- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.361
Yürü be pehlivanım kim tutar siniiiiyaav bi durrelakssss bayramdan sonra gör sen beni mikemmel kilo vereceyimmm
Bayramdan sonra bi sporu aksat bu 3 ay boyunca o zaman gorusecezben relaksım valla bebeğim benim düğüne daha 3 aydan fazla var sen düşün
bende alcam kendime bi tane daha kaç beden alsam kiBende yururum alisveris edecum yarin36 beden pantul alma hırsı beni zayiflatur
Benimde huyum değaldir ama nasil oldu anlamadimrica ediyoreum çirkefleşmeyelimhiç huyum değildir bilirsin
ay yok tm artık zayıfladım ödül diye şeyini çıkarttım aldıklarımı geri verdim bitti sıra spordaBayramdan sonra bi sporu aksat bu 3 ay boyunca o zaman gorusecez
Vayyt be 26 giyiyom diyosun dimihbende alcam kendime bi tane daha kaç beden alsam kien son aldıgım 27ydi galiba ama cok bol geliyo şimdi
ben bişi yapmadım bu seferBenimde huyum değaldir ama nasil oldu anlamadim
Yihhu fitness partisi düzenleyip içimin protein sütlerinden alacam tokusturup icerinkay yok tm artık zayıfladım ödül diye şeyini çıkarttım aldıklarımı geri verdim bitti sıra sporda
senin gibi olaceğiimmmberaber spor parileri yapaceğiizz
ben relaksım valla bebeğim benim düğüne daha 3 aydan fazla var sen düşün
Yürü be pehlivanım kim tutar siniiiibayramdan sunraymış
Gunah benim suc benimben bişi yapmadım bu sefer
hıı kesin kalıptandır tabi hı hıııı cok biliyon senVayyt be 26 giyiyom diyosun dimihkalibi genistir onun olaammmaaaasss bende 24 alacam sonr icine giremeyip geri birakacam
Hmmmmsiz hepiniz göreceksinizşimdiden telaşı sardı beni ramazan olmasa hiç yemek yemem gözlerim kararıyo tansiyonum düşüyo diye zorluyorum canım tatlı bile istemiyo düşünün dün aksam markete girdik abur cubur doldurduk arkadasım 77 kılo hep o aldı ben bıtane brownı aldım onuda yıyemedım cunku canım istemedi çünkü cok stres yapıyorum bide işten çıkma durumum var ona çok üzülüyorum
Bende 20 beden alacamhıı kesin kalıptandır tabi hı hıııı cok biliyon sen
sen 24 alıyosan ben 22 alırım o zamanaahahah
Hmmmmgoreceyiz ondan bi ısırık kurabik yidin gormedim sanmaaaağ temem stres yapma sivirin seni biligsin
spordan sonra içmeye demi bende alırım bende bendeYihhu fitness partisi düzenleyip içimin protein sütlerinden alacam tokusturup icerink
duygu sömürüsü yapma banasiz hepiniz göreceksinizşimdiden telaşı sardı beni ramazan olmasa hiç yemek yemem gözlerim kararıyo tansiyonum düşüyo diye zorluyorum canım tatlı bile istemiyo düşünün dün aksam markete girdik abur cubur doldurduk arkadasım 77 kılo hep o aldı ben bıtane brownı aldım onuda yıyemedım cunku canım istemedi çünkü cok stres yapıyorum bide işten çıkma durumum var ona çok üzülüyorum
kurdum bırak bu düş benimGunah benim suc benim
Sus didim oyle denmezöliyim ben ya
Heee 30 gr protein vagspordan sonra içmeye demi bende alırım bende bende
duygu sömürüsü yapma banabyramdan sonra eger düzgün menülerle gelmezsen cok uzak değiliz biliyosun gözlerin kararıcak kadar niye aç kalıyosn şu salataya alıştır kendini artık
kurdum bırak bu düş benim
spordan sonra içmeye demi bende alırım bende bende
duygu sömürüsü yapma banabyramdan sonra eger düzgün menülerle gelmezsen cok uzak değiliz biliyosun gözlerin kararıcak kadar niye aç kalıyosn şu salataya alıştır kendini artık
kurdum bırak bu düş benim
Sus didim oyle denmeztemem apla denir bayramin ikinci gunu dogum gunum 23 um ben artik aplayim ben aplalar hem dover hem sever
Domates salatalik biber ye yemeklerin yanında salata seklinde olmadan yin demialışamıyorum yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?