- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.221
Cinimmm sen istesende cirkinleşemezsin bu sirinliklennnçirkinleşmedim bibiğiiiiimmm
ama ben senden zayıfımsen kaç kg sın şimdi
Ben seni koruyimm sen sirinlik sirinlk de sendee degmezmissinCinimmm sen istesende cirkinleşemezsin bu sirinliklennn
Sen kac kilosunben cuma soylucem menene
Tavlıyom kilosunu desin diyeBen seni koruyimm sen sirinlik sirinlk de sendee degmezmissin
Tavlıyom kilosunu desin diyeona gore strateji geliştiricem
sabah beri hem özelden hem burdan tohatlıyon az sıra bende durseen banami tohat attin ? Banabanaami attin
valla ben coook ama coook dikkatli besleniyorum hattaaa can cekisiyorummm oyuzden sen once bogazini tut sonra konus bu sana gelsin bu tohatida hakettin
bana gülmeeee
Cinimmm sen istesende cirkinleşemezsin bu sirinliklennn
Sen kac kilosunben cuma soylucem menene
yazdımdı kilomu ama sildimTavlıyom kilosunu desin diyeona gore strateji geliştiricem
Niye sildin kilonu hani sirindiksabah beri hem özelden hem burdan tohatlıyon az sıra bende durevime gitcem ama önce market alışveriş yapıp evcagızıma gidim de yimekleee yapiimmm
bana gülmeeeesonra tohat atınca niye tohaatt
he aynı senin gibi dimi
bn*** tim ama yarın sabah tartılayım bi net bişey derim çünkü akşam biraz fazla kaçırdım
Bence o 57 flnNiye sildin kilonu hani sirindiksen görersin cumaya hedef kac mesela kac olcan cumaya hedefin nee onu diii bağa
Soylemiyo benceAhahahhahaha bencede
Senin esinde heeEşime muhallebili güllaç yaptimben yimicem bide hashasli katmer istedi 2 katmerlik yogurdum hamuru yemem imkansiz olsun diye
Unuttm ya didimi acabaDidi mi sağasoyle bana kıytı kösede
İs yerine götürecehhhSenin esinde hee
Hee en kuru benim biliyonUnuttm ya didimi acababilmiyorum bosver sen kurusun ben biliyorm
Benn seni niye ovuyosamİs yerine götürecehhh
Hee en kuru benim biliyon
Cunku seviyonBenn seni niye ovuyosam
Cunku seviyoncunku gardaşih cunku guzelik cunku biz birbirimiz hep överinnk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?