- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.521
oructandir ben de sortluyum ama usuyorm ayagimda corapkomik bi vaziyet
oructandir ben de sortluyum ama usuyorm ayagimda corapkomik bi vaziyet
anladim canim insallah hayirlisi olur adina, belki cok daha güzel kapilar acilir
Yok benimki mini spor
Yok benimki mini sporahahahahah ama corap kismi uydu
5 tane mi
5 tane mi
2 bende yerim hadi 3 olsun ama 5 ölürüm sanırımsen yemedin dimi
bende işe yaramadı o denedimdi benİctim iki bardakkalkam kizimin yedigi kirazlarin saplarini kaynatam içem de iyce kuru kiz olam
bizim bi ara tavuklarımız vardı hergün 5 6 yumurta yediğimi hatırlıyorumİnanamıyorumekmekle olsa bende yerim gerci afitmem yalan yoh
pilav durumu bizde de var .. kardeşim pilav ister hergün yumurta delisi baban gibikız yok tek yiyo o hep yer hergün koy önüne yerdün aksam annem ev makarnası yapmıstı begenmedi böyle begenmeyınce dırek 3 5 yumurta yer yanında 1 tam ekmekle hergün pilav ister
erknden miiiiiben çıktım kızlar görürşüz
pilav durumu bizde de var .. kardeşim pilav ister hergün yumurta delisi baban gibisizi anlıyorum çok iyi
kusmadan git buralardaaannn
he oldu o zmaan ama bunuda dene bence çoh seksü
valla bende 4 tane yerimbende işe yaramadı o denedimdi ben
bizim bi ara tavuklarımız vardı hergün 5 6 yumurta yediğimi hatırlıyorumcok severim yumurtayı hele bide organikse
kacamak olmasaymis iyimis:) ve aralari atlamissin galiba diätlerde ara ögünler önemli diye biliyorumdün kü menü
sabah
tost domates salatalık
ara
yok
öğlen b.peynirli sandviç salata 4 yk yoğurt
ara
15 arası yok
17 de süt 6 badem
akşam
3yk tantuni 1 dlim çavdar ekmeği salata 2 bardak ayran
ara
1 çay bardağı kefir 10 adet kiraz
kaçamak
karamalli çikolata baklava
3 lt kadar su
Harikasin tatlim ya masallah menünde cok güzel bence ama öglen karisikmi olmus yoksa benmi anliyamadim:) fena spor yapcan ama cokda yorma kendini dikkat etSelamlar olsun ey forum. Deli gibi yoğun bir gunden daha merhaba. Şimdi demin banka saat beşte kapanıyor diye ben baya on dakikalık yolu at gibi kostüm ve nefesim tıkanması hayret ettim normalde koşu yapıyorum ama at gibi yardirarak değil baya forma gitmişim ya jsjjsjs bugün ne yedin derseniz zamanım oldukça şu şekilde oldu...
Sabah.
Omlet ve çay
Öğlen
Zeytinyağlı tabağı içinde
Bir adet mercimek köfte coban salata dört kaşık semizotu salatası bir kaşık sebzeli mantı brokoli haşlama bi kaşık ve Brüksel salatası bir kaşık bıçak kaşık da patates salatası ve soda
Akşam yemeği şimdi yiyeceğim valla omlet yapicam kendimeaşırı yorgunum ayaklarım şişmiş hep
Sonra ver elini ölüm çığlığı
Egzersiz planım. Yemekten bi buçuk saat sonra. Jillian 2 den devam. Sonra bisiklet bir saat. Ara yârim saat ve yoga.
Yoga az kalori yakıyor ama esnetiyor vücudu onu sevdim zorluyor da biraz o spor ağrısından sonra bi garip rahatlık oluyor huzur falan jsjjsjs zaten platodayim ya 89 olmalıyım ay sonuuuu
Merhaba canim biz tanismiyoruz dahaKizlarrrrrr nasilsijiZ hepijizi cok ozledim akilli telefonum bozuldu ikinkez yaptirdim simdide cok kasiyor tum duzejim gitti bu ara aksilikler ust uste geliyor cok sukur kiIm vve ben iyiyiz. Baya sismanladimm her sabah itina ile tartiliyorum her aabah itina ile kilo almisnoluyorummm
Sizler nasilsijiz ramazan nasil gidiyor ben niyetli degilim ama cok yogun geciriyorum is cikisi yemekti masaydi vs derken on ikide zor yataga giriyorum. Haliyle hic tele bakamuyorum zaten bakacak akilli telim yoktu iki haftadir. Esiminkide cok gicik surekli hata veriyor yeni telefon alacagim sanirim .kaptinn @ParteMoralll SekerPancarii @nufiiunn @selcanmehmetcan htc71 poncikbirgelincik nikijibatladigim varsa affola kizlar bu telden ancak bu kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?