Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün kü menü
sabah
tost domates salatalık
ara
yok
öğlen b.peynirli sandviç salata 4 yk yoğurt
ara
15 arası yok
17 de süt 6 badem
akşam
3yk tantuni 1 dlim çavdar ekmeği salata 2 bardak ayran
ara
1 çay bardağı kefir 10 adet kiraz
kaçamak
karamalli çikolata baklava
3 lt kadar su

kız yok tek yiyo o hep yer hergün koy önüne yer dün aksam annem ev makarnası yapmıstı begenmedi böyle begenmeyınce dırek 3 5 yumurta yer yanında 1 tam ekmekle hergün pilav ister
pilav durumu bizde de var .. kardeşim pilav ister hergün yumurta delisi baban gibi sizi anlıyorum çok iyi

he oldu o zmaan ama bunuda dene bence çoh seksü
tamam senin icin denerim bibigim

bende işe yaramadı o denedimdi ben

bizim bi ara tavuklarımız vardı hergün 5 6 yumurta yediğimi hatırlıyorum cok severim yumurtayı hele bide organikse
valla bende 4 tane yerim affetmem teragi kizicak ustune kirican bide toz pul biber hic dagilmicak ama yumurtalar oooofff banican taze ekmegii offf

Ama sucukluda severm pastrmali kavurmali peynirli hepsini yirim ben

kacamak olmasaymis iyimis:) ve aralari atlamissin galiba diätlerde ara ögünler önemli diye biliyorum

Selamlar olsun ey forum. Deli gibi yoğun bir gunden daha merhaba. Şimdi demin banka saat beşte kapanıyor diye ben baya on dakikalık yolu at gibi kostüm ve nefesim tıkanması hayret ettim normalde koşu yapıyorum ama at gibi yardirarak değil baya forma gitmişim ya jsjjsjs bugün ne yedin derseniz zamanım oldukça şu şekilde oldu...

Sabah.

Omlet ve çay

Öğlen
Zeytinyağlı tabağı içinde
Bir adet mercimek köfte coban salata dört kaşık semizotu salatası bir kaşık sebzeli mantı brokoli haşlama bi kaşık ve Brüksel salatası bir kaşık bıçak kaşık da patates salatası ve soda

Akşam yemeği şimdi yiyeceğim valla omlet yapicam kendimeaşırı yorgunum ayaklarım şişmiş hep

Sonra ver elini ölüm çığlığı

Egzersiz planım. Yemekten bi buçuk saat sonra. Jillian 2 den devam. Sonra bisiklet bir saat. Ara yârim saat ve yoga.

Yoga az kalori yakıyor ama esnetiyor vücudu onu sevdim zorluyor da biraz o spor ağrısından sonra bi garip rahatlık oluyor huzur falan jsjjsjs zaten platodayim ya 89 olmalıyım ay sonuuuu

Kizlarrrrrr nasilsijiZ hepijizi cok ozledim akilli telefonum bozuldu ikinkez yaptirdim simdide cok kasiyor tum duzejim gitti bu ara aksilikler ust uste geliyor cok sukur kiIm vve ben iyiyiz. Baya sismanladimm her sabah itina ile tartiliyorum her aabah itina ile kilo almisnoluyorummm
Sizler nasilsijiz ramazan nasil gidiyor ben niyetli degilim ama cok yogun geciriyorum is cikisi yemekti masaydi vs derken on ikide zor yataga giriyorum. Haliyle hic tele bakamuyorum zaten bakacak akilli telim yoktu iki haftadir. Esiminkide cok gicik surekli hata veriyor yeni telefon alacagim sanirim . kaptinn @ParteMoralll SekerPancarii @nufiiunn @selcanmehmetcan htc71 poncikbirgelincik nikijibatladigim varsa affola kizlar bu telden ancak bu kadar oldu

Harikasin tatlim ya masallah menünde cok güzel bence ama öglen karisikmi olmus yoksa benmi anliyamadim:) fena spor yapcan ama cokda yorma kendini dikkat et

Merhaba canim biz tanismiyoruz daha sen izine ayrildin sanirim hamilelik sebebiyle? Masallah canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…