- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.301
aynen öyle
tam söylenmelik
he anası yapsın ben yerim sorunn yokbakalım evlendikten sonra buralara illaki ugrarm ben
akşamki menemen le ekmek yemezsen şahane ama ben sende hiç sulu yemek görmüyorum sanki
Hamirrrrrbende diyorum ya çok zayıflıcam yada şişip şişp gelcemkv ekmek falan yapıyomuuş hergün sıcak sıcak börekler makarnalar ama bi yandan da otlu makarnalar arada kaldım
Hergun yapmiyom da haftanin 4 günü kesin yapiyom spoğzeytinde mi yemedin hemde bursalıykenkız her çeşidi var soslusu biberlisi yeşili kahve rengisi nasıl yemezsin
ayy ne güzel hergün nasıl yapıyon yabnm hi halimde vaktimd kalmıyo
dur diyimde gelirken alsn babam yiriimm
Geldim bebekmm kuafordeydim 12 de grdm 4 de ciktm anca@ParteMoralll parte bugün yok nerelerde acaba
Sen sevmiyon da ondan kuzum ben yımırtadan kısmam 2 3 yerimmçok tabi ki yemiş gibi doydum şuan ...munterin kulakları çınlasın bana kahvaltın az dedi 2 yumurta ye bari demişti ertesi gün 2 yumurta yedim midemde kramplar ile dolandım durdum sen hergün yiyorum diyon maşallah ..benimde yapmam gerek arife günü el atarım artık
Selam kızlar
Nasılsınız bugün
Ben 23/30u tamamladım
Artık Shredde son haftaya giriyorum
dimik işe yarıyooooResmen kol, bacak ve toto etim sert şu an ya kaslar açığa çıkıyor
kuaförde o bi kerem taam mıııı saçlarını boyatıyo@ParteMoralll parte bugün yok nerelerde acaba
ama olmaz ki öylesulu yemek sevmiyorum ben arada corba sadece menümde oluyor.
taam taam sportifsin zayıfsın fitsin hadi taamHergun yapmiyom da haftanin 4 günü kesin yapiyom spoğbazen bir gun spor bir gun dinlenme yapiyorum bazende 2 gun spor 1 gun dinlenme şeklinde yapiyorum
sormaaa.. bende sabahtan beri çıldırıyorum okudukca
Nolmsssormaaa.. bende sabahtan beri çıldırıyorum okudukcayapılan büyük saygısızlık
sormaaa.. bende sabahtan beri çıldırıyorum okudukcayapılan büyük saygısızlık
Nolmss
Yaparsin sen di spor senin işin di spor yapmak en çoh sağa yahişiyi diidimik işe yarıyoooodimik zayıflıyoruuuzzz
kuaförde o bi kerem taam mıııı saçlarını boyatıyo
ama olmaz ki öyle
taam taam sportifsin zayıfsın fitsin hadi taam
Selam kızlar
Nasılsınız bugün
Ben 23/30u tamamladım
Artık Shredde son haftaya giriyorum
Voov süpeğsin beybiResmen kol, bacak ve toto etim sert şu an ya kaslar açığa çıkıyor
buraya gelen biri vardı ya gitti hemen burdan 9. takıma gitmiş ordanda üyelere mesaj fln atmış sanırım 13.takıma cagırmış 9.takımda üye kalmamış bide haddi gibi 9.akım kaptanına laf etmiş kaptanlıgına falan deli oldm resmen okurkenNolmss
tövbeeeeBen daha anlamaya çalışıyorum kim ne demiş ne yapmış
Ay çekirdağım olmayınca dedikoduyu anlaması zor oluyor
eve gidimde bende yapim biraz sonra gelim sende beni öv o zamanYaparsin sen di spor senin işin di spor yapmak en çoh sağa yahişiyi diiöv biniii timizlik yaptim hakittim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?