- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.261
Icin yaniyoBütün gün kahve diye aglandin şimdi çay mi iciyon
Temizletsene dislerini ne zaman gittin en sonTv karşısında yatıyorum kuzu uyumam dahaa
DİŞ etim şişti niyeyse ya bi anda oldu diş hizama kadar indi
Yarım da uyudum dün kafamı zor kaldırdım yataktan en güzeli sanırım eski düzen : DErken daha yatma sen 1 de yat en erken :)
Cektirmek için gitmiştim ama bayramdan sonra temizletmeye gitcem düğüne kadar gider o bana yeter herhalde fircaliyornda ama bi tuhaf oldum bu stres beni çürütüyo galibaTemizletsene dislerini ne zaman gittin en son
Neden oldu ki acaba yediğin birseyden olma ihtimali var mıTv karşısında yatıyorum kuzu uyumam dahaa
DİŞ etim şişti niyeyse ya bi anda oldu diş hizama kadar indi
Yok kuzum sadece bi yerde oldu baktım taş var orda da o yaptı galiba biraz daha idare etsinde giderin dişçiyeNeden oldu ki acaba yediğin birseyden olma ihtimali var mı
Bak yine aklıma geldi bende yapayım içeyim kahvemiBütün gün kahve diye aglandin şimdi çay mi iciyon
Ay ben de mi icsem dicem da fazla gelcek iç kuzum benim yerime de içBak yine aklıma geldi bende yapayım içeyim kahvemi
Zaten içtiğim kupa bütün 14. Takıma yeter herhalde hepinizin yerine içebilirimAy ben de mi icsem dicem da fazla gelcek iç kuzum benim yerime de iç
Nerdesn kiz sen nye gelmiyosunZaten içtiğim kupa bütün 14. Takıma yeter herhalde hepinizin yerine içebilirim
Cevap ver ablanaNerdesn kiz sen nye gelmiyosunsinavlarinda bitti
gece insanı oldum biraz galiba o yüzden saatleri denk getiremiyorumNerdesn kiz sen nye gelmiyosunsinavlarinda bitti
Ohhh maşallahhhhYağmuru dinliyorum kızlar. Jillian yaptım yârim saat, üzerine de yârim saat yogayı vaktim. Mis gibi gevsedim. Spor yaptıktan sonra tüm stresi, düşünceleri unutmayı çok seviyorum. Cidden bir papatya çayıyla kendimi ödüllendiricem ve dizimi izlicem :). Bu ay sonunda 89 olucam :))
Tamammmm sk gelmeye calissss ramazanda biraz relax davraniyoruz ama artik bitiyo duzenli gelmelere devaammmmgece insanı oldum biraz galiba o yüzden saatleri denk getiremiyorumoruç çarpıyor değişik yöntemler deniyorum o nedenle uyku düzeninde
Tamamdır EfendimTamammmm sk gelmeye calissss ramazanda biraz relax davraniyoruz ama artik bitiyo duzenli gelmelere devaammmm
Tamamdır Efendim
günaydııınnGünaydın kızlar 3 gündür sabit durumdayım canım sıkıldı ama kaçamakta yaptım yapmaz olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?