- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.341
var tatlim, genelde erkeklerle bi bürodayim yani iki bayaniz 10 erkek. klimayi buz gibi ayarliolar. resmen arada isinmak icin disari cikiyorum. kac defa dedik ama bi süre sonra yine cok soguk yapiolarçalıştıgın yerde klima var mı kuzum inşallah vardır yoksa dayanılmaz
Dun neler yedin ?
Afiyet olsun kuzucum benim yerimede yirsinyapcam yapcam hrseyler hazırannem e dicem öğle süte koycan tavukları akşam da gidince yaparım ben heyecan yaptım
banada desin kilosunumirak ettim
ay buna guldummmAman kalmis bayrama 4 gün spora mi başlanır bu zamanda hamlarsin artik bayram sonrasi
Ya bu kilom gercek degilse ya çıkarsa guvenemiyom da poh da çıkabilirSen at bağa sacini cumaya ni galdu hadi gıvırcıkimmm
hay Allah, ne yesenki acaba, sahurda ne yedim Sabah?evet canım kattım 3 gün oldu bugün hala cıkamadım
Durmus durmuş 25 gün spor yapmamis son 5 gune spor yapacam diyi gonsu olacah is miAfiyet olsun kuzucum benim yerimede yirsin
ay buna guldummmhahahaha
Aman kalmis bayrama 4 gün spora mi başlanır bu zamanda hamlarsin artik bayram sonrasi
cok az katkısı var onun genelde cok yemekle alakalı bnmkiheee ondan 55 oldun dimidarısı bana
bizde de aynı sorun var yaa hırkayla oturuyorum valla açıyolar klimayı sonuna kadarvar tatlim, genelde erkeklerle bi bürodayim yani iki bayaniz 10 erkek. klimayi buz gibi ayarliolar. resmen arada isinmak icin disari cikiyorum. kac defa dedik ama bi süre sonra yine cok soguk yapiolarerkek milleti iste... Klima olmasa zaten hic dayanilcak hava degil
sağol bibiğim yerim cok cokAfiyet olsun kuzucum benim yerimede yirsin
ay buna guldummmhahahaha
hay Allah, ne yesenki acaba, sahurda ne yedim Sabah?
yürüyüş yaparım bende bugün çarşıya cıkcam her yere yrüyerek giderim
cok az katkısı var onun genelde cok yemekle alakalı bnmki
Hee oruc degilsin sen yurusene bah unuttum benyürüyüş yaparım bende bugün çarşıya cıkcam her yere yrüyerek giderim
cok az katkısı var onun genelde cok yemekle alakalı bnmki
o beş gün belki bi işe yarar niye öyle diyonDurmus durmuş 25 gün spor yapmamis son 5 gune spor yapacam diyi gonsu olacah is miherkes ben gibi mi sporunu aksatmadan yapacah gonusturmayin guru kizi
yoooohhh öle yoohhh
Sonra heryerin agrir ondan diyom ben kendin bilino beş gün belki bi işe yarar niye öyle diyonaman nenyse kalsın madem hevesimi kırdın
yoooohhh öle yoohhh
he bende yiyorum ama alcak kadar değil sadece veremicek kadar yiyorum
he yürüyeyim hemi fıldır fıldır gezeyimHee oruc degilsin sen yurusene bah unuttum ben
su an beni kızdırdın cok kızdım cidden demek veremicek akdar yiyosun çünkü bnm nişanım var yakında çünkü bn giycem o elbiseyi ben cıkıcam insan içine
he yürüyeyim hemi fıldır fıldır gezeyimbacaklarım açılsın
rica ediyoreum çirkefleşmeyelimSonra heryerin agrir ondan diyom ben kendin bilinsaçını yolarim sinin
Bende yururum alisveris edecum yarinsu an beni kızdırdın cok kızdım cidden demek veremicek akdar yiyosun çünkü bnm nişanım var yakında çünkü bn giycem o elbiseyi ben cıkıcam insan içine
he yürüyeyim hemi fıldır fıldır gezeyimbacaklarım açılsın
ben relaksım valla bebeğim benim düğüne daha 3 aydan fazla var sen düşünyaav bi durrelakssss bayramdan sonra gör sen beni mikemmel kilo vereceyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?