Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

78 aferin hadi 85 olmadı doğur
İyi olun kuzum hayirlisiyla dogur bebisni
Aminn kuzumm yazin bende odem olcak kesin 90 i gorurummmm hayirlisi napalimm geldikleri gibi gidiceklerrrr inssss

Samsung E7 kullanıyorum bebeğim o da sana gitmez
Cokbtatlissin yaaaa keptijimm benmmmmm:)

Buralardayım daha kuzum : D demirbaş olacam yakında : D az kalmış doğuma isim buldun mu prensese
En bas demirbas ben bulamadik cnmmm cok kararsiziz kaliyoru ne halt etcez bilmiyoruz.

Bekliyoruzzzzz
Allah kolaylik versin cnmmmm sicaklarda iyiyiz sukurrr biizde kuzumda iyi
Aminnn kuzumm hepimize ins. Cok sevindim iyi olmaniza kuzucugu opuyommmm

J7 kullanıyorum durumun varsa iyi bir.seri al bebiş geliyor video foto çekmek isticeksiniz kalitesi iyi olsun derim samsungta kullandım apple da apple küçük gelmişti bana ama son serilerden alcaksan apple derim
Apple bana da kucuk geliyor bir denhic kullanmadim androide gore daha farkli cekijiyorum o yuzden

Ayy kuzu ben de odem cok oluyor aimdide artti hareket marekwt yok cok fenalardayjmmm 3 iilo ne ara aldin kiz odemdir o sistirrr tas fibi hatun olcen inatlabgayret eduyon masalllahhbb

Ben iphone 6s plus kullaniyorum ustune telefon tanimam bebegim kendisi benim ama samsung a8 de cok hosuma gidiyo benim ablam samsung a5 kullaniyo cok memnun çok guzel o da
Kiz oyle anlattinkibheveslendimm valla yarin bir bakayim netten ne kadarmis

Seni seviyoruuuzzz :)
Ve bekliyoruz burda ilk 6 ay emZir sonra gel buraya zayıflamaya devam

Su ic bol bol bebegim odeme iyi gelir karnin catladi mi ayy benimki cok catlamisti az kaldi zaten dogumdan sonra buyuk bölümü gidecek kilonun odemle suyla bebisle derken baya gidiyo hee kiz bak iphone guzel telefinseverim kendisini
Aynen inatla savasarak kilo korumaya çalışıyorum bebegim ramazanda saldim yeme duzenini biraz ondan oldu oyle artılar gidiyo ama sporu hic aksatmadim daş olacizzz hepberaber

olmaaaaz snitzele ayip etmisin

Kac kilo verdin suylesene
ben soylimmi

note serisi guzel 5 olan ozellikle buyuk ama asirida degl

Ben iphone 6s plus kullaniyorum ustune telefon tanimam bebegim kendisi benim ama samsung a8 de cok hosuma gidiyo benim ablam samsung a5 kullaniyo cok memnun çok guzel o da
iPhone üstüne tanımıyorum hiçbir şey olmuyor telefona o kadar sağlam ki yenisini almak istiyorum ama alamıyorum tek sıkıntısı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…