Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he yazik hiç kizmam ben cocuklara
bizde yaptık kuccukkene çok heyecanlı geliyordur şimdi onlara verirsin canım belki odemde vardır

Ay o zile basmayi bizde yapiyoduk 2 sokak kaciyoduk korkudan ahashsggsh ne ekşın ama
sende dikkat edip verirsin canım kabizdin ondan da olmustur belki konuşmadık hiç ama buralardaydim yine sessiz sessiz takip ittim sizi herşeyden haberim vag13. takımdan kabizliklarinizdan denetim adli fistimizdan justhomenin jiliyi bayagi bitirmeye yaklastigindan partisin boğazı aciyomus geçmiş olsun baskaaaa ha bide poncik sac modeli arıyor onu da biliyim gözüm üzerinizde

Ahahah maşallah yakın takip evet hepsi doğru bebegim bayrama 1 hafta kala bu durumdayiz takım tuhaf bi halde
Sende ne var ne yokk kuzuş napıyoo

Ahahah maşallah yakın takip evet hepsi doğru bebegim bayrama 1 hafta kala bu durumdayiz takım tuhaf bi halde
Sende ne var ne yokk kuzuş napıyoo
bende evdeyim ışte tatlım çocukla içeri dışarı misafir falan derken gelemedim hiç oruçlu da olunca kızımla falan uyuyordum öğlenleri vakit buldukca girip geçmişi okuyup durdum ışte bayrama da az kaldı bizde kaynanamlarin yanina gidicez bayramdan sonra ayin onunda filan 10 gün kalıp donucez sonrada tatile gidicez

Bende hafta sonları senin gibi girip okuyup çıktım evdeykn bide orucluyken pek yazamadim yatmaktan oh tatile demekkk nereye gidiyosunuz ne güzelll bizim tatile daha 4 ay var ve düğün yaklastikca sorunlarimiz artıyor nişanlımin psikolojisi bozuldu resmen

Ayy inşallah cabuk gider 2 3 gune alışverişe çıkıcam cinnet gecirmek istemiyorumahahagahh baya iyi takip etmisin

Evet ben yemeğimi yanimda götürüyorum

Günaydın kimse yazmamıştır diyordum baktım sen onlinesın ... jillia yapiyormuydun sen
5 günden sonra Ramazan'la bir arada götüremedim kuzum bırakmak zorunda kaldım maalesef senin bitmek üzere galiba jilly değil mi 3 E geçtin sanırım

5 günden sonra Ramazan'la bir arada götüremedim kuzum bırakmak zorunda kaldım maalesef senin bitmek üzere galiba jilly değil mi 3 E geçtin sanırım
Bende 1.level 8 de bıraktım sanırım tekrar başlamayı düşünüyorum eşim uzun süre gece nöbetinde olcak o dönemde yapayım diyorum

Selam forum ahalisi haftasonu nasıl geçiyor. Bugün babalar günü yogunuz . Sabah yedide uyandım kahvaltıyla başladim dün akşam yazdığım gibi omletimi yedim. Suyunu içtim . Öğle yemeğinden önce jil level 2 bin üçüncü gününü bitirdim ve öğle yemeği yedim köfteler :) demin de sahilde bir saat kostüm. Şimdi dinlenme zamanı

Slm kizlar, bende bugün tekim evde camasir yikicam temizligim bitti simdi bi makina yikandi serim devam atim diom:) sonrada acik keyf yapcam belki film izlerim bakalim esim ders calismaya gitti bi arkadasina anca iftara gelir:)

Litfen ben 53 oliimmm noluugggggg
Hadi inşallah
Nasıl aldiysan öyle vericeksin bak şimdi ödem falan hepsi gider sıkı tutarsan
Çok güzel spor yapiyosun kuzu valla tebrik ederim kilon ne alemdee

Slm kizlar, bende bugün tekim evde camasir yikicam temizligim bitti simdi bi makina yikandi serim devam atim diom:) sonrada acik keyf yapcam belki film izlerim bakalim esim ders calismaya gitti bi arkadasina anca iftara gelir:)
Canim kolay gelsin :) bende koltuklari sildim bugün orta sehpayi sildim krem renkli ama meğer ne kirlenmis rengi değişti resmen sende çok yorma kendini dinlen boşverrr

Maşallah ya sen ay sonuna kadar bir 4 5 kilo vermiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…