- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.501
transfer edebileciği embriyoyu transfer etmedi 5.güne götürü ısrar ile 3.gün istememe rağmen sonra gelişimi durdu onun hatası bu bana göreay Allah korusuntelefondan girmemem lazım burlara
en fazla ne yazmıs olabilirsin ki kuzum tüp bebek bölümüne ama bence sen nickini ve resmini değiştir arada kaynar gidersin
transfer edebileciği embriyoyu transfer etmedi 5.güne götürü ısrar ile 3.gün istememe rağmen sonra gelişimi durdu onun hatası bu bana göre
telden bende yapamıyorum ... maşallah ya ramazandan sonra daha güzel verirsin sen71,8 canim ya resim yüklemeyi birtürlü beceremiorum bi yardim edin kizlar
inşallah anım anlaşmalı gidicem zaten 9 embriyomu çöpe attı birde helallik istedioda bunun farkındadir o zaman kuzum inşallah bu tedavide hiç bi aksilik yaşamazsınız
olay bize dogru yaklaşıyoruduuuu :hangimizinki yanlış amabenede öğret bunları sonra sen olmayınca ben paylaşırımdı olay çıkmasın bizdede
tamam ozaman bilgisayardan denerim bakalim, evde yaparim onu anca.telden bende yapamıyorum ... maşallah ya ramazandan sonra daha güzel verirsin sen
onu bende anlamadim tatlim ya hatta o gün negüzel telden yapmistim günlerdir ugrasiyorumtm kuzu e sen bi kere göndermiştin zaten bize şimdi niye yapamıyon
kimin düğünü var ... bence daha fazla verirsin bayramda dikkat eersentamam ozaman bilgisayardan denerim bakalim, evde yaparim onu anca.
Ay insallah canim ya insallah dügüne Kadar hedefim 68 ama bakalim olcakmi
Yani en gec 15.07 de o kiloya kavusmus olmam gerekio. tam bi ayim var bakalim 4 kiloya yakin vermem gerekio
inşallah anım anlaşmalı gidicem zaten 9 embriyomu çöpe attı birde helallik istedi
olay bize dogru yaklaşıyoruduuuu :
herkesin yüzdesini topayıp kışı sayısına bölceksin izine ayrılcaklarda dahill ama biraz bekleyelim zuzu eğer eksiyse bildirim yapar onuda ekleriz
esimin amcasinin oglu evlencek busene, alman bir gelinimiz oluo:)kimin düğünü var ... bence daha fazla verirsin bayramda dikkat eersen
bahşiş mi istiyo acaba makas kesmiyo gibionu bende anlamadim tatlim ya hatta o gün negüzel telden yapmistim günlerdir ugrasiyorum
doktorun mu yaptı eşin mi canım
tamam o zaman
valla yaklaşıyordu
ahahahaneyse artık du bakam
sen bi daha hesapla istersen kuzu
iviittttthesapladığım yanlış mı?
iviittttt
Kaçamak görmedim ya ben senin listende bazen az yiyorsun diyordum hatta
Kendim de birkaç günde bir bitter çikolata falan koyuyorum zaten nasıl doldurucam o kalorileri bilemiyorum çünkü zamanla yeme isteğim de düştü
Zaten önümüzdeki günler arkadaşlarımlayım azcık abartırım
Bede cok merak ediyorum kuzum vallasende cok iyi kilo vermişsin ama gözümden kacmadı
ayyy ni gizil övdüüünnn
bnde 55.1 im hadi iyisin hala en zayıf sensinneysem bende regl olunca başlarım diyete tam olarak bayram geldi ya mileltin içine cıkcz sonucta
perşembe akşamı mantıaferin tebrik ediyorum seni koca boğazlı ben bugn tartılcm dye akşam corba yidim
ramazanı bitimiyeyim nolaaarrr temizlik yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?