Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

liseden arkadaşım geliyo kuzum buyur gel sende kayfe yaparım sana ama sen kayfe içmiyodun eşin kızıyodu çay yaparım yada içersin duymadan
diyetisyende yasaklı kuzum be kahveyi bebiş olana kadar içmiyorum çay alırım ama ay ne güzel ya biz hep koptuk çoğu da şehir dışında

neler yaptın say bakim

kuru patlıcan dolması yaptım zeytinyağlı yaprak sarması yaptım insallah gidene kadar bozulmaz elmalı kurabiyeyle damla çikolatalı kek yaptım
cumartesi su böreğiyle kalburabastı yapmıstım
he bide dün yayla çorbası tavuklu patitis yaptım yemek olarak sonuç olarak çıkamadım mutfaktan

diyetisyende yasaklı kuzum be kahveyi bebiş olana kadar içmiyorum çay alırım ama ay ne güzel ya biz hep koptuk çoğu da şehir dışında

aaa olsundu bebiş olduktan sonra onu uyutursun öyle içeris benimde 2 tane var ama bu çok yakın hep gider geliriz simdi üniversiteye gittide geldikce yine görüsüyoruz

bu kadar bana bilgi yeter cuma artı cıkarsan 1 uyarı alırsın demedi deme sen şimdi bunlardan kesin yemişindir bide bugün yersin artı cıkmama gibi bi şansın yok gözüm üstünde hadi bakalım

bu kadar bana bilgi yeter cuma artı cıkarsan 1 uyarı alırsın demedi deme sen şimdi bunlardan kesin yemişindir bide bugün yersin artı cıkmama gibi bi şansın yok gözüm üstünde hadi bakalım

cık sadece tadına baktım börekle kalburabastının tadına bile bakmadım
artı çıkmıcam Allahın izniyle bunlarıda sevdiceğime göndercem diye yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…