- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.561
BekliyoruzzzzzMerhaba cnm evet tanismuyoruz hos geldinn gruvumuzaaa .. ben hamislik nedeniyle izindeyim evet :) araniza donusum muhtesem olacak bekleyin beni
Bekleeeee beniiii yasamnkocummmm ben kilolari aliyom gelicimmm yaninaaaaaa sana guveniyoomm bastaa sonracima hepinizee havalar isindi iyice zorluyor beninki daha 6 butiyor napcm bilmuyorummm. Sen nasilsin kuzucuk nasil.
3 ayimiz kaldi sayikir cnmmm iyiyiz cok sukur kontrollere gidip geluyoruz kizim buyudu karnim gerilmeye basladi baya havalarda isindi fenalardayimmmmm isimm kararlaatiramadik oda ayri sikintii bir yerlere gitmeyin kilolari sozimlenn vericimmm :)
Sen nasilsin kizin nasilll bakimm kac kgboldunnn
Tatkimmmm bende buffiiun diyebyazdim cikmadi etiket gibi duaundum ayrildinmi diyee burada olmana sevindimmm iyiyiz sukurr kilo aliyoruz hizlaaa sen nasilsinnn
Canimmmmmmmmm cok sukur iyiyiss guzel hakilelikte havalar isindinkilo alimlarim artti o yoruyor .
78 i gordum tartidaaaaa
Kizlar yazim hatalarimdan affiniza sogijiyorum bu telden ancak bu kadar. Umarimbyazdiklarim anlasilaabikir olmustur.
J7 kullanıyorum durumun varsa iyi bir.seri al bebiş geliyor video foto çekmek isticeksiniz kalitesi iyi olsun derim samsungta kullandım apple da apple küçük gelmişti bana ama son serilerden alcaksan apple derimKizlar yeni telefon ne onerirsiniz S7 mi alsam A7 mi yoksa iphone mu ne dersiniz elikizde kullanip memnun kaldigijoz varsa oneri isterim hemde acilll
Yii sahurda ban ekmaani datlu göbüşün sivinir bunaÇok çok severimolsa da yesek
Oh ne güzel darısı başıma ya
Tebrik ederim seni son 2 kaldı28/30 da tamam
Benide yaz donemine geldiginde cok zorlamisti bide cok sistim ben odemim coktu zor hareket ediyodumMerhaba cnm evet tanismuyoruz hos geldinn gruvumuzaaa .. ben hamislik nedeniyle izindeyim evet :) araniza donusum muhtesem olacak bekleyin beni
Bekleeeee beniiii yasamnkocummmm ben kilolari aliyom gelicimmm yaninaaaaaa sana guveniyoomm bastaa sonracima hepinizee havalar isindi iyice zorluyor beninki daha 6 butiyor napcm bilmuyorummm. Sen nasilsin kuzucuk nasil.
3 ayimiz kaldi sayikir cnmmm iyiyiz cok sukur kontrollere gidip geluyoruz kizim buyudu karnim gerilmeye basladi baya havalarda isindi fenalardayimmmmm isimm kararlaatiramadik oda ayri sikintii bir yerlere gitmeyin kilolari sozimlenn vericimmm :)
Sen nasilsin kizin nasilll bakimm kac kgboldunnn
Tatkimmmm bende buffiiun diyebyazdim cikmadi etiket gibi duaundum ayrildinmi diyee burada olmana sevindimmm iyiyiz sukurr kilo aliyoruz hizlaaa sen nasilsinnn
Canimmmmmmmmm cok sukur iyiyiss guzel hakilelikte havalar isindinkilo alimlarim artti o yoruyor .
78 i gordum tartidaaaaa
Kizlar yazim hatalarimdan affiniza sogijiyorum bu telden ancak bu kadar. Umarimbyazdiklarim anlasilaabikir olmustur.
Birden mi yedin kuzum2 tabi çorba 3 parça tavukla şiştim yaa bunedir böyleeeee
Yimem ben sahur yapmiyomYii sahurda ban ekmaani datlu göbüşün sivinir buna
Ben iphone 6s plus kullaniyorum ustune telefon tanimam bebegim kendisi benimKizlar yeni telefon ne onerirsiniz S7 mi alsam A7 mi yoksa iphone mu ne dersiniz elikizde kullanip memnun kaldigijoz varsa oneri isterim hemde acilll
Galiba kuzum öyle oldu öğle yemeği bide akşam yiyorum bi anda saldirdim zaarBirden mi yedin kuzum
Mıdammm ağriyi açlıhtan sen tereyagindan bahsediyinYimem ben sahur yapmiyomsen yi ımmm tereyağı falan oh mis ye ye ye ye ye ye çok çok ye ye ye ye
2 tabi corba ne gi2 tabi çorba 3 parça tavukla şiştim yaa bunedir böyleeeee
Fırında yaptı annemm yağsız oldu biximkiMıdammm ağriyi açlıhtan sen tereyagindan bahsediyinbende snitzel yaptiydim bugun bide duydum ki sende yapmışsın ne kadar yidin bakalım az yagda mi yaptin coh yagda mi
Tabikide tabak o tabi tabi2 tabi corba ne giafiyet ossundu
Ben accik yag döktüm tavaya oyle yaptim çıtırcanah bek guzeldi bir dilim yidim bi kucuk kase de yayla çorbası ictim cohhhh açımFırında yaptı annemm yağsız oldu biximki
Sen nasıl yedinaç misin sil açsın çok mu az mı detoks mu yapiyon yoksam
Sabah tartilayimda kaç olmusum ona göre yarın az yiyim bende
2 tabak corba icersen sisen tabi tabi tabiTabikide tabak o tabi tabi
Firinda yapmis olmaz kiMıdammm ağriyi açlıhtan sen tereyagindan bahsediyinbende snitzel yaptiydim bugun bide duydum ki sende yapmışsın ne kadar yidin bakalım az yagda mi yaptin coh yagda mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?