Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın şeker şiiiyy

dün ben çok kola içtim sanki günlerdir susuzmuşum gibi normalde hiç huyum değildir içmem eve de aldırmam ama almışlar dayanamadım
İç pilavdan kalmıştı hemde bayaa cok seviyom ben ic pilav nerdeyse tencereyi önüme alip yicektim hepsinikendine gel dedim sadece 2 3 kasik yedim biraktim cok zordu benim icin bu kadarda kalmak pis bogaz benaksam 5ten sonra bisey yimedim derdin ne o kadar kola iciyon bi bardak ic cekil geri

KV HAFTA İÇİ HAFTASONU BENDE KALIR .. ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ MAŞALLAH KAFA DENGİ SINIRLARIMIZA GİRMİYORUZ ZATEN UZAKTA OLDUĞU İÇİN ANCA LAYLAYLOM İLE GEÇİYOR ÇİKOLATA YEDİM
En guzeli zaten laylaylomda birakcan o zaman sorun çıkmıyo cikilit mi

Ayaklari çapraz koyup çekiyorum başkan türlü şınav zor oluyor...... jillide cok zıplama yok ki az bir kardio var yavaş hopluyorum ben .... kol kasların belli olmuyo dimi kaslı kaslı olur ya sıkı durması yeterli bence ... onu unutmuştum bakayım aslında ona daha iyi olacaksa ondan devam edeyim

hihihi tamam tamam bayramdan sonra arti gelirsem kendimi cezalandiririm ben zaten...
bidaha 70 den yukari cikmamaya sözcerdim kendime. ama tabi önce bi inmen lazim iki kilo gitse bi artik sabirsizlaniorum altmisli kilolara inmeye
tabi önce inmek lazım bende bayramda bi tek ananemin sarmalarından korkuyorum onuda yemezsem almam bi daha
dimik pilav yidiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…