- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.001
KV HAFTA İÇİ HAFTASONU BENDE KALIR .. ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ MAŞALLAH KAFA DENGİ SINIRLARIMIZA GİRMİYORUZ ZATEN UZAKTA OLDUĞU İÇİN ANCA LAYLAYLOM İLE GEÇİYORSizde mi kalcak görümcen canimiyi anlaşıyo msnz kacamak yok bayrama ne kaldi
her koşulda git kuzumbayramdan sonra düzelir diye umuyorum kuzum düzelmezse giderim
İç pilavdan kalmıştı hemde bayaagünaydın şeker şiiiyy
dün ben çok kola içtimsanki günlerdir susuzmuşum gibi normalde hiç huyum değildir içmem eve de aldırmam ama almışlar dayanamadım
Ahahahhagahagagaghaha
Cok ayran ictiysen ondan olmustur
Kıvırcık sacli minisimbu hafta neyse de bayramdan sonraki hafta artı gelenin elimden cekeceği var
günaydıınnn
Cinimmmmmmmmmmpincirimmmmmmm
En guzeli zaten laylaylomda birakcan o zaman sorun çıkmıyoKV HAFTA İÇİ HAFTASONU BENDE KALIR .. ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ MAŞALLAH KAFA DENGİ SINIRLARIMIZA GİRMİYORUZ ZATEN UZAKTA OLDUĞU İÇİN ANCA LAYLAYLOM İLE GEÇİYORÇİKOLATA YEDİM
Ayaklari çapraz koyup çekiyorum başkan türlü şınav zor oluyor...... jillide cok zıplama yok ki az bir kardio var yavaş hopluyorum ben .... kol kasların belli olmuyo dimi kaslı kaslı olur ya sıkı durması yeterli bence ... onu unutmuştum bakayım aslında ona daha iyi olacaksa ondan devam edeyimŞinav çekemiyorum ben bilek hemen inciliyo kiz kollarda ağırlık çalışıyorum az kas yaptim ama fit duruyo belli olmuyo karşıdan tabi ağırlıkları azalttim kol çalışırken artik omzumu incilttimdi gecen de çünkükorktum az ağırlıkla yapiyom jillian atlamali ziplamali oldugu icin kesin sakatlaniyom ben ondan geri duruyom jillianin karin icin olan videosuna baktin mi kuzum
Karamelli dun balik almaya gittik 50tl üzerine 5 tl imiş kahve dünyasının imiş eşim aldı hiçte güzel değildi zaten midem ağırdı bir daha yimicimEn guzeli zaten laylaylomda birakcan o zaman sorun çıkmıyocikilit mi
sen zaten suan cok fazla degilsinnnnn ki cnmsüper canim cok güzel, bende iple cekiyorum istedigim kiloya kavustugumda güzel bi alisverisle ödüllendircem kendimi:)
Sen hep gec gel heepNeleg aldin
beybiliboy
Hee yoodun hichep açıdım ben sensiz ve aç aclik iyidir zamaninda iyi doydum yeter
tabi önce inmek lazımhihihi tamam tamam bayramdan sonra arti gelirsem kendimi cezalandiririm ben zaten...
bidaha 70 den yukari cikmamaya sözcerdim kendime. ama tabi önce bi inmen lazim iki kilo gitse bi artik sabirsizlaniorum altmisli kilolara inmeye
dimik pilav yidiiinnnİç pilavdan kalmıştı hemde bayaacok seviyom ben ic pilav nerdeyse tencereyi önüme alip yicektim hepsini kendine gel dedim sadece 2 3 kasik yedim biraktim cok zordu benim icin bu kadarda kalmak pis bogaz ben aksam 5ten sonra bisey yimedim derdin ne o kadar kola iciyon bi bardak ic cekil geri
Gunaydinbebeğimgünaydın
Gozume batiyosunnnn ayagini denk al bugunnolmuşkine
daha bismillah günaydın dedim gözüne battımGozume batiyosunnnn ayagini denk al bugun
Soylemem cumayi behlekaç kilosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?