- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.321
hala devam ediomu canim? dediklermizi yapiomusun ekmek kattinmi menülerine?wcye cıkamadıgımı hatırlatmak istiyorum
günaydınn
sen dün cumaya göre +500 müydünsen hafta sonu yarım kilo mu aldın sen ne yedin ne o kadar kiloyu neyyaaptınnn
sabha bi minik püsküüt yiidim öğle de corba içerim sadece varsa da sebze yemeği yerimakşam da tavuk var bence ben yarın 54 olurum
çalıştıgın yerde klima var mı kuzum inşallah vardır yoksa dayanılmazevet ama cok canim cekti dayanamadim:)... bugün telafi ederim artik. ay yok burasi tüm hafta böyle pazar basladi berbat yani disarda durulmuo heleki oruclu oruclu
Bende sabah kuru kayisi ve fıstık yidim kahvemle simdi spor yapiyom aksama yagsiz tavuk göğüs yirimgünaydınn
sen dün cumaya göre +500 müydünsen hafta sonu yarım kilo mu aldın sen ne yedin ne o kadar kiloyu neyyaaptınnn
sabha bi minik püsküüt yiidim öğle de corba içerim sadece varsa da sebze yemeği yerimakşam da tavuk var bence ben yarın 54 olurum
ben artık senden wc lafı duymak istemiyorumbişey yemedim yasu ıcmıstım cok sıkısıtım o yuzden oyle cıkmsıtım dün sabah bide wcye de cıkamadım onunda etkisi vardır
Sağa dimem kimsiye dimem sadice partikoyayapcam yapcam hrseyler hazırannem e dicem öğle süte koycan tavukları akşam da gidince yaparım ben heyecan yaptım
banada desin kilosunumirak ettim
İnşallah ramazan sonrasi duzelecekwcye cıkamadıgımı hatırlatmak istiyorum
hala devam ediomu canim? dediklermizi yapiomusun ekmek kattinmi menülerine?
bende akşam spor yapayım dur senBende sabah kuru kayisi ve fıstık yidim kahvemle simdi spor yapiyom aksama yagsiz tavuk göğüs yirimFitness dün yaptim bugun yapar miyim bilmiyom belki dinlenme yaparim
ben artık senden wc lafı duymak istemiyorumbayramdan sonra doktora gidiyosun yetti artık
sen bana di bende sana düğün için seçtiğim saçı atayım nasıl pazarlıkSağa dimem kimsiye dimem sadice partikoyacumaya bi gelirmişim 55.2
Zumba mi karıştırmaz mideni cumbuldatir vallabende akşam spor yapayım dur senen olmadı zumba yaparım hem o cok karıstırmaz midemi
ama ben senin gibi artı cıkmıyorumsanki sen çok farklısın
Ya bu kilom gercek degilse ya çıkarsa guvenemiyom da poh da çıkabilirsen bana di bende sana düğün için seçtiğim saçı atayım nasıl pazarlıkbence sahane
uyuyom ben o zaman yaaZumba mi karıştırmaz mideni cumbuldatir vallakiz tok yapma sporu zararli o iftardan 2 saat sonra yap
Aman kalmis bayrama 4 gün spora mi başlanır bu zamanda hamlarsin artik bayram sonrasiuyuyom ben o zaman yaa
Dun neler yedin ?Günaydın kızlar düne göre -300 cumaya göre +200düm bu sabahyarına eksi olurum inşallah arkadaşımda zayıflamışsın diyo 3 4 aydır görüşmemiştik
ama ben senin gibi artı cıkmıyorum
hem bnm geçti regl imin ilk 2 günü rahat rahat cıktım buu bana baya gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?