- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.901
Balkon u temizlemeye çıkcam şimdi kuzu sen napiyosunnKızlar ben geldim napyonuz
Jilli level 1i yaptım su gibi oldum heryerimden ter akıyor.. ellerine sağlık seviyorsun sen temizlik yapmayı sanırım benim elim zor gidiyor daha doğrusu mecburiyetten yapıyorumBalkon u temizlemeye çıkcam şimdi kuzu sen napiyosunn
bebegimmmmmm@ParteMoralll partiliskoskomililikom
Neler aldın bakimTam 5 saat durmadan alisverissssss yaptim ayyy geberinggggoo
Keyfim olduğu zaman seviyorum kuzum güzel geliyo nisanlimda oruçlu gezemiyoruz ya evde takılıyorumJilli level 1i yaptım su gibi oldum heryerimden ter akıyor.. ellerine sağlık seviyorsun sen temizlik yapmayı sanırım benim elim zor gidiyor daha doğrusu mecburiyetten yapıyorum
Ne aldın o kadar saat ne baktinTam 5 saat durmadan alisverissssss yaptim ayyy geberinggggoo
Ellerine sağlık kuzumKeyfim olduğu zaman seviyorum kuzum güzel geliyo nisanlimda oruçlu gezemiyoruz ya evde takılıyorum
Ne aldın o kadar saat ne baktin
Elbiseler aldimmmm tril tril gezerim diyeNeler aldın bakim
Keyfim olduğu zaman seviyorum kuzum güzel geliyo nisanlimda oruçlu gezemiyoruz ya evde takılıyorum
Ne aldın o kadar saat ne baktin
Yazık adamaElbiseler aldimmmm tril tril gezerim diye
Mini sort ust muust aldim oyle ayaklarm agridi yaa
oruclu oruclu bide kizimi kovalayrk
Esime yazk oldu
Uyumak çok güzel bana da gönderin şu uykuyu ne derdim varsa sabah 4 5 gubi dikiliyorumBugun 11 bucuga kdar uyudum 3 u geciyodu yattikkkkk sabah esimle kizm takildilar bana dediler sen uyuohhhhh bi uyymusum dinlendim bee hasret kalmisim
Yazık adamaoo güle güle giy tatlım
Yaaa bendeeee rahatladmmmmm cok svmem aslnda ama insan bazen ihtiyac duyuyo uyandm surekli ama uyudum sonucta dnlendmUyumak çok güzel bana da gönderin şu uykuyu ne derdim varsa sabah 4 5 gubi dikiliyorum
Bende gitcem de korkuyorum gitmeyekizzzz alisvsrs cilginligi avmde zor ilerliyosun
Oh ne güzel kocaBugun 11 bucuga kdar uyudum 3 u geciyodu yattikkkkk sabah esimle kizm takildilar bana dediler sen uyuohhhhh bi uyymusum dinlendim bee hasret kalmisim
Kiz o o bana hep diyo zaten sagolsun.Bende gitcem de korkuyorum gitmeyebide düğün var onun içinde bişeyler almam lazım uff hiç sevmiyorum alışverişi yaa
Oh ne güzel kocaarada yapsa öyle de sende dinlensennn
Bende bir bluz için bile 1 hafta dolanırım sanırım kilodan kaynaklı zayıflayınca nasıl olcam merak ediyorumaynen
Tisikkur ederimmm sekerimalisverise dedigime bakma ben hrr disari ciktigimda bisey almadan rahat edemem
gecende kuafore giderken ust gordm bide ceket hemen aliverdm napalim bosuna zayiflamadk
2 aydır böyleyim valla alışkanlığa dönüyor geçen 3te uyandım mesela kalktım evde dolandımYaaa bendeeee rahatladmmmmm cok svmem aslnda ama insan bazen ihtiyac duyuyo uyandm surekli ama uyudum sonucta dnlendmsendeki aliskanlik degil sanirim skintidan
Hadi inşallah
Nasıl aldiysan öyle vericeksinbak şimdi ödem falan hepsi gider sıkı tutarsan
Çok güzel spor yapiyosun kuzu valla tebrik ederim kilon ne alemdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?