- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.721
Msj grubumuza atamiyomusun telefndan allah allahnyse ozaman tmmacelesi yokk
nuffiun kız .. nic değişti bende
aynen kuzumtabiki canım eğer çalışıyorsan yardım etmeli tabi ama ben evde olursam hastalık özel durum olmadığı sürece bişey yaptırmamaya çalışırım kıyamam işte yoruluyo evde dinlensin derim hem zaman geçer
yaa parte büyük harf olayına girmese kaptan beni ben kaptanı keklicektim bende onun numara çektiğini sandımhaha cok guldum ya ciddi ciddi tabi gel yazmis ya kiyamam
Bende en sagda fotograf makinesi var onda da ya foto cekimi ya video ya da ses kaydi cikiyor
Neyse aksam gidince atarim lap toptan bosuna heyecan yarattimponcikbirgelincik
he before after bulurum bende bekle beniYinemi molabn veremiyorum bu kadar mola
cok şükür bi öğle molam bi akşam molam var iyi geliyo
Onllari atma onlar cok uç suanlikbana gercekten kilo vermisler lazm instgramda cok
evet bakalım haftaya orucsuz olcm muhtemelen sıkı bi diyete gircem kalıcı olmaın kilolarYine az almsnsimdi donmen lazim bu yoldan
gülme banahaha cok guldum ya ciddi ciddi tabi gel yazmis ya kiyamam
sen hrç gülme beni kandırıyon bideyaa parte büyük harf olayına girmese kaptan beni ben kaptanı keklicektim bende onun numara çektiğini sandım
bizde seviyozda sabah akşam içmiyozseviyoruz
he before after bulurum bende bekle beni
evet bakalım haftaya orucsuz olcm muhtemelen sıkı bi diyete gircem kalıcı olmaın kilolar
gülme bananerden bilcektim
sen hrç gülme beni kandırıyon bidededim nerdenb uldu bizim takımı acaba cagırmadmdad
bende baklavaCanın çok istiyorsa 1 kaşık ye motive ol benim derdim de pastalar tatlılar seninki telafisi olan şeyler kaç kilosun şimdi
oyle olsunnnnn bekliyoruzOlmuyur valla onceden dosyalara galeriye gidiyordu belki guncellemedendir telefonun kendi internet tarayicisini kullaniyorum ondandur belki ay bilmiyom neyse en gec yarina gormus olursunuz gece gelmeseniz de
he before after bulurum bende bekle beni
evet bakalım haftaya orucsuz olcm muhtemelen sıkı bi diyete gircem kalıcı olmaın kilolar
gülme bananerden bilcektim
sen hrç gülme beni kandırıyon bidededim nerdenb uldu bizim takımı acaba cagırmadmdad
yerim seni kuzmm
bnm hayallerimide künefe süslüyo şöle dumanı üstündebende baklavaonun hayaliyle yassiyormmm
oyle olsunnnnn bekliyoruz
sen benim beforeleri gorsen
Telefnmda eskilrden yokki ben yoksa surekli cekiliyodm
bnm hayallerimide künefe süslüyo şöle dumanı üstünde
bi tane gördük başkada görmedikkkk
Telefnmda eskilrden yokki ben yoksa surekli cekiliyodm
Aynen yanibda vanilyali dondurmayls yirim bensuan yutkundum
künefeeeebende baklavaonun hayaliyle yassiyormmm
oyle olsunnnnn bekliyoruz
sen benim beforeleri gorsen
68 olduğumda gidip yicim ben
bnm hayallerimide künefe süslüyo şöle dumanı üstünde
bi tane gördük başkada görmedikkkk
yandan mı olcak kınalığı görmem gerek tek omuz mu straplezmi ?kızlar sizce nasılll kına için
bende 52oldugumda diye hedef düşüreyim o zaman68 olduğumda gidip yicim benüstüne de dondurma
straplez olcak kuzum kolsuz istiyorumyandan mı olcak kınalığı görmem gerek tek omuz mu straplezmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?