- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.201
Hahaahahhahaahah sananesiturk kahvesi degil bu arada
Diyosunnnnnnbnce senin tariflerin yeterince saglıklı ve diyete uygun
şerbetli tatlılarrrrrrrrkek kurabiye falan çok sevmiyorumbana böyle cikolatalı pudingli kremalı şerbetli şeyler lazım
amaann diğerlerinden ne anlıyonuz kiHahaahahhahaahah sananesiturk kahvesi degil bu arada
Hhahahahahahaah dun bir cay icisim var.ahahahhahha ay bi video görmüstüm cocuk ağzına lokmayı sokmus ezan okunduğu an çiğnemeye başlıyosende kahveyı agzına alırsın ezanla birlikte cuuup yutarsın
hazırda bekleyip hoca allahuekber dediğindeahahahhahha ay bi video görmüstüm cocuk ağzına lokmayı sokmus ezan okunduğu an çiğnemeye başlıyosende kahveyı agzına alırsın ezanla birlikte cuuup yutarsın
misilaDiyosunnnnnnbazilari degil aklima gelenler degil
Aman turk kahvesi ne ya telve yiyorm sanki hic sevmem mecburen iciyordm bazen.şerbetli tatlılarrrrrrrr
amaann diğerlerinden ne anlıyonuz ki
Napcan yicenmihazırda bekleyip hoca allahuekber dediğindeben suyu alıyorum önüme ezan okunana kadar duamı ediyorum sesi duydugum an içiyorum
misilade bana hadi
Hhahahahahahaah dun bir cay icisim var.ben cayi demlemis oluyorum.
yemek yiyoruz mutfakta balkon cikintisi orasi cami ful aciyoruzzz masayi hemen topluyorum caylari koyuyoruz ohhh keyiff yesillige dogru
Cayida yorgunken yutarimmm koymaya yetisilmez
Sonra 1 saat sonrada kahve keyfi yapiyorum film izlerken
hazırda bekleyip hoca allahuekber dediğindeben suyu alıyorum önüme ezan okunana kadar duamı ediyorum sesi duydugum an içiyorum
misilade bana hadi
Biz sahur yapmiyoruz oyuzdenohhh keyifff bizde cay sahurda oluyo sadece o zamanda tadını alamıyorumsize afiyet olsun
bende suyu ıcıyorum ama susadıgımdan degıl formaliteden oruc acmak ıcın sonra abanıyorum çorbaya
mistikli neymiş onunda mı mistiklisini cıkarmıalarAman turk kahvesi ne ya telve yiyorm sanki hic sevmem mecburen iciyordm bazen.
Esm seviyo biri normal turk kahvesi biri de mistikli turk kahvesi
hee yicemNapcan yicenmi
1 bardak su hiç değişmez hep aynıdırohhh keyifff bizde cay sahurda oluyo sadece o zamanda tadını alamıyorumsize afiyet olsun
bende suyu ıcıyorum ama susadıgımdan degıl formaliteden oruc acmak ıcın sonra abanıyorum çorbaya
Ozelden aliyosun tarifleri yicen dmi gizli gizlimistikli neymiş onunda mı mistiklisini cıkarmıalar
hee yicemcumaya kadar kuru kızdan zayıf olmam lazım nası yiyim
1 bardak su hiç değişmez hep aynıdır
Ozelden aliyosun tarifleri yicen dmi gizli gizliseni seni
Hee onunda yapmislarrr
Kiz ramazanda hix mistik cay icemedm yaaa onun yerine kahve iciyorm ozledm
Hahahahahahaah tabi tabi son attigima bakonlar diyet tariflerkimseye deme onları bayramda gelen misafirlere değişik bişilerde lazım bana
bence uygundurHahahahahahaah tabi tabi son attigima bakayyyy bundanmi yapsam bugub
Bah yine cirkinlesti bah sanabence tatlıdan önce bol salata ye bakalım canın isterse yine tadarsın
ne güzel elbiseler onlar dimi
al bak sen
çirkinleşmedim bibiğiiiiimmmBah yine cirkinlesti bah sanabana
seen banami tohat attin ? Banabence uygundurama yanına pilav yok üstüne püre olabilir ondn zarar gelmez
çirkinleşmedim bibiğiiiiimmm
ama ben senden zayıfımsen kaç kg sın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?