Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Himmmmmm
Durmus durmuş 25 gün spor yapmamis son 5 gune spor yapacam diyi gonsu olacah is mi herkes ben gibi mi sporunu aksatmadan yapacah gonusturmayin guru kizi
tmm yeter
bizde de aynı sorun var yaa hırkayla oturuyorum valla açıyolar klimayı sonuna kadar

sağol bibiğim yerim cok cok
neeaan gülüyonn
Komikti cunku bayrama 5 kala spor
yaav bi dur relakssss bayramdan sonra gör sen beni mikemmel kilo vereceyimmm
eminimmmmm oyle olucaktir aylardir

bn normalde kadınlar yanıyo diye biliyodumda erkekle bizden daha fena anladıgım kadarıyla
hahaah evet daha Cabuk terledigkleri icin herhalde bende anlamadim:) ay bugün hic zaman gecmicek gibi Saat daha 10 ve en iyi ihtimalle Saat 16.30 anca cikabiliyorum

Himmmmmm

tmm yeter

Komikti cunku bayrama 5 kala spor
eminimmmmm oyle olucaktir aylardir
HİÇ KOMİK DEĞİLLLL
döversin sen beni heee
kesin her yemediğin lokma için bi tane
hahaah evet daha Cabuk terledigkleri icin herhalde bende anlamadim:) ay bugün hic zaman gecmicek gibi Saat daha 10 ve en iyi ihtimalle Saat 16.30 anca cikabiliyorum
salı günleri genel olarak böyle bence ben pazartesiyi seviyorumda salı hiç hoşuma gitmiyo

sen ablaysan bn ne oluyorum minikcik
biz teeyze

bu ara midem delik gibi hep aç hiç doymuyorum
arada oluyo öyle tut kendini sakın kendini kaptırıp yeme

yok kuzum yemem zaten yesem ya karpuz ya çikolat yiyom evde kalmadı çikolata boş boş dolanırım

Ben seviyom yaaa ev paklavasi ama ilk gün dışında yemicemilk günde 3 deneyi gecmicek hee keskelerim indirimli pakitleğ ossağ

ben dönecem bu hafta diyetisyen tartısı ile gidicem randevularım standart cuma sabahı olcak aksilik olmazsa .. ben yapıyorum menü paylaşımı yapmayan çok var onlardan olumsuz etkilenip paylaşmıyorum menülere yorum çok az o da motivasyonumu düşürüyor kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…