Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada kilom 60,4 ama çok su çay içtim sabaha hepsi cıkmadı cumartesiden beri wcyede cıkamadım yani ne aldım ne verdim diye düüsnüyorum

işler çok yoğun bugün görümcemde antalyadan gelyor pek girmemeye çalışcam kızlar ... bende regli dönemi wc sorunu çok oluyor rahat çıkamıyorum wcye kaçamkata yapmış olabilir azcık
Sizde mi kalcak görümcen canim iyi anlaşıyo msnz kacamak yok bayrama ne kaldi

ay biz pikniğe gittik ya ben 2 bardak ayran ıctım etın yanında sonra baya sıstım kotu oldum teyzem dedi ayrandandır koca gün açsın ya ayran ictin ondan oğluda ne açı anne bisürü şey yedi görmedin mi dedi koptuk ahahhahahhahaha :

bende kolları ağrılıksız yapıyorum ... sen aşmışsın valla kuzum şöyle 68 bir olayım bende göbek ağırlıklı gitcem
Şinav çekemiyorum ben bilek hemen inciliyo kiz kollarda ağırlık çalışıyorum az kas yaptim ama fit duruyo belli olmuyo karşıdan tabi ağırlıkları azalttim kol çalışırken artik omzumu incilttimdi gecen de çünkü korktum az ağırlıkla yapiyom jillian atlamali ziplamali oldugu icin kesin sakatlaniyom ben ondan geri duruyom jillianin karin icin olan videosuna baktin mi kuzum

bu hafta neyse de bayramdan sonraki hafta artı gelenin elimden cekeceği var
hihihi tamam tamam bayramdan sonra arti gelirsem kendimi cezalandiririm ben zaten...
bidaha 70 den yukari cikmamaya sözcerdim kendime. ama tabi önce bi inmen lazim iki kilo gitse bi artik sabirsizlaniorum altmisli kilolara inmeye

Ahahahhagahagagaghaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…