- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.281
çikolata ve baklava yedim dün kv de canım da çok istiyordugünaydııınn
ne kaçamagı yaptın
çikolata ve baklava yedim dün kv de canım da çok istiyordusu içmemde azaldı 3ltyi geçiyordum 3 gündür az içiyorum
afeerinçikolata ve baklava yedim dün kv de canım da çok istiyordusu içmemde azaldı 3ltyi geçiyordum 3 gündür az içiyorum
günaydın bebeğiiiimmmGunaydin kizlar
Gıybet çekemiyollaaa biziHerkes kacti askimizdan hahahaahahahahahah
Göz degdirdin iste accik katmerden yidimBen şirinim sen değilsin o yüzden demem
Yok devenin nalı
Ye ye sende ye
Sanada afernGöz degdirdin iste accik katmerden yidimsimdi tartilacam aha gidiyom
Ayy uyudum ben gidinceIcin yaniyo2 bardak ictm okdr sistim ki ne yedim sanki
SekerPancarii nirdesnn kocan gitmedimi kuzusuu
kaçamak mı yaptınGöz degdirdin iste accik katmerden yidimsimdi tartilacam aha gidiyom
Korktugum başıma geldi isteSanada afern
Yinede yemesydn keskeKorktugum başıma geldi istebi sinir oldum ki kendime yimeseneeeeeeeeee gullacdan yimedim hic katmerin ucundan aldim ceyrek falan yimisimdir ama eksideyim accik de ossa dirim sağa
He yaptım coh sinirlendim kendimekaçamak mı yaptınben yapmadı bugünde yapmıcam sen bugünde yaparsın ama heemi
aferin aferinnnnHe yaptım coh sinirlendim kendimedün kizim mısır patlattirdi cok severim bi dene bile atmadim agzima ki yemedi zaten accik üstünden aldi birakti yemiyosan niye istiyooonnn dimedim tabi gullac da yimedim ama katmerden nasil yedim bilmiyom
Evet hemde saat gectiYinede yemesydn keskebiz yemiyoruz siz yiyinnn ramazanda olmasak cok kizardimmmm nyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?