- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.441
Giniydin pincikcikGünaydın kızlaaaar
Gunaydin bebegim basladin mi orucaneeeee onlar nasil biliyor ki burayi
Gunaydin bebekk
doktor burayami giriyomusseeni takip etmek icinmi ben sok
gunaydn kuzummm
Giniydin pincikcikbana bancaar de hakediyom ben
Haa 1 hafta mi kalcan pagdonmantıdan 2 3 çatal yedim Allah affetsinAma wcye cıkınca eksi oldumm
cocuklar yiyomuş onlar istiyomuş zorla yedirmiyomuş aç kalmamak icin ama benimde midem kalktı
düz mü saçların düzse bakımı daha kolay benımkılerde cok uzadı ucları baya ınceldı nısandan once uclarını toparlatmam lazım hatta bayramdan önce yaptırayım daha iyi olur 1 aydada azcık daha uzarama kıvırcık benimkiler çok zor
kendileri istiyomuş kuzum
yaaa inanmıyorummmmtebrik ediyorum seni
yoh artık10 kg ne 1 haftada nasıl 10 kg alıyım
belki ramazanı bitirirsin olma mı
ya gördüm o kadar ekmeğe 2 kg ben şokama süperrrr senin listeni bende uygulasam kilo verir miyim acep
Neden oyle oldu ki yaevet pancarlıktan bancarlığa terfi ettin55 ne allasen 15 gün daha oruç tutsan bana yetişcen
Haa 1 hafta mi kalcan pagdon3 kilo maksimum yi gayriii
tuz lambam var onu açayım bugün birde rahat uyuma müzikleri güzel fikir teşekkür ederimgünaydın gece bunalmıssındır susuz bırakma kendini rahatlatıcı müzik dinleyerek uyumaya calıs bir kac gece :)
Daş gibinim diyosuniycenek daşlaşacam diyosun
Kilo verdikce gobek sıkılaşır bebegim simdi yag da vardir onlar gittikce bide spor yapiyosun ya kas cizgin belli olar kuru olunca
diyetisyen çok dedi hedefimiz haftada bir kilo dedi ama bana hafta da 1 kilo az geldi bu hafta spora da başlıyorum jilliye adet oldum bitsin başlıyorum .... hindi fume yi merak ettim ilerdeki zamanlarda denicim akşamlara 1 dilim ekmek eklesene benim gibi
Neden oyle oldu ki ya55 neeeee nasil olur nedeennnnnnnnnn
gunaydin puncikimmmGünaydın kızlaaaar
yok kuzum bogazim hala gecmedi cok kuruyo zorlaniyorum ilac aliyorum spreyde skiyorum bogazimaGunaydin bebegim basladin mi oruca
Daha iyi iste kilo almazsin bide yeni evli oldugunda da almazsin bencesipek sanmıyom yiyebileceğimiyeni gelinim ben utanırım yimeye kırıtıp dururum anca nişanlımın yanında
gunaydin puncikimmm
yok kuzum bogazim hala gecmedi cok kuruyo zorlaniyorum ilac aliyorum spreyde skiyorum bogazimayarin inssllah duzelirse
inşallah bakalım görcezDaha iyi iste kilo almazsin bide yeni evli oldugunda da almazsin bencesi
ben sahsen 1200 kal alıyorum altında almak pek iyi değil benim acımdan. kilomun sabitlendiğini anladığım an biraz fazla yiyorum ki vucut kıtlık moduna geçmiyor o yüzden bir kaç gün sonra yine toparlıyor kendisini. tabi bu arada sporu bırakmıyorum. ama arada vucudu dinlendirmek lazım. her hafta diyet yapıyorsun az kalori alıyorsun diye kilolar gitmiyor. vucut savunmaya geciyor bu beni ac bırakıyor o yüzden enerjimi korumalıyım diyerek.
yani sizin listemde kacamak olarak gördüğünüz bazı şeyleri ben gerekli gördüğüm için tüketmiş oluyorum. sürekli zaten kilo kas ve yağ oranımı ölçüyorum. kasım arttı yağım azalmakta
Ayy benim vardi o cizgilerden ama kayboldu biraz sanki yaglandim gibiGibiyim demiyom ama olmak istiyorum
O yoldayım diye umuyorum pıncırım
Ay o karın çizgileri hayalim
En çok onlardan istiyorum
Evetkaptinn diyor ki şok diyeti sana sormalıymışım şok yapmak ne demekmiş diye
Hindi fümenin kalorisi çok düşük tadını da seviyorum ondan iyi oluyor
Namet in alıyoruz
Büyük ve tanesi 17 kalori
Peki günde 5 ekmek çok olmaz mı?
Sabah sandviç öğle sandviç akşam da ekmek?
Bu arada karbonhidrat aldığımda kendimi daha iyi hissediyorum ya
Bede cok merak ediyorum kuzum valla
ayyy ni gizil övdüüünnnTemem hadi övüyüm acik o kadar minder kilifi takmışınhamarat gizim kıvırcık guzel saclim kuru olmasa bile zayif gizim guzelim binim yeteg bu kadar
Bek iyi geldi valla hortuladim kahveyiben son iki gunu tutuyom heralde sabah tartildim 55.0 çıktım ay cok moralim bozuldu yaa ben hic bi ramazanda kilo almadimdi cok cozuttum ben bu sefer bugun de yiyim yarin diyete başlicam bu hafta reglimin bitimine 53.8 falan olmam lazim bugun sahura da kalir kvdemler kesin buzluga borek sarip atmıştım onlar geldiginde sahura yaparim diye peynirli ve patatesli cok canim istiyo ya yicem yalan diyemem bugun az yicem diyip sana yalan soylemem
perşembe akşamı mantımantıdan 2 3 çatal yedim Allah affetsinAma wcye cıkınca eksi oldumm
cocuklar yiyomuş onlar istiyomuş zorla yedirmiyomuş aç kalmamak icin ama benimde midem kalktı
düz mü saçların düzse bakımı daha kolay benımkılerde cok uzadı ucları baya ınceldı nısandan once uclarını toparlatmam lazım hatta bayramdan önce yaptırayım daha iyi olur 1 aydada azcık daha uzarama kıvırcık benimkiler çok zor
kendileri istiyomuş kuzum
yaaa inanmıyorummmmtebrik ediyorum seni
yoh artık10 kg ne 1 haftada nasıl 10 kg alıyım
belki ramazanı bitirirsin olma mı
ya gördüm o kadar ekmeğe 2 kg ben şokama süperrrr senin listeni bende uygulasam kilo verir miyim acep
Sus dillendirme oyle selleridün yediğinkıtırlar pareler tırmalıyo
nedediki canim yani neyi Okumus?Kime yazsam ki nick bulsam değiştirsem o bile yeter sonra evde kkya girmicim... doktor yorumlarımı okuyup aradı bile beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?