- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.421
Coh is yapmisinşokuSekerPancarii bilir ona sor istersen kuzum
tm bebeğiim bayramdan sonraki hafta girersin inşallah
ooohh ne güzellllll iç tabii kahveniiibn dün hiç bişi yapmadm bi minder kılıfı geçirdim o kadr
2 kilo mu verdin cinimmmmmdiyetisyen çok dedi hedefimiz haftada bir kilo dedi ama bana hafta da 1 kilo az geldi bu hafta spora da başlıyorum jilliye adet oldum bitsin başlıyorum .... hindi fume yi merak ettim ilerdeki zamanlarda denicim akşamlara 1 dilim ekmek eklesene benim gibi
o kılıfları geçirmek ne zor biliyon mu senCoh is yapmisinajahahahah iki superge tutaydin baylim belim agriyi karnim agriyi kahve iyi gelir hee
Bu ay beraber olduk desene bende sabah oldum wcye girdim süprizGunaydin kizlar regl oldum ben oruca arasimdi kahvemi içip kahvalti yapicim
iyim canim uyuyunca gecti ama cok fena uyudum yani tüm gün uykuyla gecti, dün tatildi Burda negüzel biseyler yaparim diye planliodum ama anca uyudumGeçmiş olsun şimdi nasılsın
ay az geldi bana 2 kilo ya daha çok vermem gerekli regliden sonra spora başlıcam .. aptal kafam kahvaltıdan sonra gittim ... sen anlarsın göğüs çatları oluşmasını nasıl engellerim dolgunlaşsında istiyorum2 kilo mu verdin cinimmmmmtebriklerrrr harikasinnn
hep öyle olmaz mı zaten tatillerde uyku basar iş günü pörtleriz yapacak bişey yok uyuyalım deriz gözler açılıriyim canim uyuyunca gecti ama cok fena uyudum yani tüm gün uykuyla gecti, dün tatildi Burda negüzel biseyler yaparim diye planliodum ama anca uyudum
Çok kötü kabus gördüm kanda yoktu bir tarafım açık kalmıştır umarım kalp çarpıntısı ile uyandım yarım saattir uyanığım dün de 3te uyandım uyuyamadım
günaydın günaydın 2 kilo vermişim poncikGünaydın kızlaaaar
Ooo süper 65 hedef kapışıyoruz bakalım: D
Çok kötü kabus gördüm kanda yoktu bir tarafım açık kalmıştır umarım kalp çarpıntısı ile uyandım yarım saattir uyanığım dün de 3te uyandım uyuyamadım
Günaydın kaptan listeye dönüyorum 73.10 ten 71e düştüm
Temem hadi övüyüm acik o kadar minder kilifi takmışıno kılıfları geçirmek ne zor biliyon mu senter içinde kalıyom güreşiyoz resmen minderlerlen
hee iyi gelir iç içben bundan sonra ne zaman olursam olaym bi daha oruc tutmıcam anca denk geliyo gün
2 gun gecikti benimki bende sahura ne yesem derken suprizzzBu ay beraber olduk desene bende sabah oldum wcye girdim süpriz
Sok nasil yapiliyor kaptanim
Klasik 1000-1100 civari aldimdi dun
Vucut mala bagladi
Kitlik var sanip depo yapiyor
Daha yuksek yiyecegim
Ama oyle dusunme kiz regl zamani vucutta odem de oluyo o yuzden haftaya da guzel eksi görürsün ama 2 kilo supeg benceay az geldi bana 2 kilo ya daha çok vermem gerekli regliden sonra spora başlıcam .. aptal kafam kahvaltıdan sonra gittim ... sen anlarsın göğüs çatları oluşmasını nasıl engellerim dolgunlaşsında istiyorum
mantıdan 2 3 çatal yedim Allah affetsingitseydin kız
Aayy yarında tartı günü pasta yiyemezsin.mantı da öyle ama yarın yersin sakla kendine pasta .. bu arada ne pastası
Midem kalktı yemin ediyorum..
O abla çok bilmiş ya ayıp yaptığı
Evet oyleydi yine oyle olur gogsumn altinda simdidekiyamiyorum kes desemde kesmez kuafor.
biri vardi yanimizda o dedi kisa kes degisiklik olsunoda diyo yok yaaa oldu baska
Yook suan yeni gelenler gecmez zatennnnn oylee bir durum ancaa 1 2 gunluk yeni gelen kiside yasanir demek istedim.
Aynen oylee her konuda tam destek
benim ombre canim sacim onlerimede yaptirdim bu sefer.
Kisami saclarin bi sure sabretmek lazim uzatmak icin sonra kiriklari aldira aldira uzun sac oturuyo. Ben simdi gogsumun tam altinda kestrdim kişa ancak gelir totoyauzun sac zor ama seviyorum
Evet her derdimizi paylasiyoruz burda her konuda destek oluyoruz birbirimize
Diğer takımları tam bilmiyorum ama bence de çok iyi bi takım olduk
Su tip erkeklerden nefret ediyorum ya ayriliyosanda insan gibi ayrıl öküz herif ne hakki var o kizi uzmeye
TM canım çarşambaya kadar idare ederriz seni merak etme
Amin canımo tokatlar da tabiki mativasyon amaçlı
Yani hergun 1 tane bile çok oha kadına işin kolayına kaçmış diyesim geliyo
Günaydın kaptan listeye dönüyorum 73.10 ten 71e düştüm
Hee sonrada dugune 3 ay kala 10 kilo vermekle uğraşırsın hi hiii ivit
o kılıfları geçirmek ne zor biliyon mu senter içinde kalıyom güreşiyoz resmen minderlerlen
hee iyi gelir iç içben bundan sonra ne zaman olursam olaym bi daha oruc tutmıcam anca denk geliyo gün
günaydın günaydın 2 kilo vermişim poncik
neeeee onlar nasil biliyor ki burayiDoktorum biliyor hemşireler biliyor ama eski mesajlarında gitmesi gerek
Benim eşimde öyle tek tek okur beni kesmez tartışırsak şak diye yüzüme vurur o yüzden nişanlına bahsetme .. benim drem topigini takip ediyordu kim hangi nick ile yazıyor biliyordu randevudan konuşuyorUZ topikte mesela.saati soyledik mi biliniyo topiklere yazmıyorum artık bir bdv bir burası eşimin önünde de.konusu geldi biliyor oda herşeyi dün birşey söylemiş söyledi tayfun çok araştırınca çıkıyor yazdıkların diye
Gunaydin bebekkgünaydın kızlaaar
doktor burayami giriyomusKime yazsam ki nick bulsam değiştirsem o bile yeter sonra evde kkya girmicim... doktor yorumlarımı okuyup aradı bile beni
gunaydn kuzummmGunaydin kizlar regl oldum ben oruca arasimdi kahvemi içip kahvalti yapicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?