- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.301
Tamam fazla dillendirmeyinaferin aferinnnnbayrama kalmış 3 gün hanım katmer yiyo
Bizim grup zaten ne zMan saglikli besleniiyo ki sinir geldi tepemeaferin aferinnnnbayrama kalmış 3 gün hanım katmer yiyo
54 ddim ben hedefe yeter benceTamam fazla dillendirmeyinyetti az yidimdim didim sus didim senin cumaya hedefin kac di hele
Bizim grup zaten ne zMan saglikli besleniiyo ki sinir geldi tepeme
Benim hedefim 52.8 cumaya54 ddim ben hedefe yeter benceyakınım zati cuma olmadı cumartesi kesin 54 üm
sen ne dedindi ne almedesin
ben işte bak bugün tavuk yapcem mis gibi dün gittim aldım hususi
sen cok pis sırıtıyon kesin beni kandırıyonBenim hedefim 52.8 cumayaolabilir miyim bilmiyom ama
Oladabiluuuu olmayadabiluuusen cok pis sırıtıyon kesin beni kandırıyon
detoks mu yapıyon napıyonOladabiluuuu olmayadabiluuusüpraayyzzzz cuma suprizi
Yoh valla yapmiyom az yiyom sadecedetoks mu yapıyon napıyonneysem artık
keşkelerim o kadar kolay olsaYoh valla yapmiyom az yiyom sadecehizli aliyosak hizli da veririk evelallah
menün cok güzell pastadan da az yediysen sorun yok ama keşke hiç yemeseydinGünaydin kizlar, dün brokoli corbasi ictim bol salata, semizotu vardi yoghurtlu. Ve bi kasik etkavurma iki kasikda firinda patatesden yedim. pilav yemedim karni yarik vardi onuda yemedim, ama sonrasinda pastadan yedim acik. cok degil ama normal porsionun yarisini yedim. bide yemekde Karpuz yedim...
bugün kendimi ama hic iyi hissetmiyorum zor ciktim yatakdan. Saat hemen gecsede ciksam isten. asiri sicak olcak bugün 37 derece. Almanyanin sicagida cok berbat oluo havasi hic güzel degil
Umudum var benim cuma 52 yi gorecemkeşkelerim o kadar kolay olsabayrama düz bi karnla girmek hedefim kilo hiç önemli değil
menün cok güzell pastadan da az yediysen sorun yok ama keşke hiç yemeseydin
37derece de neymişbzim bura cok soguk yagmurlukla cıktım sabah evden
Niden cumaya gore artısin pincikcikimGünaydın kızlar düne göre -300 cumaya göre +200düm bu sabahyarına eksi olurum inşallah arkadaşımda zayıflamışsın diyo 3 4 aydır görüşmemiştik
Oo yapcanmi bugun54 ddim ben hedefe yeter benceyakınım zati cuma olmadı cumartesi kesin 54 üm
sen ne dedindi ne almedesin
ben işte bak bugün tavuk yapcem mis gibi dün gittim aldım hususi
sen bana niye cvp vermedinOladabiluuuu olmayadabiluuusüpraayyzzzz cuma suprizi
günaydınnGünaydın kızlar düne göre -300 cumaya göre +200düm bu sabahyarına eksi olurum inşallah arkadaşımda zayıflamışsın diyo 3 4 aydır görüşmemiştik
sabha bi minik püsküüt yiidim öğle de corba içerim sadece varsa da sebze yemeği yerimUmudum var benim cuma 52 yi gorecemduz karin bende var seni bilmem
Hangisine vermedim civipOo yapcanmi bugunohhhh
sen bana niye cvp vermedin
Bana de kilonu
Oo yapcanmi bugunohhhh
sen bana niye cvp vermedin
Bana de kilonu
Niden cumaya gore artısin pincikcikimniden yani
evet ama cok canim cekti dayanamadim:)... bugün telafi ederim artik. ay yok burasi tüm hafta böyle pazar basladi berbat yani disarda durulmuo heleki oruclu oruclumenün cok güzell pastadan da az yediysen sorun yok ama keşke hiç yemeseydin
37derece de neymişbzim bura cok soguk yagmurlukla cıktım sabah evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?