Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzuummm hosgeldinnnn aklimdan geciyosun bazennnnn ama diyorum yogundur hamissin zaten seni unutmuyoruz merak etme beni seni buracikta bekliyorum zayiflaticam seni

Bebegim hoşgeldin iyiyim şükür sende iyisin prensesimlenyirim sisi ossun kilo verilir sağlıklı olun yeter ne kadar kaldi kizzzzzz buyudu bebis isim kararlaştırdınız mi

bende işe yaramadı o denedimdi ben

bizim bi ara tavuklarımız vardı hergün 5 6 yumurta yediğimi hatırlıyorum cok severim yumurtayı hele bide organikse
Bana iyi geliyo sankim kiz
Bende yirim ekmekle ama ekmesiz 2 yeter sonrasinda bulanirimyimirta cok severimmmmmmmmm

Bebeğim özledim seni .. bu arada nuffiun ben nick değişti bende... bebiş nasıl sen nasılsın

Maşallah iş çıkışı o yorgunluk ike spor elim kolum kalkmıyor benimde koltuğa attım kendimi yemek bulaşıgım duruyo...

Sabah
Tost domates salatalık
Ara
Yok
Öğlen
Peynirli sandviç domates salatalık marul kırmızı biber 4 yk yoğurt
Ara
1ç. bardak süt
Ikinci ara
1 çay bardağı sütlü kahve
Akşam
2 servis kaşığı Mantar sote 3 yk yoğurt semiz 1dilim ekmek
Ara
1 çay bardağı kefir karpuz
Su 3lt ye tamamlicam

eğer artı cıkarsaaannn

bence paylaşımların yeterli kuzm menüleride paylaş ve kimseye yorum yapmaktan cekinme sonucta dogru bildiklerimiz yanlış olabilir ve bunu sormadan öğrenemeyizz

Ceza mi var Ama valla bi catal bile tatli yemedim

İlaçlardan bıktım zaten içe içe şiştim işe de yaramadı

Valla ayni ben de hic ugrasmiyorum artik tahlil bile yaptirmiyorum cardioda zorlanma sebeplerimden biri bu da olabilir

cok iyi olmus canim kac senelik bi iliskiyidi? dagidin kafasini bigüzel ohhhh gezin bol bol

6 aylik bizimki deli iste seviyordu cocuk da romantik hareketleri olan biriydi ama sahte romeoymus demek ki

Oyy bebegiiimmm hosgeldiiinnn iyiyiz biz sorun yok sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikkk
Kaç kilo oldun de bakım

Merhaba canim biz tanismiyoruz daha sen izine ayrildin sanirim hamilelik sebebiyle? Masallah canim ya
Merhaba cnm evet tanismuyoruz hos geldinn gruvumuzaaa .. ben hamislik nedeniyle izindeyim evet :) araniza donusum muhtesem olacak bekleyin beni

Kuzuummm hosgeldinnnn aklimdan geciyosun bazennnnn ama diyorum yogundur hamissin zaten seni unutmuyoruz merak etme beni seni buracikta bekliyorum zayiflaticam seni
Bekleeeee beniiii yasamnkocummmm ben kilolari aliyom gelicimmm yaninaaaaaa sana guveniyoomm bastaa sonracima hepinizee havalar isindi iyice zorluyor beninki daha 6 butiyor napcm bilmuyorummm. Sen nasilsin kuzucuk nasil.

Bebegim hoşgeldin iyiyim şükür sende iyisin prensesimlenyirim sisi ossun kilo verilir sağlıklı olun yeter ne kadar kaldi kizzzzzz buyudu bebis isim kararlaştırdınız mi
3 ayimiz kaldi sayikir cnmmm iyiyiz cok sukur kontrollere gidip geluyoruz kizim buyudu karnim gerilmeye basladi baya havalarda isindi fenalardayimmmmm isimm kararlaatiramadik oda ayri sikintii bir yerlere gitmeyin kilolari sozimlenn vericimmm :)
Sen nasilsin kizin nasilll bakimm kac kgboldunnn

Bebeğim özledim seni .. bu arada nuffiun ben nick değişti bende... bebiş nasıl sen nasılsın
Tatkimmmm bende buffiiun diyebyazdim cikmadi etiket gibi duaundum ayrildinmi diyee burada olmana sevindimmm iyiyiz sukurr kilo aliyoruz hizlaaa sen nasilsinnn

Oyy bebegiiimmm hosgeldiiinnn iyiyiz biz sorun yok sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikkk
Kaç kilo oldun de bakım
Canimmmmmmmmm cok sukur iyiyiss guzel hakilelikte havalar isindinkilo alimlarim artti o yoruyor .
78 i gordum tartidaaaaa

Kizlar yazim hatalarimdan affiniza sogijiyorum bu telden ancak bu kadar. Umarimbyazdiklarim anlasilaabikir olmustur.

Kizlar yeni telefon ne onerirsiniz S7 mi alsam A7 mi yoksa iphone mu ne dersiniz elikizde kullanip memnun kaldigijoz varsa oneri isterim hemde acilll

78 aferin hadi 85 olmadı doğur
İyi olun kuzum hayirlisiyla dogur bebisni

Buralardayım daha kuzum : D demirbaş olacam yakında : D az kalmış doğuma isim buldun mu prensese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…