- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.701
Gruba at bakalim :)
ben hiç öyle demedimberaber yapcaz dedim yazık bana dedim .. tabi canım çalışmazsan sen yaparsın zamanda geçer
Aslinda tatli falan degil olayim@ParteMoralll iftar sonras tarçınlı süt içsen belki geçer bu krizin kuzum ya
Gruba at bakalim :)
yaaaaaaabekliyorummmm
senin kız evlenir ben evlenemem gibi geliyodaha 4 ay var
Bence vazgecemezsin daha yogurt ve köz patlıcan seviyorsan :))hic yapmadimda yemedimde bi tarifine bakim:)
nasıl olsun kostur dur hayat telasesi Allah eksikliğini vermesin çünkü eksik olunca ne oluyor 2 sene önce gördük :))hoşgeldin canım nasılsın
Hayir ordan belgeleri secicen cnmKizlar telden nasil ekliyoruz peki ya direkt kamera cikiyor dosya ekle deyince
Kizlar telden nasil ekliyoruz peki ya direkt kamera cikiyor dosya ekle deyince
4 aay şu anda zor geçer ama evlendikten sonra 4 seneden bile bişey anlamazsın o kadar hızlı geçerkitadını çıkar ..
Bence vazgecemezsin daha yogurt ve köz patlıcan seviyorsan :))
nasıl olsun kostur dur hayat telasesi Allah eksikliğini vermesin çünkü eksik olunca ne oluyor 2 sene önce gördük :))
Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor zayıflama işleri falan :)
İlerinin iki olması önemli2 ileri 1 geri
İlerinin iki olması önemli
Pardon ya dokumanlar secicen onceVelvette
Hayir en sagda olan belge seklinde kikuzu dokumanlar fotograf makinesi sekli olan mi
Hayir en sagda olan belge seklinde ki
Msj grubumuza atamiyomusun telefndan allah allahBende en sagda fotograf makinesi var onda da ya foto cekimi ya video ya da ses kaydi cikiyor
Neyse aksam gidince atarim lap toptan bosuna heyecan yarattimponcikbirgelincik
Canın çok istiyorsa 1 kaşık ye motive ol benim derdim de pastalar tatlılar seninki telafisi olan şeyler kaç kilosun şimdiAslinda tatli falan degil olayimkayisi yedim bugun cok guzeldi o bile yetti bana tatli gbiydi
Benim gozumde pilavlar biseyler ucusuyoo.. bayadr skiyorumm ya daraldimpff neyse krizim simdilik gitti tatilde yicem tatilde yicem surekli boyle boyle telkin ediyorum yoksa veremem kg falan
nuffiun kız .. nic değişti bende4 aay şu anda zor geçer ama evlendikten sonra 4 seneden bile bişey anlamazsın o kadar hızlı geçerkitadını çıkar ..
Bence vazgecemezsin daha yogurt ve köz patlıcan seviyorsan :))
nasıl olsun kostur dur hayat telasesi Allah eksikliğini vermesin çünkü eksik olunca ne oluyor 2 sene önce gördük :))
Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor zayıflama işleri falan :)
SchonerDuft iyidir canım sen napiosun :) ben varken sen varmiydin ya hatirlamadim ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?