Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bekliyoruzzzzz
Allah kolaylik versin cnmmmm sicaklarda iyiyiz sukurrr biizde kuzumda iyi

Kizlar yeni telefon ne onerirsiniz S7 mi alsam A7 mi yoksa iphone mu ne dersiniz elikizde kullanip memnun kaldigijoz varsa oneri isterim hemde acilll
J7 kullanıyorum durumun varsa iyi bir.seri al bebiş geliyor video foto çekmek isticeksiniz kalitesi iyi olsun derim samsungta kullandım apple da apple küçük gelmişti bana ama son serilerden alcaksan apple derim

Bugunku menumu yaziyorum

Sabah
Omlet
Beyaz peynir
Yesil zeytin
Bir dilim ekmek

Ara
1 meyveli yogurt

Aksam
Tavuk sis
1 kasik makarna
2 sogan halkasi
Birkac da patates kizartmasi vardi
Yanina da soda ictim

Gece de yogurt yemeyi planliyorum ama gina da gelmedi degil bitter cikolataya donebilirim

Bu arada dün sigaradan o kadar tiksindim ki artik hazir tiksinti gelmisken icmicem
Paket de almadim zaten
İcesim gelmiyor cunku cigerlerim acidi
Belki de boyle abarttigim iyi oldu dun
Aklima gelince midem bulaniyor

Simdi de Jillian 28/30 yapmaya gidiyorum
Belim baya incelmiş aynada baktım
Ama belim incelince simitlerim de belirginleşiyor pof

Benide yaz donemine geldiginde cok zorlamisti bide cok sistim ben odemim coktu zor hareket ediyodum ama sen hareketlisin sislik odem hissediyo msn az kalmış kuzum hayirlisiyla dogur gelll inşallah iyyim bende canim ramazanda ecik kilo almiş olabilerem 3 kilo kadarama veriyom geri spora devam ağırlıkla fitness calismaya basladim

Kizlar yeni telefon ne onerirsiniz S7 mi alsam A7 mi yoksa iphone mu ne dersiniz elikizde kullanip memnun kaldigijoz varsa oneri isterim hemde acilll
Ben iphone 6s plus kullaniyorum ustune telefon tanimam bebegim kendisi benim ama samsung a8 de cok hosuma gidiyo benim ablam samsung a5 kullaniyo cok memnun çok guzel o da

Yimem ben sahur yapmiyom sen yi ımmm tereyağı falan oh mis ye ye ye ye ye ye çok çok ye ye ye ye
Mıdammm ağriyi açlıhtan sen tereyagindan bahsediyin bende snitzel yaptiydim bugun bide duydum ki sende yapmışsın ne kadar yidin bakalım az yagda mi yaptin coh yagda mi

Mıdammm ağriyi açlıhtan sen tereyagindan bahsediyin bende snitzel yaptiydim bugun bide duydum ki sende yapmışsın ne kadar yidin bakalım az yagda mi yaptin coh yagda mi
Fırında yaptı annemm yağsız oldu biximki
Sen nasıl yedin aç misin sil açsın çok mu az mı detoks mu yapiyon yoksam
Sabah tartilayimda kaç olmusum ona göre yarın az yiyim bende

Fırında yaptı annemm yağsız oldu biximki
Sen nasıl yedin aç misin sil açsın çok mu az mı detoks mu yapiyon yoksam
Sabah tartilayimda kaç olmusum ona göre yarın az yiyim bende
Ben accik yag döktüm tavaya oyle yaptim çıtırcanah bek guzeldi bir dilim yidim bi kucuk kase de yayla çorbası ictim cohhhh açım çünküm ben 5 bucukda yiyom yemaaamiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…