- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.961
sersem gibiyim ama uyumak güzeldibi türk kahvesi ne iyi giderdi şimdiiii
demek gezerkende diyete ve spora devamtebrik ediyorum seni kuzum
günaydın kuzuuuşşş iyi gelmiştir uyumakbende uyuyamadım gece hiçç
sersem gibiyim ama uyumak güzeldineden ki kuzum sancın falan mı vardı .. gerçi tüm gün temizlik yaptın vücut yoruldu onunda etkisi vardır
süper canim cok güzel, bende iple cekiyorum istedigim kiloya kavustugumda güzel bi alisverisle ödüllendircem kendimi:)Cicisler cicislercok zayf olmasak da yakisiyo yine biseyler bunada sukur :)
Yaparsın bende gecen hafta 2.10 kg verdim ben şok oldum mesela senin kilon benden fazla olduğuna göre daha hızlı vereceğini düşünüyorum 3lt su içiyorsan ve bugünkü gibi spor yapıyorsan bence verirsin şekerpancarı spordan sonra proteinli gıda tuketiyordu kas yapıyormuş bu şekilde beslenmek kasın artması da yağ yakmayı hızlandırıyor ... inanıyorum sana cok güZel ilerliyorsun
Jiliye başladım eskisi kadar yorulmadım ki sabahta 10.dk kadar.abs yapmıştım yarın umarım üşenmem... hesaplama kağıdı diyetisyende kalıyor onu dosyaliyor sormadım yüzdesini ..limonlu su içiyorum 2 gündür umarım yakima destek olduğu doğrudur
Yaa niye öyle oluyo ku diyetinde sporunda iyi aslında ama
günaydın kuzuuum kilo bildirimlerine devammm spor listesi kalktı sadece şimdilik o da bayramdan sonra devamPazartesi kilomuzuda bildirioduk dimi hafta sonu aldikmi diye:) yada ramazanda o bildirim ve cezalar kalktimi?
teşekkürler sen de 2.10 çok iyi vermişsin tebriklerbenim su içme problemim var ya.. ondan galiba. telefonuma app yükledim su içilme denetim şeysi. su içersem sanırım olacak . proteini spordan sonra ben de alıyorum. :)
hm benim de yüzdem var işte ama bilemiyorum o kaç kilo eder. araştıracağım bu konuyu. ben de suyuma limon ve nane atayım bari
ya kaptanım ben hiç su içmiyorum biliyor musunzaten bi halsizlik çöktü bana galiba plato evresi olsa gerek :)
tamam canim ozaman ben kilomu bildirim 71.8 Sabit kalmisimgünaydın kuzuuum kilo bildirimlerine devammm spor listesi kalktı sadece şimdilik o da bayramdan sonra devam
bide söylüyo bak içmiyorum diye
su içmeden olur mu hiç
bence bitirirsin yaparsıniçemiyorum napim ama sürahimi doldurdum valla bitirmeye calıscam söz
niye eksi değiltamam canim ozaman ben kilomu bildirim 71.8 Sabit kalmisim
yüzdemi bilmiyorum ama vücudumda 24 kilo yağ varmış ... sorayım cuma günü ... bende hafta sonu az su içtim büroda 3lt kadar içiyorum evde içtiklerimle 3,5 buluyor .. regliyim diye de wc sorun devam ediyor bitse de kurtulsamteşekkürler sen de 2.10 çok iyi vermişsin tebriklerbenim su içme problemim var ya.. ondan galiba. telefonuma app yükledim su içilme denetim şeysi. su içersem sanırım olacak . proteini spordan sonra ben de alıyorum. :)
hm benim de yüzdem var işte ama bilemiyorum o kaç kilo eder. araştıracağım bu konuyu. ben de suyuma limon ve nane atayım bari
ya kaptanım ben hiç su içmiyorum biliyor musunzaten bi halsizlik çöktü bana galiba plato evresi olsa gerek :)
Hee dün savas verdim kendimle resmen bogazim açılmış ama dayandim yimedimHadi inşallah
Nasıl aldiysan öyle vericeksinbak şimdi ödem falan hepsi gider sıkı tutarsan
Çok güzel spor yapiyosun kuzu valla tebrik ederim kilon ne alemdee
Ben jillian yapamiyorum kuzum sakatlaniyom hep ondan yapmiyom kolla alakalı seyler pek yapamiyorum bi tek ağırlık kaldirabiliyorum o yuzden kendi oluşturduğum programi yapiyorumJilli yapcan mı sen kuzum hafif mi gelir sana bende başlayayım diyorum bugün enerjik oluyorum spor yaparken
bende kolları ağrılıksız yapıyorum ... sen aşmışsın valla kuzum şöyle 68 bir olayım bende göbek ağırlıklı gitcemBen jillian yapamiyorum kuzum sakatlaniyom hep ondan yapmiyom kolla alakalı seyler pek yapamiyorum bi tek ağırlık kaldirabiliyorum o yuzden kendi oluşturduğum programi yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?