Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn oldumu şimdi bu

Kizlar suan cekildigim resmi yükleyemiorum ama iki gün önceden bi resim var onu ekleyebilirim eklimmi mesaj bölümümüze?

Kizlar hersey için teşekkür ederim iyi ki varsınız burası bana çok şey kattı izinden geldiğimde herşey daha iyi olacak benim için
tm bebeğim arada ugrarsın buraya habersiz bırakma bizi inşallah tatilin güzel geçer sakın kendini ezdirme kimseye sen en degerlisin bunu unutma
kaptinn bu arada kilom 62.900
oov gider ayak güzel kilo vermişiz
zuzuyuda mi hesaba katıcam
aynen bibiğiimm
şu an cok mesgulüm daha sonra ahahah
Kizlar suan cekildigim resmi yükleyemiorum ama iki gün önceden bi resim var onu ekleyebilirim eklimmi mesaj bölümümüze?
olur kuzu güncel olanın mg ı mı yüksek geldi bnm bazen öle diyo kabul etmiyo

sağolun kaptanım. ya bi gruplarda kayma olmuş falan filan ya başka bi grupta onlar da listeye dahil olcaklar mı şalksflakflşakf
bu konu hakkında konusmak sitemiyorum agahaahsgshs ne zaman konussam başıma iş geliyo
olmuş öyle bişeyler bi sonraki hafta 13.takımda katılcak listelere

senin meşguliyetlerini biliyom ben

kaptinn bu arada kilom 62.900
iyi tatiller tatlim, orda sakin ama sakin kendini üzme olurmu, bazi seyleri duyma bazi seyleri görme ama baktin cok üstüne gelen var sende tirnaklarini göster. Ezdirme kendini, saygisizlik yapma ama seni ezemiyeceklerinide görsünler. Kendine cok iyi bak arada yazarsan seviniriz:)

Peki şoklayınca noluyor daha mı çok kilo veriyorsun daha mı iyi oluyor yani
Kaç kalori kadar fazla alıyorsun o şoklama gününde

Bitanesin ben de gitti benim bildirim diye korktumdu

HİNDİ SEVMİYORUM BEN AMA ÇOK MERAK ETTİM TADINI FÜME DEYİNCE CAZİP GELDİ SANIRIM

Bir dene bakalım kuzu belki hoşuna gider
Ben de ton balığı hiç sevmiyorum ama yiyeceğim bu öğlen

valla yaa

Velvette hindi fume butun diyet boyunca yedim namet kucuk olanlardan. Ssanada sorucaktm hangi marka aliyosun namet al en katkisiz o diye ama zaten nametmis

Ciddi mi en katkısızı mıymış
Hiç bilmiyordum ama tadı falan hoşuma gitti ondan alıyordum ben
Macar salam falan sevmiyorum kokuyor onlar

ben bu haftasonu arkadaşlarla dışarı cıkıcam valla kızarmış çıtır tavuk patetes gömücem ödülüm

dondurma ye güzel o

Ya bir öğünlük 400 ün altında kaldığı sürece ben sıkıntı etmiyorum
Tabi kimi yiyecekler çabuk acıktırıyor
Proteinsiz ve lifsiz olunca kolay acıkıyorsun ama dayanabileceksen neden olmasın bence
Ben de küçük pizzalardan düşünüyorum
Karışığı 344 falan
Yanında bir şey içmezsem yiyebilirim bence

Dondurma da kesin zaten 2 top yiyeceğim dışarı çıkınca

yanlış hesaplamışın yine just ın ortalamaya bi bak bakim bnce hatalı o 1.06 olması lazım değil mi

Dur bir daha hesaplayayım yazarak şurada

( [75,5-74,7] / 75,5 ) x 100

(0,8/75,5) x 100

0,0105960264900662 x 100

1, 059602649006623

6 dan yuvarla 1 elde 1,06, 6 yı da 5ten büyük olduğu için yuvarla 1,1 etmiyor mu

Çok güzel yuvarlama yaparım

Menüm

sabah: iki yumurtalı menemen ve bir kepekli ekmek ile sade çay

ara: vanilyalı süt iki bardak

öğlen: bir adet sanviç ve yeşil çay

ara: yok

Akşam: çorba ve yeşil mercimek yemeği bir tabak, coban salata ile ayran

yatarken süt

Benimde bu son ben bida yimem pide yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…