Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın tatlis nasılsın regliyken sabah sporu yapiyorum özlemişim sabah sporunu
iyiyim kuzum cok sukur masallahhh sendeki bu spor askina bende aynı durumdayim oruclu değilken camları falan silicem de ne zaman olursa artık bugün çok yağmur var bide annemlere gidicez amcamlar falan da olucak kalabaligiz bugun bayağı ugrasiriz yemekti caydi

Günaydın kizlaarr ben geldim 54.6 olmuşum 55 ten kukurtuldm sonunda
gozun aydın keptincim bende bu sabah 62.4 ciktim ramazan boyunca almadim o kadar yememe ragmen

Ayy ben kilo aldim bu ramazanda hemde sporumu hic aksatmamama ragmen ama yidim yalan yoh 55.7 oldum ben temizliğimi yaptim rahatim

Ayy ben kilo aldim bu ramazanda hemde sporumu hic aksatmamama ragmen ama yidim yalan yoh 55.7 oldum ben temizliğimi yaptim rahatim
bende yedim ama hergün hergun değildi kuzum ekmeği de az yiyorum zaten bende yaptiydim da camlar yine mahvoldu bi odamın caminada çocuklar erik atmış olmuş erik kırmızı kırmızı leke oldu veletler zile basip kaçtı bi kac seferdeustteki komşum cama çıkıp bağırıyor ben hiç kizmadim bizde yapardık kucukkken zillere basip kaçardik onunkine daha çok atmışlar bana 1 sefer yaptılar çıkan yok usttekine takmışlar

Kiz bende bi yedim bi dikkat ettim falan ama aldim yinede ossun regliyken dikkat edip vericem hemen bayramda pantolon alcaktim kendime hic alasim gelmiyo 52 kiloda almak istiyom
Ay ahahhaha iyi etmisin kizma bebelere insana hafiften bi cinnet gelir ama hayır mubarek gunde kırmıyak cocuklari hem bak usteki komsu kizdi diye takmislar ona ya giciklanip bütün camlara erik atsalardi

Ben bu ramazan 3kg aldım vericem bi haftada inşallah sen napiyosun bebegiim hiç konuşamuyoruz artık
Nasil olur yaaaa nasil benden zayif olarsin tebriksss beyb (kiskandigim birini tebrik ederken ben)
Ahshahahah Sağol cinim darısı başına (kiskandigini farkettigim birine cevabim)
Dur daha 54 olurum ben 2 güne sahur yapmıyorum hep onun faydası bunlar
56 ya çeyrek kala
Az yibayram geldi kendine gel hani fit anne olcaktin hani bayramda salinarak gexicektin

Ay o zile basmayi bizde yapiyoduk 2 sokak kaciyoduk korkudan ahashsggsh ne ekşın ama

Dur seeen cuma günü görüşeciizzz senlen 53.6 diyorum cumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…