Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay Allah korusun telefondan girmemem lazım burlara
en fazla ne yazmıs olabilirsin ki kuzum tüp bebek bölümüne ama bence sen nickini ve resmini değiştir arada kaynar gidersin
transfer edebileciği embriyoyu transfer etmedi 5.güne götürü ısrar ile 3.gün istememe rağmen sonra gelişimi durdu onun hatası bu bana göre

hangimizinki yanlış ama benede öğret bunları sonra sen olmayınca ben paylaşırımdı olay çıkmasın bizdede
olay bize dogru yaklaşıyoruduuuu :
herkesin yüzdesini topayıp kışı sayısına bölceksin izine ayrılcaklarda dahill ama biraz bekleyelim zuzu eğer eksiyse bildirim yapar onuda ekleriz

telden bende yapamıyorum ... maşallah ya ramazandan sonra daha güzel verirsin sen
tamam ozaman bilgisayardan denerim bakalim, evde yaparim onu anca.
Ay insallah canim ya insallah dügüne Kadar hedefim 68 ama bakalim olcakmi
Yani en gec 15.07 de o kiloya kavusmus olmam gerekio. tam bi ayim var bakalim 4 kiloya yakin vermem gerekio

kimin düğünü var ... bence daha fazla verirsin bayramda dikkat eersen

inşallah anım anlaşmalı gidicem zaten 9 embriyomu çöpe attı birde helallik istedi

doktorun mu yaptı eşin mi canım

olay bize dogru yaklaşıyoruduuuu :
herkesin yüzdesini topayıp kışı sayısına bölceksin izine ayrılcaklarda dahill ama biraz bekleyelim zuzu eğer eksiyse bildirim yapar onuda ekleriz

tamam o zaman
valla yaklaşıyordu

ben bu haftasonu arkadaşlarla dışarı cıkıcam valla kızarmış çıtır tavuk patetes gömücem ödülüm

dondurma ye güzel o

***14. TAKİM 522. ETAP***

zuzuzuzu1234 (63.7/62,9/0,8/%1,26)izine ayrılmak istiyor
poncikbirgelincik(60,1/59,8/0,3/%0,50)
senad(61.5/61.3/0.2/%0.33)
Buki_89(72,2/71,8/0,4/%0,55)
justholdmetight (75,5/74,7/0,8/%1,1)
Yuzlesmegunu(94.3/93/1.3/%1.38)

14. Takım Ortalama:%0,86

sağolun kaptanım. ya bi gruplarda kayma olmuş falan filan ya başka bi grupta onlar da listeye dahil olcaklar mı şalksflakflşakf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…