Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen sevmiyon da ondan kuzum ben yımırtadan kısmam 2 3 yerimm 2 dilim de kendi yaptigim t.b.ekmegimden sahurda yedigim zaman ertesi gune cok tok ve enerjik oluyorum
Şuan midem kalktı 2 yumurta yediğimi düşününce

Bu takimda ki arkadaslarima biri mesaj atsa bize gec diye eminim ki gitmezler!
Belki bi iki ama oda cok yeni gelen kisiler olursa... biz cunku aile gibi olduk zannetmiyorummm kimsenin gidecegini
Bencede kimse geçmez yeni gelenlerden de giden olmaz diye tahmin ediyorum çünkü çok sağlam bir grup olduk kilo veremezsekte birbirimize her konuda destek oluyoruz bence

Burda bir emekli öğretmen vardı geldi hemen gitti o mu bunu yapan günahını da almayım gerçi hemen.... şuna da takıldım yönetim nasıl izin veriyo

he evet oymuş kuzum
geçen bi ablayla konusuyoruz kendisi bide kızıyla oglu oruc tutuyomus sahurda 9 yumurta haşlamış 2 tane kızı 2 tane kendisi 5 tanede (14 yaşında) oğlu yiyomuş dedim kocası vardiyedeymiş evde olunca oda 6 7 tane yiyomuş bi koli yumurta 2 gün anca gidiyomuş

evet sen tohatladıkca ben seviyom ben acı çekmekten hoşlanıyom çünkü
kız o kadar uzun muydu senin saçların bak merak ettim resim koyunca di bana bakiyim
Evet oyleydi yine oyle olur gogsumn altinda simdide kiyamiyorum kes desemde kesmez kuafor.
biri vardi yanimizda o dedi kisa kes degisiklik olsun oda diyo yok yaaa oldu baska
Yook suan yeni gelenler gecmez zatennnnn oylee bir durum ancaa 1 2 gunluk yeni gelen kiside yasanir demek istedim.
Aynen oylee her konuda tam destek
Bende cumartesi günü gidicem röflem geldi dip boyam kaşım yeniden dogacam .. sen ne yaptırdın senin saçlar beldeydi sanırsam maşallah bende uzatmak istiyorum
benim ombre canim sacim onlerimede yaptirdim bu sefer.
Kisami saclarin bi sure sabretmek lazim uzatmak icin sonra kiriklari aldira aldira uzun sac oturuyo. Ben simdi gogsumun tam altinda kestrdim kişa ancak gelir totoya uzun sac zor ama seviyorum

Valla ben de gitmem niye gideyim
Hepiniz çok canayakınsınız
Hemen alıverdiniz beni de aranıza
Kendime böyle içten bir destek grubu bulabildiğim için çok mutluyum
Evet her derdimizi paylasiyoruz burda her konuda destek oluyoruz birbirimize
Diğer takımları tam bilmiyorum ama bence de çok iyi bi takım olduk
Su tip erkeklerden nefret ediyorum ya ayriliyosanda insan gibi ayrıl öküz herif ne hakki var o kizi uzmeye
TM canım çarşambaya kadar idare ederriz seni merak etme
ay evet bizde bugün onu konusmustuk hiç sanmıyorum kimsenin gideceğini arada tokatlar kırbaçlar havada uçuşuyo ama genel olarak kimse kimseye alınıp darılmıyo Allah ağzımızın tadını bozmasın
Amin canım o tokatlar da tabiki mativasyon amaçlı

kızlar napıyorsunuz yarın tartı günü
kaptanım kaptinn benim sabah bir görüşmem var erkenden yola cıkacağım ben sabah tartılıp yazmaya calısacağım ama sabah internete giremeyebilirim o yüzden artık öğlen müsait olunca tartıldığımı yazabilirim ancak.

VE level 2 ye başladım :))) internetim cok kötüüü yalnız hep takıldı video sinir oldum ama level 1 den zor değil sanki ya bilemedim level 3 mü zordu bunlardan biri zordu diye hatırlıyorum ben herneyse heycanlıyım daha yolun başındayım

TM caniiim sen saha tartil ogle bildirirsin sorun değil en gec saat 3 te bildirmis ol da
Galiba 3.level zormuş 2ye basit diyodu kızlar een hazırlıklı ol 3 e geçinceye sakla heyecanını

Midem kalktı yemin ediyorum..
O abla çok bilmiş ya ayıp yaptığı

Offfffffffff yaaaa misir yiyolar
Cok zooooooorrrrrrrrr borek yemedm kiymali en sevdigim pidede kokuyodu sicak sicak ama yemedim
Ama misiiiirrrrrrrrrrr oooooofff
Sabiiir sabirrr sabirrr
Ya bende bugün mısır gördüm çok mu fazla gelir ki iftardan sonra yense ben çok severim
Sen annengildesin dimi iftar yemekleri yine neler yidinn bitek çorba mi

gitseydin kız
Aayy yarında tartı günü pasta yiyemezsin.mantı da öyle ama yarın yersin sakla kendine pasta .. bu arada ne pastası

Omuzumda geçen sene omuzdan 4 5 parmak kadar uzundu rahatlamak istedim saçlarıma kıydım kulak altında kestirdim belki 1 parmak uzundu.şimdi uzuyor umarım dayanabilirim uzamasına ombrede harika oluyor

Ya bende bugün mısır gördüm çok mu fazla gelir ki iftardan sonra yense ben çok severim
Sen annengildesin dimi iftar yemekleri yine neler yidinn bitek çorba mi
Evet annemde kaldik oglende islerim vardi ya aksam donucez geceye dogru.
4 kofte
2 kasik salata
Domates soslu patates aldim tabagima ama fazla degil az orta ayar biberle birlikte
Bir kase cacik

Borek flnda vardi sicak pidede vardi
Misir yendi öyle iste

Omuzumda geçen sene omuzdan 4 5 parmak kadar uzundu rahatlamak istedim saçlarıma kıydım kulak altında kestirdim belki 1 parmak uzundu.şimdi uzuyor umarım dayanabilirim uzamasına ombrede harika oluyor
biraz dayan kendini sartla uclari kirilir belki ama sabret uzasin sanada degisik hava katar

Yani hergun 1 tane bile çok oha kadına işin kolayına kaçmış diyesim geliyo
Annem bana sahur farklı şeyler hazirliyo sağolsun hiç üşenmez bu konu da yumurta da beni aciktiriyo zaten siz tok tutuyo diyosunuz ama bnm bünye farklı demek
Güzel menu olmuş yineee pidelere dayanmissin bence bunlarin karşılığını alicaksin

Evet en azindan pantlnun icine thsrtumu sokunca gobegm dumduz duruyor
ne zaman alcam acaba ara vermenin bedeli cok agir oldu cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…