Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben hiç öyle demedimberaber yapcaz dedim yazık bana dedim .. tabi canım çalışmazsan sen yaparsın zamanda geçer

tabiki canım eğer çalışıyorsan yardım etmeli tabi ama ben evde olursam hastalık özel durum olmadığı sürece bişey yaptırmamaya çalışırım kıyamam işte yoruluyo evde dinlensin derim hem zaman geçer

@ParteMoralll iftar sonras tarçınlı süt içsen belki geçer bu krizin kuzum ya
Aslinda tatli falan degil olayim kayisi yedim bugun cok guzeldi o bile yetti bana tatli gbiydi
Benim gozumde pilavlar biseyler ucusuyoo.. bayadr skiyorumm ya daraldim pff neyse krizim simdilik gitti tatilde yicem tatilde yicem surekli boyle boyle telkin ediyorum yoksa veremem kg falan

senin kız evlenir ben evlenemem gibi geliyo daha 4 ay var

4 aay şu anda zor geçer ama evlendikten sonra 4 seneden bile bişey anlamazsın o kadar hızlı geçerki tadını çıkar ..

hic yapmadimda yemedimde bi tarifine bakim:)
Bence vazgecemezsin daha yogurt ve köz patlıcan seviyorsan :))
hoşgeldin canım nasılsın
nasıl olsun kostur dur hayat telasesi Allah eksikliğini vermesin çünkü eksik olunca ne oluyor 2 sene önce gördük :))

Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor zayıflama işleri falan :)

SchonerDuft iyidir canım sen napiosun :) ben varken sen varmiydin ya hatirlamadim ((

2 ileri 1 geri

Canın çok istiyorsa 1 kaşık ye motive ol benim derdim de pastalar tatlılar seninki telafisi olan şeyler kaç kilosun şimdi

nuffiun kız .. nic değişti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…