- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.381
Ben o hedefdeb sonra bi üc kilo daha vermek istiom buralardayim yani daha:))))BUKİ nin hedefine 5 kilo var bizden önce mezun olcak
Evet her derdimizi paylasiyoruz burda her konuda destek oluyoruz birbirimize
Diğer takımları tam bilmiyorum ama bence de çok iyi bi takım olduk
Su tip erkeklerden nefret ediyorum ya ayriliyosanda insan gibi ayrıl öküz herif ne hakki var o kizi uzmeye
TM canım çarşambaya kadar idare ederriz seni merak etme
Amin canımo tokatlar da tabiki mativasyon amaçlı
Kirazda vardi aslinda yememek lazim ama yedim onudami yemiyimmmmm bi avuc yoktu bile belki 6 7 tane
Ramazandan sonra eski parte olarak kirbacimla sizleri bekliyor olucam kendinizi hazirlayin
AynenOzaman tam dengeli yemisim
Aksam yenmez aslnda meyve ama ramazanda boyle napalim.
Doktorum biliyor hemşireler biliyor ama eski mesajlarında gitmesi gerekNasil desifre oldun ki :/ bence de yenisini al.
Ama o kisiler girip bakarmi buraya yani ozaman baska nick alsanda bakarlar burdan
Benim eşimde öyle tek tek okur beni kesmez tartışırsak şak diye yüzüme vurur o yüzden nişanlına bahsetme .. benim drem topigini takip ediyordu kim hangi nick ile yazıyor biliyordu randevudan konuşuyorUZ topikte mesela.saati soyledik mi biliniyo topiklere yazmıyorum artık bir bdv bir burası eşimin önünde de.konusu geldi biliyor oda herşeyi dün birşey söylemiş söyledi tayfun çok araştırınca çıkıyor yazdıkların diyeÖyle oldu cidden aslında iftarda çokta yemiyorm ama sahurda kaçıyo bide ben gece su içemem gündüz içiyorum o da gitti ramazandan sonra toparlarm artık menu fln da paylaşırım kilo bildirimi de yaparimmm
Ben yumurta yediğimde acikiyorum genel de
Ya nasıl oldu ki oo girip okurlar mi yazdiklarini bnm de en korktugum şey valla nişanlım ne var ne yok uşenmeden okur beni de keser
Geçmiş olsun şimdi nasılsınAy bende cok zor bi gün gecirdim pek giremedim bas agrisi mide bulantisi kivrandim resmen uyudum hep
Ooo süper 65 hedef kapışıyoruz bakalım: DBen o hedefdeb sonra bi üc kilo daha vermek istiom buralardayim yani daha:))))
bende büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum kuzumİyi geceler kızlar...
Iki gündur misafir agirliyorum pert oldum resmen..Allah günah yazmasin ramazan iyi hoş maneviyatı çok yüksek ama düzen kaçtı bi kere..eski duzene gecmeyi sabirsızlıkla bekliyorum..
cok tuhaf valla neyse kendi kaybeder o gitti diye ölcek değil ya arkadasın hoş ne sanıyolar kendilerini bilmemYarım saat içinde facebooktan her yerden silme, her fotoyu yok etme vs
Antrenmanlı mıdır nedir, mal
Çok sağ ol kaptanım hepiniz bir tanesiniz yine arada yazarım tabii ki mesela belki erken uyanırım veya arkadaşım duşta olur vs o zamanlar yazarım
ayy baya bakıyo o zaman kuzumBenim eşimde öyle tek tek okur beni kesmez tartışırsak şak diye yüzüme vurur o yüzden nişanlına bahsetme .. benim drem topigini takip ediyordu kim hangi nick ile yazıyor biliyordu randevudan konuşuyorUZ topikte mesela.saati soyledik mi biliniyo topiklere yazmıyorum artık bir bdv bir burası eşimin önünde de.konusu geldi biliyor oda herşeyi dün birşey söylemiş söyledi tayfun çok araştırınca çıkıyor yazdıkların diye
hayır olsun inşallah gündüz niyetine bebeğimÇok kötü kabus gördüm kanda yoktu bir tarafım açık kalmıştır umarım kalp çarpıntısı ile uyandım yarım saattir uyanığım dün de 3te uyandım uyuyamadım
Günaydın keptinngünaydın kızlaaar
bende dün koltuk minderlerinin kılıfını taktım ama cnm cıktı cok zor takılıyoGünaydın kızlar dün odamı temizledim spor yapmaktan daha etkili oldu baya ter attırdıbugün de garip bir şekilde erken uyandım planımda yoktu ama iyi oldu
günaydın cınıııımm kilo vermişizGünaydın keptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?