Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

seninde kocan isterse görürüz snei burlarda
kocacığııımm pilav pek sevmezz
geçende onun lafı oldu bana kalkmış diyo ki annemin pilavı cok güzel senden de öyle isterim. dedim annenin pilavını canın cekerse gider onda yersin bn ugrasmam herkesin elinin lezzeti farklı ne tersliyon hemen diyo

ilerde sevedebilir yani niye olabilir böyle şeyler oh iyi demisin sen daha güzelini yaparsın nolmuş

ilerde sevedebilir yani niye olabilir böyle şeyler oh iyi demisin sen daha güzelini yaparsın nolmuş
biz hamur işi seviyoz börek çörek kek pasta fln öle pilavda fasulyede gözümüz yok :d
aa olur mu annesi yapar en güzelini ben bi kaç kere yemek yapmayı bilmiyorm dedim diye bilmişlik taslıcak bana aklınca yemezler

eskiden daha düzenliydi şimdi cok sık cıkmıyorum ama her gün cıkıyorum bir defa. yine de kullanırım iyi geliyorsa

eyvah eyvah beya sen evlendikten seni buralarda 75 kg görcez galiba
anasının evinde yisin o zaman

selam.. bugün eve gidince jil 2. levele başlar ben.

menüm

sabah:

bir adet kaşarlı ve salamlı marullu kepekli sandviç ve şekersiz çay

ara: bir avuç kiraz

öğlen: ton balıklı salata ve naneli limonlu bol su

ara : bir adet dondurma

akşam: menemen diye düşünüyorum. ( bu ara menemen cıkgınlığım tuttu )

eyvah eyvah beya sen evlendikten seni buralarda 75 kg görcez galiba
anasının evinde yisin o zaman
he anası yapsın ben yerim sorunn yok bakalım evlendikten sonra buralara illaki ugrarm ben

akşamki menemen le ekmek yemezsen şahane ama ben sende hiç sulu yemek görmüyorum sanki

wc durumun sıkıntılı ise akşam sulu yemek yap yanına salata yoğurt ye bence yada çorba yap wc durumu diyette sorun oluyor çünkü az yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…