- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.881
Ben o kadar diyemem 54 diyorumDur seeen cuma günü görüşeciizzz senlen53.6 diyorum cumaya
he yazik hiç kizmam ben cocuklaraKiz bende bi yedim bi dikkat ettim falan ama aldim yinedeossun regliyken dikkat edip vericem hemen bayramda pantolon alcaktim kendime hic alasim gelmiyo 52 kiloda almak istiyom
Ay ahahhahaiyi etmisin kizma bebelere insana hafiften bi cinnet gelir ama hayır mubarek gunde kırmıyak cocuklari hem bak usteki komsu kizdi diye takmislar ona ya giciklanip bütün camlara erik atsalardi
Ben bu ramazan 3kg aldımvericem bi haftada inşallah sen napiyosun bebegiim hiç konuşamuyoruz artık
AhshahahahSağol cinim darısı başına (kiskandigini farkettigim birine cevabim)
Dur daha 54 olurum ben 2 günesahur yapmıyorum hep onun faydası bunlar
56 ya çeyrek kala
Az yibayram geldi kendine gel hani fit anne olcaktin hani bayramda salinarak gexicektin
sende dikkat edip verirsin canım kabizdin ondan da olmustur belkiAy o zile basmayi bizde yapiyoduk2 sokak kaciyoduk korkudan ahashsggsh ne ekşın ama
Ahahah maşallah yakın takiphe yazik hiç kizmam ben cocuklara
bizde yaptık kuccukkene çok heyecanlı geliyordur şimdi onlaraverirsin canım belki odemde vardır
sende dikkat edip verirsin canım kabizdin ondan da olmustur belkikonuşmadık hiç ama buralardaydim yine sessiz sessiz takip ittim sizi herşeyden haberim vag 13. takımdan kabizliklarinizdan denetim adli fistimizdan justhomenin jiliyi bayagi bitirmeye yaklastigindan partisin boğazı aciyomus geçmiş olsun baskaaaa ha bide poncik sac modeli arıyor onu da biliyim gözüm üzerinizde
bende evdeyim ışte tatlım çocukla içeri dışarı misafir falan derken gelemedim hiç oruçlu da olunca kızımla falan uyuyordum öğlenleri vakit buldukca girip geçmişi okuyup durdum ışteAhahah maşallah yakın takipevet hepsi doğru bebegim bayrama 1 hafta kala bu durumdayiz takım tuhaf bi halde
Sende ne var ne yokk kuzuş napıyoo
Bende hafta sonları senin gibi girip okuyup çıktım evdeykn bide orucluyken pek yazamadim yatmaktanbende evdeyim ışte tatlım çocukla içeri dışarı misafir falan derken gelemedim hiç oruçlu da olunca kızımla falan uyuyordum öğlenleri vakit buldukca girip geçmişi okuyup durdum ıştebayrama da az kaldı bizde kaynanamlarin yanina gidicez bayramdan sonra ayin onunda filan 10 gün kalıp donucez sonrada tatile gidicez
Litfen ben 53 oliimmmBen o kadar diyemem 54 diyorum
Görüşelim
Ayy inşallah cabuk gider 2 3 gune alışverişe çıkıcam cinnet gecirmek istemiyorumhe yazik hiç kizmam ben cocuklara
bizde yaptık kuccukkene çok heyecanlı geliyordur şimdi onlaraverirsin canım belki odemde vardır
sende dikkat edip verirsin canım kabizdin ondan da olmustur belkikonuşmadık hiç ama buralardaydim yine sessiz sessiz takip ittim sizi herşeyden haberim vag 13. takımdan kabizliklarinizdan denetim adli fistimizdan justhomenin jiliyi bayagi bitirmeye yaklastigindan partisin boğazı aciyomus geçmiş olsun baskaaaa ha bide poncik sac modeli arıyor onu da biliyim gözüm üzerinizde
5 günden sonra Ramazan'la bir arada götüremedim kuzum bırakmak zorunda kaldım maalesef senin bitmek üzere galiba jilly değil mi 3 E geçtin sanırımEvet ben yemeğimi yanimda götürüyorum
Günaydın kimse yazmamıştır diyordum baktım sen onlinesın ... jillia yapiyormuydun sen
Bende 1.level 8 de bıraktım sanırım tekrar başlamayı düşünüyorum eşim uzun süre gece nöbetinde olcak o dönemde yapayım diyorum5 günden sonra Ramazan'la bir arada götüremedim kuzum bırakmak zorunda kaldım maalesef senin bitmek üzere galiba jilly değil mi 3 E geçtin sanırım
Sendr mi level 3e geçtin...
Hadi inşallahLitfen ben 53 oliimmmnoluugggggg
Çok güzel spor yapiyosun kuzu valla tebrik ederim kilon ne alemdeeSelam forum ahalisi haftasonu nasıl geçiyor. Bugün babalar günü yogunuz . Sabah yedide uyandım kahvaltıyla başladim dün akşam yazdığım gibi omletimi yedim. Suyunu içtim . Öğle yemeğinden önce jil level 2 bin üçüncü gününü bitirdim ve öğle yemeği yedim köfteler :) demin de sahilde bir saat kostüm. Şimdi dinlenme zamanı
Canim kolay gelsin :) bende koltuklari sildim bugün orta sehpayi sildim krem renkli ama meğer ne kirlenmis rengi değişti resmenSlm kizlar, bende bugün tekim evde camasir yikicam temizligim bitti simdi bi makina yikandi serim devam atim diom:) sonrada acik keyf yapcam belki film izlerim bakalim esim ders calismaya gitti bi arkadasina anca iftara gelir:)
Oooo kolay gelsin canim, simdi dinlencem zaten keyif yapim acik:)Canim kolay gelsin :) bende koltuklari sildim bugün orta sehpayi sildim krem renkli ama meğer ne kirlenmis rengi değişti resmensende çok yorma kendini dinlen boşverrr
Jilli yapcan mı sen kuzum hafif mi gelir sana bende başlayayım diyorum bugün enerjik oluyorum spor yaparkenİnşallah cinimmiki gündür spor yapamadim bugun spor da yapcam
Ya çok iyi neden bıraktım sporu bilmiyorum bu hafta benimde bitiyor olacaktıHayır level ikinin üçüncü gunundeyimm
Maşallah ya sen ay sonuna kadar bir 4 5 kilo vermiş olursunSelam forum ahalisi haftasonu nasıl geçiyor. Bugün babalar günü yogunuz . Sabah yedide uyandım kahvaltıyla başladim dün akşam yazdığım gibi omletimi yedim. Suyunu içtim . Öğle yemeğinden önce jil level 2 bin üçüncü gününü bitirdim ve öğle yemeği yedim köfteler :) demin de sahilde bir saat kostüm. Şimdi dinlenme zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?