- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.681
bak kuzum aşkım ellerine sağlık çok güzel ütüledin diyip tüm ütüleri ona kilitleyeceksin öğren bunları
ok çok iyi olduyok valla anlamadm baksana komple dğişmişin
ayyy cinnetttttnoluuuyyy
Bana dokunmayinnnnnnn kacamak yapani yakarimyok valla anlamadm baksana komple dğişmişin
ayyy cinnetttttnoluuuyyy
no no no nooooKacaamaklar gozumde ucuyoooo yaa niye boyle oldummmm sakinn olll.. sakin ol.... sakin ol...
pratik cocukBeceremiyo kitlesem nolckauzun kollu gömleğin kollarını kıvırmış öyle ütülüyo
benceede bibiğiiimok çok iyi oldu
yok kaçamak wat is tiss kaçamakBana dokunmayinnnnnnn kacamak yapani yakarim
no no no noooo
pratik cocuk
benceede bibiğiiim
yok kaçamak wat is tiss kaçamak
No kacamak ayeme fit momno no no noooo
pratik cocuk
benceede bibiğiiim
yok kaçamak wat is tiss kaçamak
Ozaman onu naparim bil bakalim puncuhh
bencede yemee .
cumartesiden beri işte bu akşamda acı cehreden içerim bi hafta da öyle geçer sonra ramazan bitiyo hadi yırttım 1 ayda 4 kere wc ye cıkmş olcmgörcez yarınkaç gün oldu wcye cıkmayalı
Öğretcen az az sonra süper yapmaya başlıcakBeceremiyo kitlesem nolckauzun kollu gömleğin kollarını kıvırmış öyle ütülüyo
No kacamak ayeme fit mom
bencede yemee .sanki yemedik hic ne bu pis bogazlk anlamiyorum. bende iyiyim simdi kilo veren hatunlara bakip kendimide dusunup gaza gelicem.
Telefnmda 88 halim yok ya kaydettim telfna geri aliyim bakip bakipboyle olurum istahim yok olur.
cumartesiden beri işte bu akşamda acı cehreden içerim bi hafta da öyle geçer sonra ramazan bitiyo hadi yırttım 1 ayda 4 kere wc ye cıkmş olcm
Sen ozmaan bi 5 kg almsindircumartesiden beri işte bu akşamda acı cehreden içerim bi hafta da öyle geçer sonra ramazan bitiyo hadi yırttım 1 ayda 4 kere wc ye cıkmş olcm
Öğretcen az az sonra süper yapmaya başlıcak
No kacamak ayeme fit mom
bencede yemee .sanki yemedik hic ne bu pis bogazlk anlamiyorum. bende iyiyim simdi kilo veren hatunlara bakip kendimide dusunup gaza gelicem.
Telefnmda 88 halim yok ya kaydettim telfna geri aliyim bakip bakipboyle olurum istahim yok olur.
yok 55.1dim sabah tartıldımSen ozmaan bi 5 kg almsindir
Yinemi molayes yu ar fiti fit mom
valla sorma ama bazen oluyo öyle yeme istegi insan engel olamiiiyyyy
bende moladan geleym size cıbıl kadınlar paylaşaym bari
Yine az almsnyok 55.1dim sabah tartıldımramazan başı da 53.5 tim
ben hiç öyle demedimberaber yapcaz dedim yazık bana dedim .. tabi canım çalışmazsan sen yaparsın zamanda geçero çalışsında ben çalışmazsam ben yaparım eksik kalsınyakar yıkar ortalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?