- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.341
Şuan midem kalktı 2 yumurta yediğimi düşününceSen sevmiyon da ondan kuzum ben yımırtadan kısmam 2 3 yerimm2 dilim de kendi yaptigim t.b.ekmegimden sahurda yedigim zaman ertesi gune cok tok ve enerjik oluyorum
Bencede kimse geçmez yeni gelenlerden de giden olmaz diye tahmin ediyorum çünkü çok sağlam bir grup olduk kilo veremezsekte birbirimize her konuda destek oluyoruz benceBu takimda ki arkadaslarima biri mesaj atsa bize gec diye eminim ki gitmezler!
Belki bi iki ama oda cok yeni gelen kisiler olursa... biz cunku aile gibi olduk zannetmiyorummm kimsenin gidecegini
Burda bir emekli öğretmen vardı geldi hemen gitti o mu bunu yapan günahını da almayım gerçi hemen.... şuna da takıldım yönetim nasıl izin veriyoevettt bencede garip
he yarın tartı günü az yiyin
poncikle konusmustuk bizde o da aynı cümleyi kurduponcikbirgelincik
bencede biizim takımdan giden olmaz çünkü öyle büyük sorunlarımız anlaşmazlıklarımız olmuyo olsa bile çözebiliyoruz ve hepimiz birbirimize iyi niyetimizden konustugumuzu bildiğimiz için kırılıp darılmıyruz
bencede aile gibi olduk ben cok mutluyum burda
Bende cumartesi günü gidicem röflem geldi dip boyam kaşım yeniden dogacam .. sen ne yaptırdın senin saçlar beldeydi sanırsam maşallah bende uzatmak istiyorumGeldim bebekmm kuafordeydim 12 de grdm 4 de ciktm ancabenimi ozledin
Kendimi sakatlamam diyorsan et yoksa bulaşma bir süre dahaBu arada ben
jiliana devam etsem mi ki
Şuan midem kalktı 2 yumurta yediğimi düşününce
Bencede kimse geçmez yeni gelenlerden de giden olmaz diye tahmin ediyorum çünkü çok sağlam bir grup olduk kilo veremezsekte birbirimize her konuda destek oluyoruz bence
Burda bir emekli öğretmen vardı geldi hemen gitti o mu bunu yapan günahını da almayım gerçi hemen.... şuna da takıldım yönetim nasıl izin veriyo
Kendimi sakatlamam diyorsan et yoksa bulaşma bir süre daha
Evet oyleydi yine oyle olur gogsumn altinda simdideevet sen tohatladıkca ben seviyomben acı çekmekten hoşlanıyom çünkü
kız o kadar uzun muydu senin saçların bak merak ettimresim koyunca di bana bakiyim
Yook suan yeni gelenler gecmez zatennnnn oylee bir durum ancaa 1 2 gunluk yeni gelen kiside yasanir demek istedim.Şuan midem kalktı 2 yumurta yediğimi düşününce
Bencede kimse geçmez yeni gelenlerden de giden olmaz diye tahmin ediyorum çünkü çok sağlam bir grup olduk kilo veremezsekte birbirimize her konuda destek oluyoruz bence
Burda bir emekli öğretmen vardı geldi hemen gitti o mu bunu yapan günahını da almayım gerçi hemen.... şuna da takıldım yönetim nasıl izin veriyo
benim ombre canim sacim onlerimede yaptirdim bu sefer.Bende cumartesi günü gidicem röflem geldi dip boyam kaşım yeniden dogacam .. sen ne yaptırdın senin saçlar beldeydi sanırsam maşallah bende uzatmak istiyorum
Evet her derdimizi paylasiyoruz burda her konuda destek oluyoruz birbirimizeValla ben de gitmem niye gideyim
Hepiniz çok canayakınsınız
Hemen alıverdiniz beni de aranıza
Kendime böyle içten bir destek grubu bulabildiğim için çok mutluyum
Su tip erkeklerden nefret ediyorum ya ayriliyosanda insan gibi ayrıl öküz herif ne hakki var o kizi uzmeyekaptinn Kaptanım ben normalde pazartesi gidecektim ama bir durum çıktı
Arkadaşım sevdiceğinden ayrılmış
Çok kötü, ağlıyor
Çocuk gidersen git artık umrumda değilsin demiş, ilişki durumu, fotoğraflar falan hepsini silmiş ya
Çapsız şey
Ben başından atmaya çalışıyor herhalde dedim
Ben de yarın gece gideceğim yanına
Yine menümü falan yazarım arada mesaj yazmaya çalışırım
Şimdiden maruzat bildireyim dedim eskisi gibi çok aktif olamazsam diye
Salı gecesi dönerim veya çarşamba sabahı
Amin canımay evet bizde bugün onu konusmustuk hiç sanmıyorum kimsenin gideceğini arada tokatlar kırbaçlar havada uçuşuyo ama genel olarak kimse kimseye alınıp darılmıyoAllah ağzımızın tadını bozmasın
TM caniiim sen saha tartil ogle bildirirsin sorun değil en gec saat 3 te bildirmis ol dakızlar napıyorsunuz yarın tartı günü
kaptanımkaptinn benim sabah bir görüşmem var erkenden yola cıkacağım ben sabah tartılıp yazmaya calısacağım ama sabah internete giremeyebilirim o yüzden artık öğlen müsait olunca tartıldığımı yazabilirim ancak.
VE level 2 ye başladım :))) internetim cok kötüüü yalnız hep takıldı video sinir oldum ama level 1 den zor değil sanki ya bilemedim level 3 mü zordu bunlardan biri zordu diye hatırlıyorum benherneyse heycanlıyım daha yolun başındayım
Midem kalktı yemin ediyorum..he evet oymuş kuzum
geçen bi ablayla konusuyoruz kendisi bide kızıyla oglu oruc tutuyomus sahurda 9 yumurta haşlamış 2 tane kızı 2 tane kendisi 5 tanede (14 yaşında) oğlu yiyomuş dedimkocası vardiyedeymiş evde olunca oda 6 7 tane yiyomuş bi koli yumurta 2 gün anca gidiyomuş
Ya bende bugün mısır gördüm çok mu fazla gelir ki iftardan sonra yense ben çok severimOfffffffffff yaaaa misir yiyolar
Cok zooooooorrrrrrrrr borek yemedm kiymali en sevdigimpidede kokuyodu sicak sicak ama yemedim
Ama misiiiirrrrrrrrrrr oooooofff
Sabiiir sabirrr sabirrr
bulaşmadım zati yemek yaptım sinir oluyorum ya annem mantı yapıyo ama yemicem sadece tadına bakarım belki bi çatal
bide pasta almışbelediyeye yakın oturuyoz iftar çadırı falan var şeytan diyo git orda ye
Ben cocuguma o kadar yumurta imkanı yok yedirmemm isilik olur çocuk o neymiş öyleMidem kalktı yemin ediyorum..
O abla çok bilmiş ya ayıp yaptığı
Omuzumda geçen sene omuzdan 4 5 parmak kadar uzundu rahatlamak istedim saçlarıma kıydım kulak altında kestirdim belki 1 parmak uzundu.şimdi uzuyor umarım dayanabilirim uzamasınaEvet oyleydi yine oyle olur gogsumn altinda simdidekiyamiyorum kes desemde kesmez kuafor.
biri vardi yanimizda o dedi kisa kes degisiklik olsunoda diyo yok yaaa oldu baska
Yook suan yeni gelenler gecmez zatennnnn oylee bir durum ancaa 1 2 gunluk yeni gelen kiside yasanir demek istedim.
Aynen oylee her konuda tam destek
benim ombre canim sacim onlerimede yaptirdim bu sefer.
Kisami saclarin bi sure sabretmek lazim uzatmak icin sonra kiriklari aldira aldira uzun sac oturuyo. Ben simdi gogsumun tam altinda kestrdim kişa ancak gelir totoyauzun sac zor ama seviyorum
Yani hergun 1 tane bile çok oha kadına işin kolayına kaçmış diyesim geliyoBen cocuguma o kadar yumurta imkanı yok yedirmemm isilik olur çocuk o neymiş öyle
Evet annemde kaldik oglende islerim vardi ya aksam donucez geceye dogru.Ya bende bugün mısır gördüm çok mu fazla gelir ki iftardan sonra yense ben çok severim
Sen annengildesin dimi iftar yemekleri yineneler yidinn bitek çorba mi
biraz dayan kendini sartla uclari kirilir belki ama sabret uzasin sanada degisik hava katarOmuzumda geçen sene omuzdan 4 5 parmak kadar uzundu rahatlamak istedim saçlarıma kıydım kulak altında kestirdim belki 1 parmak uzundu.şimdi uzuyor umarım dayanabilirim uzamasınaombrede harika oluyor
Annem bana sahur farklı şeyler hazirliyo sağolsun hiç üşenmez bu konu daYani hergun 1 tane bile çok oha kadına işin kolayına kaçmış diyesim geliyo
Güzel menu olmuş yineee pidelere dayanmissin bence bunlarin karşılığını alicaksinEvet annemde kaldik oglende islerim vardi ya aksam donucez geceye dogru.
4 kofte
2 kasik salata
Domates soslu patates aldim tabagima ama fazla degil az orta ayar biberle birlikte
Bir kase cacik
Borek flnda vardi sicak pidede vardi
Misir yendiöyle iste
Evet en azindan pantlnun icine thsrtumu sokunca gobegm dumduz duruyorAnnem bana sahur farklı şeyler hazirliyo sağolsun hiç üşenmez bu konu dayumurta da beni aciktiriyo zaten siz tok tutuyo diyosunuz ama bnm bünye farklı demek
Güzel menu olmuş yineee pidelere dayanmissin bence bunlarin karşılığını alicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?