varnasıl analarınız var sizin allasenbiizim 2 gün üst üste olunca söyleniyoum ben :
inir bıldırcın kuş çeşitleri varya onlar iştekuş ne kız
inir bıldırcın kuş çeşitleri varya onlar işte
bende öyle düsünüyorum
tam söylenmelikvalla bilmiyorum birde benden zayıf bir anam var
wc durumun sıkıntılı ise akşam sulu yemek yap yanına salata yoğurt ye bence yada çorba yap wc durumu diyette sorun oluyor çünkü az yiyoruzselam.. bugün eve gidince jil 2. levele başlar ben.
menüm
sabah:
bir adet kaşarlı ve salamlı marullu kepekli sandviç ve şekersiz çay
ara: bir avuç kiraz
öğlen: ton balıklı salata ve naneli limonlu bol su
ara : bir adet dondurma
akşam: menemen diye düşünüyorum. ( bu ara menemen cıkgınlığım tuttu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?