- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.401
Minnacık vermişti ama olsundu hiç yoktan iyiydi bayramda korkuyordu ne olacak diye kara kara düşünüyordubende dün koltuk minderlerinin kılıfını taktım ama cnm cıktı cok zor takılıyoiyi olmş işte bebeğim spora alıştırma
günaydın cınıııımm kilo vermişiz
Günaydın kaptan listeye dönüyorum 73.10 ten 71e düştümgünaydın kızlaaar
Kime yazsam ki nick bulsam değiştirsem o bile yeter sonra evde kkya girmicim... doktor yorumlarımı okuyup aradı bile benibende büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum kuzum
cok tuhaf valla neyse kendi kaybeder o gitti diye ölcek değil ya arkadasın hoş ne sanıyolar kendilerini bilmem
ayy baya bakıyo o zaman kuzumyönetime mesaj atsan mı acaba anlatsan durumu belki bişeyler yaparlar
hayır olsun inşallah gündüz niyetine bebeğim
Uyanmak istesek uyanamayızGünaydın kızlar dün odamı temizledim spor yapmaktan daha etkili oldu baya ter attırdıbugün de garip bir şekilde erken uyandım planımda yoktu ama iyi oldu
Az yemenin etkisi de olabilir kuzumSu daha cok yedigimin ertesi gunu 74.0 dim
Dun az yedim 74.7
Vucut kendine gel
Napiyorsun
Bu nasil mantik
Galiba kaloriyi 1400lere cekicem yine bir sureligine
Az yemenin etkisi de olabilir kuzum
:Minnacık vermişti ama olsundu hiç yoktan iyiydi bayramda korkuyordu ne olacak diye kara kara düşünüyordu
şok mu yaptındıSu daha cok yedigimin ertesi gunu 74.0 dim
Dun az yedim 74.7
Vucut kendine gel
Napiyorsun
Bu nasil mantik
Galiba kaloriyi 1400lere cekicem yine bir sureligine
bebeğim izinden dönüş için 1 hafta daha beklemen lazım ama senin izine ayrılma kilon 71 gözüküyo zaten sabit demişsin o hafta yani şu an da sabit gözüküyosun. haftaya cuma da tatil olcak sanırım listeler hazırlanmıcak bayramdan sonradönüş yapabilirsin ancak.Günaydın kaptan listeye dönüyorum 73.10 ten 71e düştüm
o zaman nick değiştir sadece değişik bişey bul profil fotonuda değiştirKime yazsam ki nick bulsam değiştirsem o bile yeter sonra evde kkya girmicim... doktor yorumlarımı okuyup aradı bile beni
:miinnacıkta olsa sağlam sağlam ilerliyordu bayram hepimizin korkulu rüyası kuzum
şok mu yaptındıtebrik ediyoruummm
bebeğim izinden dönüş için 1 hafta daha beklemen lazım ama senin izine ayrılma kilon 71 gözüküyo zaten sabit demişsin o hafta yani şu an da sabit gözüküyosun. haftaya cuma da tatil olcak sanırım listeler hazırlanmıcak bayramdan sonradönüş yapabilirsin ancak.
o zaman nick değiştir sadece değişik bişey bul profil fotonuda değiştir
Evet tok gittim hata ettim orda belki daha az çıkardım ekmeklere de devam vermeseydi çok üzülürdüm sanırımVucut sacma isler pesinde yine
Ha nolur isime gelir yani
Madem oyle daha cok karbonhidrat yerim
Seni de gordum kiz 2 kilon gitmis bile tebrik ederim
Bu diyetisyen hanim isini biliyormus iyi ki dinlemissin
Tamam o zamam kuzum sen girebilirsin dediğin zaman girerim listeye:miinnacıkta olsa sağlam sağlam ilerliyordu bayram hepimizin korkulu rüyası kuzum
şok mu yaptındıtebrik ediyoruummm
bebeğim izinden dönüş için 1 hafta daha beklemen lazım ama senin izine ayrılma kilon 71 gözüküyo zaten sabit demişsin o hafta yani şu an da sabit gözüküyosun. haftaya cuma da tatil olcak sanırım listeler hazırlanmıcak bayramdan sonradönüş yapabilirsin ancak.
o zaman nick değiştir sadece değişik bişey bul profil fotonuda değiştir
Evet tok gittim hata ettim orda belki daha az çıkardım ekmeklere de devam vermeseydi çok üzülürdüm sanırım
Gerçekten valla ben Anlamadım bu beynimiz Nasıl işliyorUyanmak istesek uyanamayız
Ayy ölüm çıkmış benim yaa cok yoruldum balkonlari da esim yikadi tertemiz oldu heryerburaya gelen biri vardı ya gitti hemen burdan 9. takıma gitmiş ordanda üyelere mesaj fln atmış sanırım 13.takıma cagırmış 9.takımda üye kalmamış bide haddi gibi 9.akım kaptanına laf etmiş kaptanlıgına falan deli oldm resmen okurken
tövbeeeepaylaşım alanınıda oku madem tam anlamak istiyosan
eve gidimde bende yapim biraz sonra gelim sende beni öv o zamandolap silmeye kac övgü alırım
Daş gibinim diyosunSert etli gadın olucam
Belkim kuru olamayabilirim ama sert etli olabilirim
Göbek hala yumoş yumoş çünkü en çok kilo ve yağ orada birikmiş pof
diyetisyen çok dedi hedefimiz haftada bir kilo dedi ama bana hafta da 1 kilo az geldi bu hafta spora da başlıyorum jilliye adet oldum bitsin başlıyorum .... hindi fume yi merak ettim ilerdeki zamanlarda denicim akşamlara 1 dilim ekmek eklesene benim gibiDaha ne olsun kuzum haftada 2 kilo az mi
Ben de sabah hindi fumeli sandvic yaptim oglen de ton balikli yapicam
Aksami da ekmeksiz geciririm yine
Hee sonrada dugune 3 ay kala 10 kilo vermekle uğraşırsın hi hiii ivitay otlu makarne dimişim otlu yemek diyeceggdimmmmama o zaman nişan geçmiş olcak bence yiyebilrim düğüne 1 sene vaar olcak
şokuSok nasil yapiliyor kaptanim
Klasik 1000-1100 civari aldimdi dun
Vucut mala bagladi
Kitlik var sanip depo yapiyor
Daha yuksek yiyecegim
tm bebeğiim bayramdan sonraki hafta girersin inşallahTamam o zamam kuzum sen girebilirsin dediğin zaman girerim listeye
ooohh ne güzellllll iç tabii kahveniiiAyy ölüm çıkmış benim yaa cok yoruldum balkonlari da esim yikadi tertemiz oldu heryergece sahur yapacaktim regl oldum tam iyi zamanda oldu simdi bi kahve içip kendime gelem sös dolap silersen seni övecekim
anlamadım bende 4te uyandım sanırım bugün dünde 3te uyandım uyanmak istesem uyanamam o yrı tabiGerçekten valla ben Anlamadım bu beynimiz Nasıl işliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?