- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.381
:Bende 20 beden alacamben giyemem ama kizim giyer
Oforoon poncokaaatamam aplaözür diloyorooooommm
Domates salatalik biber ye yemeklerin yanında salata seklinde olmadan yin demi
başka iş bakıyor musun peki kuzumsiz hepiniz göreceksinizşimdiden telaşı sardı beni ramazan olmasa hiç yemek yemem gözlerim kararıyo tansiyonum düşüyo diye zorluyorum canım tatlı bile istemiyo düşünün dün aksam markete girdik abur cubur doldurduk arkadasım 77 kılo hep o aldı ben bıtane brownı aldım onuda yıyemedım cunku canım istemedi çünkü cok stres yapıyorum bide işten çıkma durumum var ona çok üzülüyorum
başka iş bakıyor musun peki kuzum
yaptığımız kaçamakları spor ile yakmak güzel bir fikir akşam azcık terleyi47 dk twist shape stepper yaptim 400 kalori yaktimsimdi kahvaltiiiiiiiii
oooo happy birthdayyy o zamanSus didim oyle denmeztemem apla denir bayramin ikinci gunu dogum gunum 23 um ben artik aplayim ben aplalar hem dover hem sever
neyse 2 tane alsam yite ağır sporlardan sonra içerimHeee 30 gr protein vagama 4 lira eşim hergun ondan alip para vereceme protein tozu alirim sana daha ucuza gelir dedi ahahahhaha hmm didim tamam ben yimirta ve lora devam
alışıcakasın bibiğimmm alışıcaksıınn gulüüümmmmalışamıyorum yiyemiyorum
inşallah daha güzel bir iş bulurun kuzumbakmaya başladım yavaş yavaş daha bişey demedi bana ama hissediyorum yakındır
Evet kuzum bende aksam cok az katmer yedimdi yapmışımdır insyaptığımız kaçamakları spor ile yakmak güzel bir fikir akşam azcık terleyi
oooo happy birthdayyy o zaman
apla mı oldun sen hanimişte hanimişşş
neyse 2 tane alsam yite ağır sporlardan sonra içerim2 litre süt fyatı o ne öyle
alışıcakasın bibiğimmm alışıcaksıınn gulüüümmmmyooosaaaaamm var yaa
Hee apla oldum menoooo happy birthdayyy o zaman
apla mı oldun sen hanimişte hanimişşş
neyse 2 tane alsam yite ağır sporlardan sonra içerim2 litre süt fyatı o ne öyle
alışıcakasın bibiğimmm alışıcaksıınn gulüüümmmmyooosaaaaamm var yaa
heesuyunu cikarma diyosun
ooo ben burda çalışırkene sporlar dimikkkkk47 dk twist shape stepper yaptim 400 kalori yaktimsimdi kahvaltiiiiiiiii
ne yorucu bir gün ya sıkıcı da üstelik
yogurt yemez zaten dogru düzgün yemekte yemiyon secmektenonu alışcağıma söz veremem ama yoğurt yerim onun yerine
iyiki ev baklavası sevmiyomHee apla oldum menpaklavama mum dikeceyim payramda şakaaa
He giz bende tadina bakmak icin alacam her güne alamam param yitmez500 ml süt
evet ya:)bizde de aynı sorun var yaa hırkayla oturuyorum valla açıyolar klimayı sonuna kadar
yogurt yemez zaten dogru düzgün yemekte yemiyon secmekten
keşkelerim bnm cocugum olsaydıınnnn
iyiki ev baklavası sevmiyomyoksa yandıydım al al dene bakim bi nasılmşşş belki öle indirimde fln yakalarsın 6 lı paketlerde ben öle çikolatalı süt alıyodm 6 lı
bn normalde kadınlar yanıyo diye biliyodumda erkekle bizden daha fena anladıgım kadarıylaevet ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?