- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.541
Kuzuummm hosgeldinnnn aklimdan geciyosun bazennnnn ama diyorum yogundur hamissin zatenKizlarrrrrr nasilsijiZ hepijizi cok ozledim akilli telefonum bozuldu ikinkez yaptirdim simdide cok kasiyor tum duzejim gitti bu ara aksilikler ust uste geliyor cok sukur kiIm vve ben iyiyiz. Baya sismanladimm her sabah itina ile tartiliyorum her aabah itina ile kilo almisnoluyorummm
Sizler nasilsijiz ramazan nasil gidiyor ben niyetli degilim ama cok yogun geciriyorum is cikisi yemekti masaydi vs derken on ikide zor yataga giriyorum. Haliyle hic tele bakamuyorum zaten bakacak akilli telim yoktu iki haftadir. Esiminkide cok gicik surekli hata veriyor yeni telefon alacagim sanirim .kaptinn @ParteMoralll SekerPancarii @nufiiunn @selcanmehmetcan @htc71 @poncikbirgelincik nikijibatladigim varsa affola kizlar bu telden ancak bu kadar oldu
Bebegim hoşgeldin iyiyim şükür sende iyisin prensesimlenKizlarrrrrr nasilsijiZ hepijizi cok ozledim akilli telefonum bozuldu ikinkez yaptirdim simdide cok kasiyor tum duzejim gitti bu ara aksilikler ust uste geliyor cok sukur kiIm vve ben iyiyiz. Baya sismanladimm her sabah itina ile tartiliyorum her aabah itina ile kilo almisnoluyorummm
Sizler nasilsijiz ramazan nasil gidiyor ben niyetli degilim ama cok yogun geciriyorum is cikisi yemekti masaydi vs derken on ikide zor yataga giriyorum. Haliyle hic tele bakamuyorum zaten bakacak akilli telim yoktu iki haftadir. Esiminkide cok gicik surekli hata veriyor yeni telefon alacagim sanirim .kaptinn @ParteMoralll SekerPancarii @nufiiunn @selcanmehmetcan @htc71 @poncikbirgelincik nikijibatladigim varsa affola kizlar bu telden ancak bu kadar oldu
Cayınan iyi gideray benim rekorum 3 ekmekletereyağına banaraktan
Hahaha aynen hangisi uyarsaişimize geldiğinde karataycı oluyoruzbu arada sarraf tan hiç ses çıkmıyor
Evet canim ödem atiyo iyi oluyo ben kirazlarin saplarini atmiyorum artik kaynatip iciyorum hafif kirmizimsi bi rengi oluyokiz ise yariomu ya icionmu hic?
Bana iyi geliyo sankim kizbende işe yaramadı o denedimdi ben
bizim bi ara tavuklarımız vardı hergün 5 6 yumurta yediğimi hatırlıyorumcok severim yumurtayı hele bide organikse
Evet kuzum bugün erken çıktım iştenerknden miiiii
Kaçamak varya ondan araları es geçtimkacamak olmasaymis iyimis:) ve aralari atlamissin galiba diätlerde ara ögünler önemli diye biliyorum
Bebeğim özledim seni .. bu arada nuffiun ben nick değişti bende... bebiş nasıl sen nasılsınKizlarrrrrr nasilsijiZ hepijizi cok ozledim akilli telefonum bozuldu ikinkez yaptirdim simdide cok kasiyor tum duzejim gitti bu ara aksilikler ust uste geliyor cok sukur kiIm vve ben iyiyiz. Baya sismanladimm her sabah itina ile tartiliyorum her aabah itina ile kilo almisnoluyorummm
Maşallah iş çıkışı o yorgunluk ike spor elim kolum kalkmıyor benimde koltuğa attım kendimi yemek bulaşıgım duruyo...Selamlar olsun ey forum. Deli gibi yoğun bir gunden daha merhaba. Şimdi demin banka saat beşte kapanıyor diye ben baya on dakikalık yolu at gibi kostüm ve nefesim tıkanması hayret ettim normalde koşu yapıyorum ama at gibi yardirarak değil baya forma gitmişim ya jsjjsjs bugün ne yedin derseniz zamanım oldukça şu şekilde oldu...
Sabah.
Omlet ve çay
Öğlen
Zeytinyağlı tabağı içinde
Bir adet mercimek köfte coban salata dört kaşık semizotu salatası bir kaşık sebzeli mantı brokoli haşlama bi kaşık ve Brüksel salatası bir kaşık bıçak kaşık da patates salatası ve soda
Akşam yemeği şimdi yiyeceğim valla omlet yapicam kendimeaşırı yorgunum ayaklarım şişmiş hep
Sonra ver elini ölüm çığlığı
Egzersiz planım. Yemekten bi buçuk saat sonra. Jillian 2 den devam. Sonra bisiklet bir saat. Ara yârim saat ve yoga.
Yoga az kalori yakıyor ama esnetiyor vücudu onu sevdim zorluyor da biraz o spor ağrısından sonra bi garip rahatlık oluyor huzur falan jsjjsjs zaten platodayim ya 89 olmalıyım ay sonuuuu
eğer artı cıkarsaaannn
bence paylaşımların yeterli kuzmmenüleride paylaş ve kimseye yorum yapmaktan cekinme sonucta dogru bildiklerimiz yanlış olabilir ve bunu sormadan öğrenemeyizz
İlaçlardan bıktım zaten içe içe şiştim işe de yaramadı
cok iyi olmus canim kac senelik bi iliskiyidi? dagidin kafasini bigüzel ohhhh gezin bol bol
Oyy bebegiiimmm hosgeldiiinnn iyiyiz biz sorun yok sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikkkKizlarrrrrr nasilsijiZ hepijizi cok ozledim akilli telefonum bozuldu ikinkez yaptirdim simdide cok kasiyor tum duzejim gitti bu ara aksilikler ust uste geliyor cok sukur kiIm vve ben iyiyiz. Baya sismanladimm her sabah itina ile tartiliyorum her aabah itina ile kilo almisnoluyorummm
Çok çok severimBana iyi geliyo sankim kiz
Bende yirim ekmekle ama ekmesiz 2 yeter sonrasinda bulanirimyimirta cok severimmmmmmmmm
Oh ne güzel darısı başıma yaEvet kuzum bugün erken çıktım işten
Merhaba cnm evet tanismuyoruz hos geldinn gruvumuzaaa .. ben hamislik nedeniyle izindeyim evet :) araniza donusum muhtesem olacak bekleyin beniMerhaba canim biz tanismiyoruz dahasen izine ayrildin sanirim hamilelik sebebiyle? Masallah canim ya
Bekleeeee beniiii yasamnkocummmm ben kilolari aliyom gelicimmm yaninaaaaaa sana guveniyoomm bastaa sonracima hepinizee havalar isindi iyice zorluyor beninki daha 6 butiyor napcm bilmuyorummm. Sen nasilsin kuzucuk nasil.Kuzuummm hosgeldinnnn aklimdan geciyosun bazennnnn ama diyorum yogundur hamissin zatenseni unutmuyoruz merak etme beni seni buracikta bekliyorum zayiflaticam seni
3 ayimiz kaldi sayikir cnmmm iyiyiz cok sukur kontrollere gidip geluyoruz kizim buyudu karnim gerilmeye basladi baya havalarda isindi fenalardayimmmmm isimm kararlaatiramadik oda ayri sikintii bir yerlere gitmeyin kilolari sozimlenn vericimmm :)Bebegim hoşgeldin iyiyim şükür sende iyisin prensesimlenyirim sisi ossun kilo verilir sağlıklı olun yeter ne kadar kaldi kizzzzzz buyudu bebis isim kararlaştırdınız mi
Tatkimmmm bende buffiiun diyebyazdim cikmadi etiket gibi duaundum ayrildinmi diyee burada olmana sevindimmm iyiyiz sukurr kilo aliyoruz hizlaaa sen nasilsinnnBebeğim özledim seni .. bu arada nuffiun ben nick değişti bende... bebiş nasıl sen nasılsın
Canimmmmmmmmm cok sukur iyiyiss guzel hakilelikte havalar isindinkilo alimlarim artti o yoruyor .Oyy bebegiiimmm hosgeldiiinnn iyiyiz biz sorun yok sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikkk
Kaç kilo oldun de bakım
78 aferin hadi 85 olmadı doğurMerhaba cnm evet tanismuyoruz hos geldinn gruvumuzaaa .. ben hamislik nedeniyle izindeyim evet :) araniza donusum muhtesem olacak bekleyin beni
Bekleeeee beniiii yasamnkocummmm ben kilolari aliyom gelicimmm yaninaaaaaa sana guveniyoomm bastaa sonracima hepinizee havalar isindi iyice zorluyor beninki daha 6 butiyor napcm bilmuyorummm. Sen nasilsin kuzucuk nasil.
3 ayimiz kaldi sayikir cnmmm iyiyiz cok sukur kontrollere gidip geluyoruz kizim buyudu karnim gerilmeye basladi baya havalarda isindi fenalardayimmmmm isimm kararlaatiramadik oda ayri sikintii bir yerlere gitmeyin kilolari sozimlenn vericimmm :)
Sen nasilsin kizin nasilll bakimm kac kgboldunnn
Tatkimmmm bende buffiiun diyebyazdim cikmadi etiket gibi duaundum ayrildinmi diyee burada olmana sevindimmm iyiyiz sukurr kilo aliyoruz hizlaaa sen nasilsinnn
Canimmmmmmmmm cok sukur iyiyiss guzel hakilelikte havalar isindinkilo alimlarim artti o yoruyor .
78 i gordum tartidaaaaa
Kizlar yazim hatalarimdan affiniza sogijiyorum bu telden ancak bu kadar. Umarimbyazdiklarim anlasilaabikir olmustur.
Samsung E7 kullanıyorum bebeğim o da sana gitmezKizlar yeni telefon ne onerirsiniz S7 mi alsam A7 mi yoksa iphone mu ne dersiniz elikizde kullanip memnun kaldigijoz varsa oneri isterim hemde acilll
Buralardayım daha kuzum : D demirbaş olacam yakında : D az kalmış doğuma isim buldun mu prenseseMerhaba cnm evet tanismuyoruz hos geldinn gruvumuzaaa .. ben hamislik nedeniyle izindeyim evet :) araniza donusum muhtesem olacak bekleyin beni
Bekleeeee beniiii yasamnkocummmm ben kilolari aliyom gelicimmm yaninaaaaaa sana guveniyoomm bastaa sonracima hepinizee havalar isindi iyice zorluyor beninki daha 6 butiyor napcm bilmuyorummm. Sen nasilsin kuzucuk nasil.
3 ayimiz kaldi sayikir cnmmm iyiyiz cok sukur kontrollere gidip geluyoruz kizim buyudu karnim gerilmeye basladi baya havalarda isindi fenalardayimmmmm isimm kararlaatiramadik oda ayri sikintii bir yerlere gitmeyin kilolari sozimlenn vericimmm :)
Sen nasilsin kizin nasilll bakimm kac kgboldunnn
Tatkimmmm bende buffiiun diyebyazdim cikmadi etiket gibi duaundum ayrildinmi diyee burada olmana sevindimmm iyiyiz sukurr kilo aliyoruz hizlaaa sen nasilsinnn
Canimmmmmmmmm cok sukur iyiyiss guzel hakilelikte havalar isindinkilo alimlarim artti o yoruyor .
78 i gordum tartidaaaaa
Kizlar yazim hatalarimdan affiniza sogijiyorum bu telden ancak bu kadar. Umarimbyazdiklarim anlasilaabikir olmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?