Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bi türk kahvesi ne iyi giderdi şimdiiii

demek gezerkende diyete ve spora devam tebrik ediyorum seni kuzum

günaydın kuzuuuşşş iyi gelmiştir uyumak bende uyuyamadım gece hiçç
sersem gibiyim ama uyumak güzeldi neden ki kuzum sancın falan mı vardı .. gerçi tüm gün temizlik yaptın vücut yoruldu onunda etkisi vardır

sersem gibiyim ama uyumak güzeldi neden ki kuzum sancın falan mı vardı .. gerçi tüm gün temizlik yaptın vücut yoruldu onunda etkisi vardır

yorgunluktan olabilir iyi olmş bak arada insanın böyle kendini dinlendirmesi gerekiyo vücut istiyo yani

teşekkürler sen de 2.10 çok iyi vermişsin tebrikler benim su içme problemim var ya.. ondan galiba. telefonuma app yükledim su içilme denetim şeysi. su içersem sanırım olacak . proteini spordan sonra ben de alıyorum. :)

hm benim de yüzdem var işte ama bilemiyorum o kaç kilo eder. araştıracağım bu konuyu. ben de suyuma limon ve nane atayım bari

Yaa niye öyle oluyo ku diyetinde sporunda iyi aslında ama

ya kaptanım ben hiç su içmiyorum biliyor musun zaten bi halsizlik çöktü bana galiba plato evresi olsa gerek :)

bide söylüyo bak içmiyorum diye
su içmeden olur mu hiç

Günaydınlar kızlar. Sabah tartıldım kilom sabit görünüyor ama lavaboya çıkamadım onu da söylim neyse iştahım kapalı biraz boğazlarım ağrıyor kahvaltımı geçiştirdim o yüzden.

Bugünki menüm

Kahvaltı:

Bir bardak süt ve iki adet tarcınlı zencefilli kurabiye ve taze sıkma portakal suyu

Ara : Bir avuç beyaz leblebi

Öğle yemeği: Bir tabak barbunya pilaki ile ayran ve salata

Ara: Bir bardak süt

Akşam yemeği: Ton balıklı salata ile haşlanmış bir yumurta ve yanına da soda

Yatarken: Süt

Bugün 2 litre su içmeye calısacağım

Akşam jil level 2 den devam edicem galiba 4. günüm olacak. aşırı terliyorum bunda da çok halsizim ama bu aralar bünye dinlenmek istiyor anladığım kadarıyla. Bir de akşam yoga yapmaya karar verdim. Koşularımı ve yogayı bi plana oturtmam lazım. Bir de önümüzde bayram olduğu için , bayram boyunca yoğun bir çalışma egzersizi düşünüyorum cünkü ay sonunda 3 -4 kg ekside olma hedefim var. Bir de bir ara unutmazsam yağ kas oranlarımı da buraya işleyeceğim.

yüzdemi bilmiyorum ama vücudumda 24 kilo yağ varmış ... sorayım cuma günü ... bende hafta sonu az su içtim büroda 3lt kadar içiyorum evde içtiklerimle 3,5 buluyor .. regliyim diye de wc sorun devam ediyor bitse de kurtulsam

Hadi inşallah
Nasıl aldiysan öyle vericeksin bak şimdi ödem falan hepsi gider sıkı tutarsan

Çok güzel spor yapiyosun kuzu valla tebrik ederim kilon ne alemdee
Hee dün savas verdim kendimle resmen bogazim açılmış ama dayandim yimedim simdi bi tartilem bayrama kadar sıkı devamm

işler çok yoğun bugün görümcemde antalyadan gelyor pek girmemeye çalışcam kızlar ... bende regli dönemi wc sorunu çok oluyor rahat çıkamıyorum wcye kaçamkata yapmış olabilir azcık

Jilli yapcan mı sen kuzum hafif mi gelir sana bende başlayayım diyorum bugün enerjik oluyorum spor yaparken
Ben jillian yapamiyorum kuzum sakatlaniyom hep ondan yapmiyom kolla alakalı seyler pek yapamiyorum bi tek ağırlık kaldirabiliyorum o yuzden kendi oluşturduğum programi yapiyorum

Ben jillian yapamiyorum kuzum sakatlaniyom hep ondan yapmiyom kolla alakalı seyler pek yapamiyorum bi tek ağırlık kaldirabiliyorum o yuzden kendi oluşturduğum programi yapiyorum
bende kolları ağrılıksız yapıyorum ... sen aşmışsın valla kuzum şöyle 68 bir olayım bende göbek ağırlıklı gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…