Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haa 1 hafta mi kalcan pagdon 3 kilo maksimum yi gayriii

SchonerDuft doktorun seni takip etmek icin buraya mı giriyo ya çok şaşırdım ama takip etsin nolcak ki sonuçta bdv de falan konun yok senin burdada sohbet ediyoruz okusa nolur eşin doktorun
ben çok korkuyom deşifre olmamam lazım

Daş gibinim diyosuniycenek daşlaşacam diyosun
Kilo verdikce gobek sıkılaşır bebegim simdi yag da vardir onlar gittikce bide spor yapiyosun ya kas cizgin belli olar kuru olunca

Gibiyim demiyom ama olmak istiyorum
O yoldayım diye umuyorum pıncırım
Ay o karın çizgileri hayalim
En çok onlardan istiyorum

Evet kaptinn diyor ki şok diyeti sana sormalıymışım şok yapmak ne demekmiş diye

Hindi fümenin kalorisi çok düşük tadını da seviyorum ondan iyi oluyor
Namet in alıyoruz
Büyük ve tanesi 17 kalori
Peki günde 5 ekmek çok olmaz mı?
Sabah sandviç öğle sandviç akşam da ekmek?

Bu arada karbonhidrat aldığımda kendimi daha iyi hissediyorum ya

Kaçamak görmedim ya ben senin listende bazen az yiyorsun diyordum hatta

Kendim de birkaç günde bir bitter çikolata falan koyuyorum zaten nasıl doldurucam o kalorileri bilemiyorum çünkü zamanla yeme isteğim de düştü
Zaten önümüzdeki günler arkadaşlarımlayım azcık abartırım

Ayy benim vardi o cizgilerden ama kayboldu biraz sanki yaglandim gibi bayram sonrasi sıkı bi sporcu diyeti yapmam lazim az yag cok protein
Vucudu şoklamak benim işim simdi uzun sure diyet yapip az yeyince vucut bu duzene alışıyo bir gün hic yemedigin bi saatte tika basa yirsen vucut soklaniyoddene istersen

kaptinn günaydın kaptanım yarın kacıncı olacağız cok merak ediyorum
Bede cok merak ediyorum kuzum valla sende cok iyi kilo vermişsin ama gözümden kacmadı

ayyy ni gizil övdüüünnn
bnde 55.1 im hadi iyisin hala en zayıf sensin neysem bende regl olunca başlarım diyete tam olarak bayram geldi ya mileltin içine cıkcz sonucta

perşembe akşamı mantıaferintebrik ediyorum senikoca boğazlı ben bugn tartılcm dye akşam corba yidim
ramazanı bitimiyeyim nolaaarrr temizlik yapcam

***14. TAKİM 522. ETAP***

zuzuzuzu1234 (63.7///%)izine ayrılmak istiyor
poncikbirgelincik(60,1/59,8/0,3/%0,50)
senad(61.5/61.3/0.2/%0.33)
Buki_89(72,2///%)
justholdmetight (75,5///%)
Yuzlesmegunu(94.3/93/1.3/%1.38)

14. Takım Ortalama:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…