- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.981
sen bir drye git artık kuzum bayramdan sonra olmaz böylebu arada kilom 60,4 ama çok su çay içtim sabaha hepsi cıkmadı cumartesiden beri wcyede cıkamadım yani ne aldım ne verdim diye düüsnüyorum
Neleg aldinTam 5 saat durmadan alisverissssss yaptim ayyy geberinggggoo
beybiliboybebegimmmmmm
günaydın şeker şiiiyyGünaydın kızlarr
dün ben çok kola içtimHee dün savas verdim kendimle resmen bogazim açılmış ama dayandim yimedimsimdi bi tartilem bayrama kadar sıkı devamm
Elbiseler aldimmmm tril tril gezerim diye
Mini sort ust muust aldim oyle ayaklarm agridi yaa
oruclu oruclu bide kizimi kovalayrk
Esime yazk oldu
kiz dur iki günde hemen eksilemedimbence bitirirsin yaparsınbende aldım yanına minik bi şişe içmye calışcam fırsat buldukca
niye eksi değilben azından almamışsın
Ayy valla çok sevindim kiz sonunda uyudunnnnnBugun 11 bucuga kdar uyudum 3 u geciyodu yattikkkkk sabah esimle kizm takildilar bana dediler sen uyuohhhhh bi uyymusum dinlendim bee hasret kalmisim
sen bir drye git artık kuzum bayramdan sonra olmaz böyle
Hee yoodun hic
bu hafta neyse de bayramdan sonraki hafta artı gelenin elimden cekeceği varkiz dur iki günde hemen eksilemedimcumaya anca
günaydıınnnGünaydın kızlarkizim uyumus 10 kadar cok iyi geldi kahve zamanı
Giniydin pincikGünaydın kızlarr
Giniydin pincikbana pincir de de de deeeeeeeeeeee az yiyom ya diciksin
Sizde mi kalcak görümcen canimişler çok yoğun bugün görümcemde antalyadan gelyor pek girmemeye çalışcam kızlar ... bende regli dönemi wc sorunu çok oluyor rahat çıkamıyorum wcye kaçamkata yapmış olabilir azcık
Şinav çekemiyorum ben bilek hemen inciliyo kiz kollarda ağırlık çalışıyorum az kas yaptim ama fit duruyo belli olmuyo karşıdan tabi ağırlıkları azalttim kol çalışırken artik omzumu incilttimdi gecen de çünkübende kolları ağrılıksız yapıyorum ... sen aşmışsın valla kuzum şöyle 68 bir olayım bende göbek ağırlıklı gitcem
hihihi tamam tamam bayramdan sonra arti gelirsem kendimi cezalandiririm ben zaten...bu hafta neyse de bayramdan sonraki hafta artı gelenin elimden cekeceği var
Ahahahhagahagagaghahaay biz pikniğe gittik ya ben 2 bardak ayran ıctım etın yanında sonra baya sıstım kotu oldum teyzem dedi ayrandandır koca gün açsın ya ayran ictin ondan oğluda ne açı anne bisürü şey yedi görmedin mi dedi koptuk ahahhahahhahaha:
Cok ayran ictiysen ondan olmusturbu arada kilom 60,4 ama çok su çay içtim sabaha hepsi cıkmadı cumartesiden beri wcyede cıkamadım yani ne aldım ne verdim diye düüsnüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?