Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarım saat içinde facebooktan her yerden silme, her fotoyu yok etme vs
Antrenmanlı mıdır nedir, mal
Çok sağ ol kaptanım hepiniz bir tanesiniz yine arada yazarım tabii ki mesela belki erken uyanırım veya arkadaşım duşta olur vs o zamanlar yazarım

Sabah 8

Form meyveli bisküvi - 162
1 küp kaşar - 35
2 hindi füme salam - 34
2 kaşık yoğurt - 56

Sabah toplam: 308

Ara 10

15 çilek - 75

Ara toplam: 75

Öğle 1

5 yemek kaşığı barbunya - 230
1 dilim ekmek - 57
1 bardak ayran - 57

Öğle toplam: 344

Ara 5

1 çilekli activia - 101
1 ceviz - 33

Ara toplam: 134

Akşam 7

Fırında sardalya - 350
Marul 14

Akşam toplam: 364

Gün Toplam: 1091

Canım sıkkındı saat 9da uyuyakaldım ya

10daki arayı da kaçırdım şimdi çok açım

Kahvaltıya var 6 saat

Uyumayı denerim belki tekrar

Benim eşimde öyle tek tek okur beni kesmez tartışırsak şak diye yüzüme vurur o yüzden nişanlına bahsetme .. benim drem topigini takip ediyordu kim hangi nick ile yazıyor biliyordu randevudan konuşuyorUZ topikte mesela.saati soyledik mi biliniyo topiklere yazmıyorum artık bir bdv bir burası eşimin önünde de.konusu geldi biliyor oda herşeyi dün birşey söylemiş söyledi tayfun çok araştırınca çıkıyor yazdıkların diye

Çok kötü kabus gördüm kanda yoktu bir tarafım açık kalmıştır umarım kalp çarpıntısı ile uyandım yarım saattir uyanığım dün de 3te uyandım uyuyamadım

***14. TAKİM 522. ETAP***

zuzuzuzu1234 (63.7///%)izine ayrılmak istiyor
poncikbirgelincik(60,1///%)
senad(61.5///%)
Buki_89(72,2///%)
justholdmetight (75,5///%)
Yuzlesmegunu(94.3/93/1.3/%1.38)

14. Takım Ortalama:%

İyi geceler kızlar...
Iki gündur misafir agirliyorum pert oldum resmen..Allah günah yazmasin ramazan iyi hoş maneviyatı çok yüksek ama düzen kaçtı bi kere..eski duzene gecmeyi sabirsızlıkla bekliyorum..
bende büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum kuzum
cok tuhaf valla neyse kendi kaybeder o gitti diye ölcek değil ya arkadasın hoş ne sanıyolar kendilerini bilmem

ayy baya bakıyo o zaman kuzum yönetime mesaj atsan mı acaba anlatsan durumu belki bişeyler yaparlar

Çok kötü kabus gördüm kanda yoktu bir tarafım açık kalmıştır umarım kalp çarpıntısı ile uyandım yarım saattir uyanığım dün de 3te uyandım uyuyamadım
hayır olsun inşallah gündüz niyetine bebeğim

***14. TAKİM 522. ETAP***

zuzuzuzu1234 (63.7///%)izine ayrılmak istiyor
poncikbirgelincik(60,1///%)
senad(61.5/61.3/0.2/%0.33)
Buki_89(72,2///%)
justholdmetight (75,5///%)
Yuzlesmegunu(94.3/93/1.3/%1.38)

14. Takım Ortalama:%

Günaydın kızlar dün odamı temizledim spor yapmaktan daha etkili oldu baya ter attırdı bugün de garip bir şekilde erken uyandım planımda yoktu ama iyi oldu

Günaydın kızlar dün odamı temizledim spor yapmaktan daha etkili oldu baya ter attırdı bugün de garip bir şekilde erken uyandım planımda yoktu ama iyi oldu
bende dün koltuk minderlerinin kılıfını taktım ama cnm cıktı cok zor takılıyo iyi olmş işte bebeğim spora alıştırma
Günaydın keptinn
günaydın cınıııımm kilo vermişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…