Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şoku SekerPancarii bilir ona sor istersen kuzum

tm bebeğiim bayramdan sonraki hafta girersin inşallah

ooohh ne güzellllll iç tabii kahveniii bn dün hiç bişi yapmadm bi minder kılıfı geçirdim o kadr
Coh is yapmisinajahahahah iki superge tutaydin baylim belim agriyi karnim agriyi kahve iyi gelir hee

2 kilo mu verdin cinimmmmm tebriklerrrr harikasinnn

Coh is yapmisinajahahahah iki superge tutaydin baylim belim agriyi karnim agriyi kahve iyi gelir hee
o kılıfları geçirmek ne zor biliyon mu sen ter içinde kalıyom güreşiyoz resmen minderlerlen
hee iyi gelir iç iç ben bundan sonra ne zaman olursam olaym bi daha oruc tutmıcam anca denk geliyo gün

iyim canim uyuyunca gecti ama cok fena uyudum yani tüm gün uykuyla gecti, dün tatildi Burda negüzel biseyler yaparim diye planliodum ama anca uyudum
hep öyle olmaz mı zaten tatillerde uyku basar iş günü pörtleriz yapacak bişey yok uyuyalım deriz gözler açılır

Çok kötü kabus gördüm kanda yoktu bir tarafım açık kalmıştır umarım kalp çarpıntısı ile uyandım yarım saattir uyanığım dün de 3te uyandım uyuyamadım

günaydın gece bunalmıssındır susuz bırakma kendini rahatlatıcı müzik dinleyerek uyumaya calıs bir kac gece :)

o kılıfları geçirmek ne zor biliyon mu sen ter içinde kalıyom güreşiyoz resmen minderlerlen
hee iyi gelir iç iç ben bundan sonra ne zaman olursam olaym bi daha oruc tutmıcam anca denk geliyo gün
Temem hadi övüyüm acik o kadar minder kilifi takmışın hamarat gizim kıvırcık guzel saclim kuru olmasa bile zayif gizimguzelim binimyeteg bu kadar
Bek iyi geldi valla hortuladim kahveyi ben son iki gunu tutuyom heralde sabah tartildim 55.0 çıktım ay cok moralim bozuldu yaa ben hic bi ramazanda kilo almadimdicok cozuttum ben bu sefer bugun de yiyim yarin diyete başlicam bu hafta reglimin bitimine 53.8 falan olmam lazim bugun sahura da kalir kvdemler kesin buzluga borek sarip atmıştım onlar geldiginde sahura yaparim diye peynirli ve patatesli cok canim istiyo ya yicem yalan diyemem bugun az yicem diyip sana yalan soylemem

Bu ay beraber olduk desene bende sabah oldum wcye girdim süpriz
2 gun gecikti benimki bende sahura ne yesem derken suprizzz hep gece 3 bucuk 4 de yatiyodum sahur yapcam diye dün regl olunca 1 e dogru yattim uyudum o kadar iyi geldi ki cok guzel dinlenmisim

Sok nasil yapiliyor kaptanim

Klasik 1000-1100 civari aldimdi dun

Vucut mala bagladi

Kitlik var sanip depo yapiyor

Daha yuksek yiyecegim

ben sahsen 1200 kal alıyorum altında almak pek iyi değil benim acımdan. kilomun sabitlendiğini anladığım an biraz fazla yiyorum ki vucut kıtlık moduna geçmiyor o yüzden bir kaç gün sonra yine toparlıyor kendisini. tabi bu arada sporu bırakmıyorum. ama arada vucudu dinlendirmek lazım. her hafta diyet yapıyorsun az kalori alıyorsun diye kilolar gitmiyor. vucut savunmaya geciyor bu beni ac bırakıyor o yüzden enerjimi korumalıyım diyerek.

yani sizin listemde kacamak olarak gördüğünüz bazı şeyleri ben gerekli gördüğüm için tüketmiş oluyorum. sürekli zaten kilo kas ve yağ oranımı ölçüyorum. kasım arttı yağım azalmakta

Ama oyle dusunme kiz regl zamani vucutta odem de oluyo o yuzden haftaya da guzel eksi görürsün ama 2 kilo supeg bence ayy sari kantaronu deniyodum ben goguse ama duzenli kullanmadim sanki inceltmeye baslamisti 10 gun falan kullandim heralde ama bu catlaklar icin yaglar da oluyo eczaneye sorsan mi ki benim catlaklarim genis hamilelikte 57 den 84 e çıkınca vucut yirtildikca yırtılmış ama alistim artik ben onlarla yasamaya sen bi bak eczaneye bence yada kantaronu dene

gitseydin kız
Aayy yarında tartı günü pasta yiyemezsin.mantı da öyle ama yarın yersin sakla kendine pasta .. bu arada ne pastası
mantıdan 2 3 çatal yedim Allah affetsin Ama wcye cıkınca eksi oldumm

Midem kalktı yemin ediyorum..
O abla çok bilmiş ya ayıp yaptığı

cocuklar yiyomuş onlar istiyomuş zorla yedirmiyomuş aç kalmamak icin ama benimde midem kalktı

düz mü saçların düzse bakımı daha kolay benımkılerde cok uzadı ucları baya ınceldı nısandan once uclarını toparlatmam lazım hatta bayramdan önce yaptırayım daha iyi olur 1 aydada azcık daha uzar ama kıvırcık benimkiler çok zor

Yani hergun 1 tane bile çok oha kadına işin kolayına kaçmış diyesim geliyo

kendileri istiyomuş kuzum

Günaydın kaptan listeye dönüyorum 73.10 ten 71e düştüm

yaaa inanmıyorummmm tebrik ediyorum seni

Hee sonrada dugune 3 ay kala 10 kilo vermekle uğraşırsın hi hiii ivit

yoh artık 10 kg ne 1 haftada nasıl 10 kg alıyım

belki ramazanı bitirirsin olma mı
günaydın günaydın 2 kilo vermişim poncik

ya gördüm o kadar ekmeğe 2 kg ben şok ama süperrrr senin listeni bende uygulasam kilo verir miyim acep

Doktorum biliyor hemşireler biliyor ama eski mesajlarında gitmesi gerek
neeeee onlar nasil biliyor ki burayi

günaydın kızlaaar
Gunaydin bebekk
Kime yazsam ki nick bulsam değiştirsem o bile yeter sonra evde kkya girmicim... doktor yorumlarımı okuyup aradı bile beni
doktor burayami giriyomus seeni takip etmek icinmi ben sok

Gunaydin kizlar regl oldum ben oruca ara simdi kahvemi içip kahvalti yapicim
gunaydn kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…