Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz saka o soklama sonra +2 yle gelirsin ama bende gercekten ise yariyodu duzenli diyet yaptigim ilk zamanlarda bilmiyorum yani sonra denersin işe yaramaz kilo alin ben ustlenmem suçu 2 3 ay duzenli diyet yapip bi gün gece tika basa yimistim ve sabah eksi gormuştum bi kac sefer yaptim bunu ayni sonucu aldim ama mesela 1 hafta diyet yapip o şoklamayi yapsam ise yaramazdi ki kac kere denedim sonra ise yaramadi uzun sureli kacamaksiz diyetlerde ise yariyi bencesi

1, 059602649006623

virgülden sonra 3. rakam 5ten büyük olduğu için 2. rakama 1 ekliyoruz yani 1,06 oluyo yanlış mı kaptinn

Ay çok pardon kaptanım özür dilerim
Haklısın 2 ondalık bırakmam lazımdı
Ben de anlamadım ama kuralını biri öğretirse istatistik dersim için de çok hayra geçer kaptinn

Tamam aklıma yazdım haftaya her gün şoklayıp +5 le gelip seni suçlıcam

o öyle hesaplamıs ben onların hesapladıklarına göre ortalama aldımm
onların hepsini tek tek kontrol etmek gerekiyo ki bazen dalgınlkla kızlar yanlışlık yapabiliyo çinkillimm

bide ben hesaplıyayım dur

75,5-74,7=0,8*100
=80/75,5=1,059
9 u yavarlaaa 1.06 olaaarrr

Sonda iki tane ondalık hane bıraktığımız için mi yuvarlamıyoruz

Bir yandan da hesap kitap bilgimi geliştiriyorum
takım olarak şahaneyiz terapi matematik dersidiyet spor dedikodu hersey var

tamamdır o zaman hallettik
bidahakine hesaplarım patron

Off evet seneye bunları takır takır yapabilmem lazım bir de sürekli hesap kitap yuvarlıcam güya

tamamdır o zaman hallettik
bidahakine hesaplarım patron

Just rezil olmaya devam ederken

Ahahahhaha biz cok yaptik o artiyla sonuclanan şoklari ben bi kere sok yapip +2ylen gelmistim o gün gercek bi şok yasamistim

Keptin çok sağol canım duygulandım valla burası bana çok çok iyi geldi herşey için çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…