Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay yok tm artık zayıfladım ödül diye şeyini çıkarttım aldıklarımı geri verdim bitti sıra sporda
senin gibi olaceğiimmm beraber spor parileri yapaceğiizz
Yihhu fitness partisi düzenleyip içimin protein sütlerinden alacam tokusturup icerink

ben relaksım valla bebeğim benim düğüne daha 3 aydan fazla var sen düşün

Yürü be pehlivanım kim tutar siniiii bayramdan sunraymış

siz hepiniz göreceksiniz şimdiden telaşı sardı beni ramazan olmasa hiç yemek yemem gözlerim kararıyo tansiyonum düşüyo diye zorluyorum canım tatlı bile istemiyo düşünün dün aksam markete girdik abur cubur doldurduk arkadasım 77 kılo hep o aldı ben bıtane brownı aldım onuda yıyemedım cunku canım istemedi çünkü cok stres yapıyorum bide işten çıkma durumum var ona çok üzülüyorum

Hmmmm goreceyiz ondan bi ısırık kurabik yidin gormedim sanmaaaağ temem stres yapma sivirin seni biligsin

Yihhu fitness partisi düzenleyip içimin protein sütlerinden alacam tokusturup icerink
spordan sonra içmeye demi bende alırım bende bende
duygu sömürüsü yapma bana byramdan sonra eger düzgün menülerle gelmezsen cok uzak değiliz biliyosun gözlerin kararıcak kadar niye aç kalıyosn şu salataya alıştır kendini artık
Gunah benim suc benim
kurdum bırak bu düş benim

Heee 30 gr protein vag ama 4 lira eşim hergun ondan alip para vereceme protein tozu alirim sana daha ucuza gelir dediahahahhaha hmm didim tamam ben yimirta ve lora devam

alışamıyorum yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…