Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

54 ddim ben hedefe yeter bence yakınım zati cuma olmadı cumartesi kesin 54 üm
sen ne dedindi ne almedesin

ben işte bak bugün tavuk yapcem mis gibi dün gittim aldım hususi
Benim hedefim 52.8 cumaya olabilir miyim bilmiyom ama

Günaydin kizlar, dün brokoli corbasi ictim bol salata, semizotu vardi yoghurtlu. Ve bi kasik etkavurma iki kasikda firinda patatesden yedim. pilav yemedim karni yarik vardi onuda yemedim, ama sonrasinda pastadan yedim acik. cok degil ama normal porsionun yarisini yedim. bide yemekde Karpuz yedim...

bugün kendimi ama hic iyi hissetmiyorum zor ciktim yatakdan. Saat hemen gecsede ciksam isten. asiri sicak olcak bugün 37 derece. Almanyanin sicagida cok berbat oluo havasi hic güzel degil

Yoh valla yapmiyom az yiyom sadece hizli aliyosak hizli da veririk evelallah
keşkelerim o kadar kolay olsa bayrama düz bi karnla girmek hedefim kilo hiç önemli değil

menün cok güzell pastadan da az yediysen sorun yok ama keşke hiç yemeseydin
37derece de neymiş bzim bura cok soguk yagmurlukla cıktım sabah evden

Umudum var benim cuma 52 yi gorecem duz karin bende var seni bilmem

Günaydın kızlar düne göre -300 cumaya göre +200düm bu sabah yarına eksi olurum inşallah arkadaşımda zayıflamışsın diyo 3 4 aydır görüşmemiştik
günaydınn
sen dün cumaya göre +500 müydün sen hafta sonu yarım kilo mu aldın sen ne yedin ne o kadar kiloyu neyyaaptınnn
Umudum var benim cuma 52 yi gorecem duz karin bende var seni bilmem
sabha bi minik püsküüt yiidim öğle de corba içerim sadece varsa da sebze yemeği yerim akşam da tavuk var bence ben yarın 54 olurum

menün cok güzell pastadan da az yediysen sorun yok ama keşke hiç yemeseydin
37derece de neymiş bzim bura cok soguk yagmurlukla cıktım sabah evden
evet ama cok canim cekti dayanamadim:)... bugün telafi ederim artik. ay yok burasi tüm hafta böyle pazar basladi berbat yani disarda durulmuo heleki oruclu oruclu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…