- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.561
Çok sağol tatlım inşallah dönüşte 59 falan olarak donecem çok kararlıyım bunaldikca buraya yazarım ben zaten
Yazarım tabi canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim iyiki var burasıiyi tatiller tatlim, orda sakin ama sakin kendini üzme olurmu, bazi seyleri duyma bazi seyleri görme ama baktin cok üstüne gelen var sende tirnaklarini göster. Ezdirme kendini, saygisizlik yapma ama seni ezemiyeceklerinide görsünler. Kendine cok iyi bak arada yazarsan seviniriz:)
Hadi iyi tatiller zuzucum kilo almadan vermis olarak gel.Keptin çok sağol canım duygulandım valla burası bana çok çok iyi geldi herşey için çok sagol
Hee hemde kilo alarak bittiboyle diye diye ramazan bitti
Ne konferansi kizSekerPancarii kız beni bir takip et bakalım seni konferansa almaya çalışıyorum alamıyorum
Özel mesajların arkadaşlara açık herhalde sadece
Olsun sen eksik mi kalicannnNe konferansi kizfoto falansa ben atmicim o yuzden girmeyim
neyse sen zaten zayifsin istesen 1 haftada toparlarsn . Nyse ramazanda boyle olabiliyoHee hemde kilo alarak bitti
Olur demi gonsu veririm belki reglide ni dersinneyse sen zaten zayifsin istesen 1 haftada toparlarsn . Nyse ramazanda boyle olabiliyo
Olsun sen eksik mi kalicannn
Ne konferansi kizfoto falansa ben atmicim o yuzden girmeyim
anlastıktamamdır o zaman hallettik
bidahakine hesaplarım patron
basit işlemler bunlar bibiğiiimmOff evet seneye bunları takır takır yapabilmem lazım bir de sürekli hesap kitap yuvarlıcam güya
Just rezil olmaya devam ederken
sanırsın sen dogru hesaplamışındabidaha doğru yaparsın artık
bayram sonra görcez bakam kim ne olcakEn zayif ben olmam ilazim54ü kabil itmem ya 55 ya 53
anlastık
basit işlemler bunlar bibiğiiimm
sanırsın sen dogru hesaplamışındaVelvette a laf ediyon
bayram sonra görcez bakam kim ne olcakinşallah cok yimem
Keptin çok sağol canım duygulandım valla burası bana çok çok iyi geldi herşey için çok sagol
heee cıbıl foto atıyok sende at nolarsınNe konferansi kizfoto falansa ben atmicim o yuzden girmeyim
allahtan erken cıkıyosun bibiğim yoksam nasıl yetiştircennnAksama misafirlerim var, isden cikinca bi temizlik sonrada yemekleri yapmaya baslim ay stressli bi gün olacak:)
tarcın&elmaTATLI KRİZLERİM TUTUYOR GRANOLA YEDİM KESMEDİ REGLİ 1.GÜN
son listeyi paylaş bakim burda bitekrar hesaplamadım ben
sen beni adam yerine mi koymuyon acabaNerdesiniz
evet aynen canim, aslinda pazar alirim diye düsünüodum ama yarin is günü degil diye buaksam alim dedim, arkadaslarim gelcek ve annelerini davet ettim bakalim toplamda 14 kisi olcazburası sana daha cok iyi gelcek bebeğim izinden sonra burdasn tekrar
heee cıbıl foto atıyok sende at nolarsın
allahtan erken cıkıyosun bibiğim yoksam nasıl yetiştircennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?