- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.861
Aynen valla hem eziyet hem büyük sınavDiyet yaparken biryerlere gitmek kötü oluyor hele yemekli ise eziyet resmen
Aynen valla hem eziyet hem büyük sınav
Günaydın kimse yazmamıştır diyordum baktım sen onlinesın ... jillia yapiyormuydun senGünaydın kızlarhayırlı pazarlar
Günaydın nasılsınGünaydın kızlar
İyyi canim sen nasılsınGünaydın nasılsın
Oo tebrik ederim sen yaparsın hemencecik verirsin artı kilolariİyyi canim sen nasılsınaz yemeye basladim sonunda inşallah artilarimdan kurtulucam
İnşallah cinimmOo tebrik ederim sen yaparsın hemencecik verirsin artı kilolari
Günaydın tatlis nasılsıngunaydin kızlar nasılsınız
iyiyim kuzum cok sukurGünaydın tatlis nasılsınregliyken sabah sporu yapiyorum özlemişim sabah sporunu
gozun aydın keptincimGünaydın kizlaarr ben geldim 54.6 olmuşum 55 ten kukurtuldm sonunda
Nasil olur yaaaaGünaydın kizlaarr ben geldim 54.6 olmuşum 55 ten kukurtuldm sonunda
Ayy ben kilo aldim bu ramazanda hemde sporumu hic aksatmamama ragmeniyiyim kuzum cok sukurmasallahhh sendeki bu spor askina bende aynı durumdayim oruclu değilken camları falan silicem de ne zaman olursa artık bugün çok yağmur var bide annemlere gidicez amcamlar falan da olucak kalabaligiz bugun bayağı ugrasiriz yemekti caydi
gozun aydın keptincimbende bu sabah 62.4 ciktim ramazan boyunca almadim o kadar yememe ragmen
bende yedim ama hergün hergun değildi kuzum ekmeği de az yiyorum zaten bende yaptiydim da camlar yine mahvoldu bi odamın caminada çocuklar erik atmışAyy ben kilo aldim bu ramazanda hemde sporumu hic aksatmamama ragmenama yidim yalan yoh 55.7 oldum ben temizliğimi yaptim rahatim
Kiz bende bi yedim bi dikkat ettim falan ama aldim yinedebende yedim ama hergün hergun değildi kuzum ekmeği de az yiyorum zaten bende yaptiydim da camlar yine mahvoldu bi odamın caminada çocuklar erik atmışolmuş erik kırmızı kırmızı leke oldu veletler zile basip kaçtı bi kac seferde ustteki komşum cama çıkıp bağırıyor ben hiç kizmadim bizde yapardık kucukkken zillere basip kaçardik onunkine daha çok atmışlar bana 1 sefer yaptılar çıkan yok usttekine takmışlar
Ben bu ramazan 3kg aldımiyiyim kuzum cok sukurmasallahhh sendeki bu spor askina bende aynı durumdayim oruclu değilken camları falan silicem de ne zaman olursa artık bugün çok yağmur var bide annemlere gidicez amcamlar falan da olucak kalabaligiz bugun bayağı ugrasiriz yemekti caydi
gozun aydın keptincimbende bu sabah 62.4 ciktim ramazan boyunca almadim o kadar yememe ragmen
AhshahahahNasil olur yaaaanasil benden zayif olarsin tebriksss beyb (kiskandigim birini tebrik ederken ben )
56 ya çeyrek kalaAyy ben kilo aldim bu ramazanda hemde sporumu hic aksatmamama ragmenama yidim yalan yoh 55.7 oldum ben temizliğimi yaptim rahatim
Ay o zile basmayi bizde yapiyodukbende yedim ama hergün hergun değildi kuzum ekmeği de az yiyorum zaten bende yaptiydim da camlar yine mahvoldu bi odamın caminada çocuklar erik atmışolmuş erik kırmızı kırmızı leke oldu veletler zile basip kaçtı bi kac seferde ustteki komşum cama çıkıp bağırıyor ben hiç kizmadim bizde yapardık kucukkken zillere basip kaçardik onunkine daha çok atmışlar bana 1 sefer yaptılar çıkan yok usttekine takmışlar
Dur seeen cuma günü görüşeciizzz senlenBen bu ramazan 3kg aldımvericem bi haftada inşallah sen napiyosun bebegiim hiç konuşamuyoruz artık
AhshahahahSağol cinim darısı başına (kiskandigini farkettigim birine cevabim)
Dur daha 54 olurum ben 2 günesahur yapmıyorum hep onun faydası bunlar
56 ya çeyrek kala
Az yibayram geldi kendine gel hani fit anne olcaktin hani bayramda salinarak gexicektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?