Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende dün koltuk minderlerinin kılıfını taktım ama cnm cıktı cok zor takılıyo iyi olmş işte bebeğim spora alıştırma

günaydın cınıııımm kilo vermişiz
Minnacık vermişti ama olsundu hiç yoktan iyiydi bayramda korkuyordu ne olacak diye kara kara düşünüyordu

***14. TAKİM 522. ETAP***

zuzuzuzu1234 (63.7///%)izine ayrılmak istiyor
poncikbirgelincik(60,1///%)
senad(61.5///%)
Buki_89(72,2///%)
justholdmetight (75,5/74.7/0.8/%1.1)
Yuzlesmegunu(94.3/93/1.3/%1.38)

14. Takım Ortalama:%

Hele sukur 74e dusmusum

Su daha cok yedigimin ertesi gunu 74.0 dim
Dun az yedim 74.7
Vucut kendine gel
Napiyorsun
Bu nasil mantik
Galiba kaloriyi 1400lere cekicem yine bir sureligine

Kime yazsam ki nick bulsam değiştirsem o bile yeter sonra evde kkya girmicim... doktor yorumlarımı okuyup aradı bile beni

Minnacık vermişti ama olsundu hiç yoktan iyiydi bayramda korkuyordu ne olacak diye kara kara düşünüyordu
: miinnacıkta olsa sağlam sağlam ilerliyordu bayram hepimizin korkulu rüyası kuzum
Su daha cok yedigimin ertesi gunu 74.0 dim
Dun az yedim 74.7
Vucut kendine gel
Napiyorsun
Bu nasil mantik
Galiba kaloriyi 1400lere cekicem yine bir sureligine
şok mu yaptındı tebrik ediyoruummm

Günaydın kaptan listeye dönüyorum 73.10 ten 71e düştüm
bebeğim izinden dönüş için 1 hafta daha beklemen lazım ama senin izine ayrılma kilon 71 gözüküyo zaten sabit demişsin o hafta yani şu an da sabit gözüküyosun. haftaya cuma da tatil olcak sanırım listeler hazırlanmıcak bayramdan sonradönüş yapabilirsin ancak.

Kime yazsam ki nick bulsam değiştirsem o bile yeter sonra evde kkya girmicim... doktor yorumlarımı okuyup aradı bile beni
o zaman nick değiştir sadece değişik bişey bul profil fotonuda değiştir

Sok nasil yapiliyor kaptanim

Klasik 1000-1100 civari aldimdi dun

Vucut mala bagladi

Kitlik var sanip depo yapiyor

Daha yuksek yiyecegim

Vucut sacma isler pesinde yine
Ha nolur isime gelir yani
Madem oyle daha cok karbonhidrat yerim

Seni de gordum kiz 2 kilon gitmis bile tebrik ederim
Bu diyetisyen hanim isini biliyormus iyi ki dinlemissin
Evet tok gittim hata ettim orda belki daha az çıkardım ekmeklere de devam vermeseydi çok üzülürdüm sanırım

Tamam o zamam kuzum sen girebilirsin dediğin zaman girerim listeye

Evet tok gittim hata ettim orda belki daha az çıkardım ekmeklere de devam vermeseydi çok üzülürdüm sanırım

Daha ne olsun kuzum haftada 2 kilo az mi
Ben de sabah hindi fumeli sandvic yaptim oglen de ton balikli yapicam
Aksami da ekmeksiz geciririm yine

Ayy ölüm çıkmış benim yaa cok yoruldum balkonlari da esim yikadi tertemiz oldu heryer gece sahur yapacaktim regl oldum tam iyi zamanda oldu simdi bi kahve içip kendime gelem sös dolap silersen seni övecekim

Sert etli gadın olucam

Belkim kuru olamayabilirim ama sert etli olabilirim

Göbek hala yumoş yumoş çünkü en çok kilo ve yağ orada birikmiş pof
Daş gibinim diyosuniycenek daşlaşacam diyosun
Kilo verdikce gobek sıkılaşır bebegim simdi yag da vardir onlar gittikce bide spor yapiyosun ya kas cizgin belli olar kuru olunca

Daha ne olsun kuzum haftada 2 kilo az mi
Ben de sabah hindi fumeli sandvic yaptim oglen de ton balikli yapicam
Aksami da ekmeksiz geciririm yine
diyetisyen çok dedi hedefimiz haftada bir kilo dedi ama bana hafta da 1 kilo az geldi bu hafta spora da başlıyorum jilliye adet oldum bitsin başlıyorum .... hindi fume yi merak ettim ilerdeki zamanlarda denicim akşamlara 1 dilim ekmek eklesene benim gibi

Sok nasil yapiliyor kaptanim

Klasik 1000-1100 civari aldimdi dun

Vucut mala bagladi

Kitlik var sanip depo yapiyor

Daha yuksek yiyecegim
şoku SekerPancarii bilir ona sor istersen kuzum

Tamam o zamam kuzum sen girebilirsin dediğin zaman girerim listeye
tm bebeğiim bayramdan sonraki hafta girersin inşallah

Ayy ölüm çıkmış benim yaa cok yoruldum balkonlari da esim yikadi tertemiz oldu heryer gece sahur yapacaktim regl oldum tam iyi zamanda oldu simdi bi kahve içip kendime gelem sös dolap silersen seni övecekim
ooohh ne güzellllll iç tabii kahveniii bn dün hiç bişi yapmadm bi minder kılıfı geçirdim o kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…