Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
Tost domates salatalık su
Ara
Karpuz ince dilim
Öğlen
Kuşbaşılı sandviç 14 adet et vardı yogurt 4yk domates
Ara
Ince dilim karpuz
Ara
6 çiğ badem 1çay bardağı sütlü kahve
Akşam
400 gram kadar levrek salata 4yk yoğurt 1 dilim ekmek
1 çay bardağı kefir 12 kiraz
Gözüm yerse jilli ye başlıcam yağları güzel eritir bu arada 10 kilo yağdan vermem gerekiyormuş 24 kilo yağ varmış vücudumda

Jilli level 1i yaptım su gibi oldum heryerimden ter akıyor.. ellerine sağlık seviyorsun sen temizlik yapmayı sanırım benim elim zor gidiyor daha doğrusu mecburiyetten yapıyorum
Keyfim olduğu zaman seviyorum kuzum güzel geliyo nisanlimda oruçlu gezemiyoruz ya evde takılıyorum
Tam 5 saat durmadan alisverissssss yaptim ayyy geberinggggoo
Ne aldın o kadar saat ne baktin

Bugun 11 bucuga kdar uyudum 3 u geciyodu yattikkkkk sabah esimle kizm takildilar bana dediler sen uyu ohhhhh bi uyymusum dinlendim bee hasret kalmisim

kizzzz alisvsrs cilginligi avmde zor ilerliyosun
Bende gitcem de korkuyorum gitmeye bide düğün var onun içinde bişeyler almam lazım uff hiç sevmiyorum alışverişi yaa
Bugun 11 bucuga kdar uyudum 3 u geciyodu yattikkkkk sabah esimle kizm takildilar bana dediler sen uyu ohhhhh bi uyymusum dinlendim bee hasret kalmisim
Oh ne güzel koca arada yapsa öyle de sende dinlensennn

Bende gitcem de korkuyorum gitmeye bide düğün var onun içinde bişeyler almam lazım uff hiç sevmiyorum alışverişi yaa

Oh ne güzel koca arada yapsa öyle de sende dinlensennn
Kiz o o bana hep diyo zaten sagolsun.
sen uyu diye ama 8 de kalkiyolar kakara kikiri bende kalkiyorm tabi gec yatmasak sorun degil zaten istesemde uyuyamam ozaman. Bu bana baya yeter hahahaha

Nye sevmiyosun ben cok severm alisversssss

aynen
Tisikkur ederimmm sekerimalisverise dedigime bakma ben hrr disari ciktigimda bisey almadan rahat edemem
gecende kuafore giderken ust gordm bide ceket hemen aliverdm napalim bosuna zayiflamadk
Bende bir bluz için bile 1 hafta dolanırım sanırım kilodan kaynaklı zayıflayınca nasıl olcam merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…