Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahahhahha ay bi video görmüstüm cocuk ağzına lokmayı sokmus ezan okunduğu an çiğnemeye başlıyo sende kahveyı agzına alırsın ezanla birlikte cuuup yutarsın
Hhahahahahahaah dun bir cay icisim var. ben cayi demlemis oluyorum.
yemek yiyoruz mutfakta balkon cikintisi orasi cami ful aciyoruzzz masayi hemen topluyorum caylari koyuyoruz ohhh keyiff yesillige dogru
Cayida yorgunken yutarimmm koymaya yetisilmez
Sonra 1 saat sonrada kahve keyfi yapiyorum film izlerken

ahahahhahha ay bi video görmüstüm cocuk ağzına lokmayı sokmus ezan okunduğu an çiğnemeye başlıyo sende kahveyı agzına alırsın ezanla birlikte cuuup yutarsın
hazırda bekleyip hoca allahuekber dediğinde ben suyu alıyorum önüme ezan okunana kadar duamı ediyorum sesi duydugum an içiyorum
Diyosunnnnnn bazilari degil aklima gelenler degil
misila de bana hadi

ohhh keyifff bizde cay sahurda oluyo sadece o zamanda tadını alamıyorum size afiyet olsun

hazırda bekleyip hoca allahuekber dediğinde ben suyu alıyorum önüme ezan okunana kadar duamı ediyorum sesi duydugum an içiyorum

misila de bana hadi

bende suyu ıcıyorum ama susadıgımdan degıl formaliteden oruc acmak ıcın sonra abanıyorum çorbaya

ohhh keyifff bizde cay sahurda oluyo sadece o zamanda tadını alamıyorum size afiyet olsun

bende suyu ıcıyorum ama susadıgımdan degıl formaliteden oruc acmak ıcın sonra abanıyorum çorbaya
Biz sahur yapmiyoruz oyuzden hafta sonu balkon keyfisi yaparken sahur yaptik ramazan boyunca okdr

Aman turk kahvesi ne ya telve yiyorm sanki hic sevmem mecburen iciyordm bazen.
Esm seviyo biri normal turk kahvesi biri de mistikli turk kahvesi
mistikli neymiş onunda mı mistiklisini cıkarmıalar

hee yicem cumaya kadar kuru kızdan zayıf olmam lazım nası yiyim

1 bardak su hiç değişmez hep aynıdır

mistikli neymiş onunda mı mistiklisini cıkarmıalar

hee yicem cumaya kadar kuru kızdan zayıf olmam lazım nası yiyim

1 bardak su hiç değişmez hep aynıdır
Ozelden aliyosun tarifleri yicen dmi gizli gizli seni seni
Hee onunda yapmislarrr

Kiz ramazanda hix mistik cay icemedm yaaa onun yerine kahve iciyorm ozledm

Ozelden aliyosun tarifleri yicen dmi gizli gizli seni seni
Hee onunda yapmislarrr

Kiz ramazanda hix mistik cay icemedm yaaa onun yerine kahve iciyorm ozledm

onlar diyet tarifler kimseye deme onları bayramda gelen misafirlere değişik bişilerde lazım bana

bence uygundur ama yanına pilav yok üstüne püre olabilir ondn zarar gelmez
seen banami tohat attin ? Bana banaami attin
valla ben coook ama coook dikkatli besleniyorum hattaaa can cekisiyorummm oyuzden sen once bogazini tut sonra konus bu sana gelsin bu tohatida hakettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…