- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.181
Tmm sen yeme dun yedin kesin
kim geliyor poncik .... elmalı kurabiyedün yapmıstımm zaten evde kalburabastı, damla cıkolatalı kek, elmalı kurabiye var onları koyarım çayla sonra meyve falan e bide sahur yaparız zaten malum ramazan
evet düşük kalorili şeyler ilgimizi daha çok çekerevet aynen yanlis sayfa bu:) arada ssaglikli seylerde deniyorum kalrorisi düsük olan atarim tarifleri
kim geliyor poncik .... elmalı kurabiye
neler yaptın say bakimdün yaptım büssüüürü kargoyla gönderdim sevdiceğime az bucukta evde var onlardan koyarım tadına baktım sadece
diyetisyende yasaklı kuzum be kahveyi bebiş olana kadar içmiyorum çay alırım amaliseden arkadaşım geliyo kuzumbuyur gel sende kayfe yaparım sana ama sen kayfe içmiyodun eşin kızıyodu çay yaparım yada içersin duymadan
neler yaptın say bakim
diyetisyende yasaklı kuzum be kahveyi bebiş olana kadar içmiyorum çay alırım amaay ne güzel ya biz hep koptuk çoğu da şehir dışında
bu kadar bana bilgi yeterkuru patlıcan dolması yaptım zeytinyağlı yaprak sarması yaptım insallah gidene kadar bozulmazelmalı kurabiyeyle damla çikolatalı kek yaptım
cumartesi su böreğiyle kalburabastı yapmıstım
he bide dün yayla çorbası tavuklu patitis yaptım yemek olarak sonuç olarak çıkamadım mutfaktan
bu kadar bana bilgi yetercuma artı cıkarsan 1 uyarı alırsın demedi deme sen şimdi bunlardan kesin yemişindir bide bugün yersin artı cıkmama gibi bi şansın yok gözüm üstünde hadi bakalım
hem onlar istedi diye bu hallerde değil miyiz zatencık sadece tadına baktım börekle kalburabastının tadına bile bakmadım
artı çıkmıcam Allahın izniylebunlarıda sevdiceğime göndercem diye yaptım
4 saat kaldı ezana ha gayretKoftemide yogurdummmmaksam olsundu
hem onlar istedi diye bu hallerde değil miyiz zaten
zamanında ona yaptıgım börekleri kekleri beraber yedik yediikkk
4 saat kaldı ezana ha gayret
Corbami da yapam tereyagli mercimek ohhhhhem onlar istedi diye bu hallerde değil miyiz zaten
zamanında ona yaptıgım börekleri kekleri beraber yedik yediikkk
4 saat kaldı ezana ha gayret
hangisiniben sevmiyorum Allahtan
Corbami da yapam tereyagli mercimek ohhhh
Sirf bozucam dye ne tarifler geliyo aklima geri gidiyo yemek olarak offf hep kilo vermek yuzunden bunlarla idare ediyoruz
hangisini
ben senin yerinde olcam have fincanlarını da hazırlardım yemekten sonra hemen yaparsın senin bugün kahvesizlliğin tuttu
Hahaahahhahaahah sananesihangisini
ben senin yerinde olcam have fincanlarını da hazırlardım yemekten sonra hemen yaparsın senin bugün kahvesizlliğin tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?