Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende diyorum ya çok zayıflıcam yada şişip şişp gelcem kv ekmek falan yapıyomuuş hergün sıcak sıcak börekler makarnalar ama bi yandan da otlu makarnalar arada kaldım
Hamirrrrr dayanamammmm dayanacaksın yoksa pehlivan gibi gelini vağ dirler gaynanana

Hergun yapmiyom da haftanin 4 günü kesin yapiyom spoğ bazen bir gun spor bir gun dinlenme yapiyorum bazende 2 gun spor 1 gun dinlenme şeklinde yapiyorum

Sen sevmiyon da ondan kuzum ben yımırtadan kısmam 2 3 yerimm 2 dilim de kendi yaptigim t.b.ekmegimden sahurda yedigim zaman ertesi gune cok tok ve enerjik oluyorum

Selam kızlar

Nasılsınız bugün

Ben 23/30u tamamladım

Artık Shredde son haftaya giriyorum

Resmen kol, bacak ve toto etim sert şu an ya kaslar açığa çıkıyor
dimik işe yarıyoooo dimik zayıflıyoruuuzzz
@ParteMoralll parte bugün yok nerelerde acaba
kuaförde o bi kerem taam mıııı saçlarını boyatıyo
sulu yemek sevmiyorum ben arada corba sadece menümde oluyor.
ama olmaz ki öyle
Hergun yapmiyom da haftanin 4 günü kesin yapiyom spoğ bazen bir gun spor bir gun dinlenme yapiyorum bazende 2 gun spor 1 gun dinlenme şeklinde yapiyorum
taam taam sportifsin zayıfsın fitsin hadi taam

dimik işe yarıyoooo dimik zayıflıyoruuuzzz

kuaförde o bi kerem taam mıııı saçlarını boyatıyo

ama olmaz ki öyle

taam taam sportifsin zayıfsın fitsin hadi taam
Yaparsin sen di spor senin işin di spor yapmak en çoh sağa yahişiyi dii öv biniii timizlik yaptim hakittim bunu

buraya gelen biri vardı ya gitti hemen burdan 9. takıma gitmiş ordanda üyelere mesaj fln atmış sanırım 13.takıma cagırmış 9.takımda üye kalmamış bide haddi gibi 9.akım kaptanına laf etmiş kaptanlıgına falan deli oldm resmen okurken
Ben daha anlamaya çalışıyorum kim ne demiş ne yapmış

Ay çekirdağım olmayınca dedikoduyu anlaması zor oluyor
tövbeeee paylaşım alanınıda oku madem tam anlamak istiyosan
Yaparsin sen di spor senin işin di spor yapmak en çoh sağa yahişiyi dii öv biniii timizlik yaptim hakittim bunu
eve gidimde bende yapim biraz sonra gelim sende beni öv o zaman dolap silmeye kac övgü alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…