- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.581
Kuru oluğ ki oyleFirinda yapmis olmaz ki
Ben niye aç değilimBen accik yag döktüm tavaya oyle yaptim çıtırcanah bek guzeldi bir dilim yidim bi kucuk kase de yayla çorbası ictim cohhhh açımçünküm ben 5 bucukda yiyom yemaaamiiii
Napsin korhtu beni gecemicek diye yagsiz yidiFirinda yapmis olmaz ki
Öyle mi diyosun bu mudur hatam2 tabak corba icersen sisen tabi tabi tabi
Sen iftarda ananlarla yemiyon mu ac olmaman lazim zati o saatte yedikten sonraBen niye aç değilimbende aç olmaliydim
Nerde yanlış yapıyorm
Olur olurFirinda yapmis olmaz ki
Napsin korhtu beni gecemicek diye yagsiz yidi
Kac kilo verdin suyleseneÖyle mi diyosun bu mudur hatam
Ay neysem yarın az yirim seni geçerim
He ben 8 de yiyomSen iftarda ananlarla yemiyon mu ac olmaman lazim zati o saatte yedikten sonraben diyom 5 de yiyommm ahsammm 5
Yılın mıOlur olur
Neyse cumaya ne kaldi surdaÖnce sen söyle sonra ben
Aminn kuzumm yazin bende odem olcak kesin 90 i gorurummmm hayirlisi napalimm geldikleri gibi gidiceklerrrr inssss78 aferin hadi 85 olmadı doğur
İyi olun kuzum hayirlisiyla dogur bebisni
Cokbtatlissin yaaaa keptijimm benmmmmm:)Samsung E7 kullanıyorum bebeğim o da sana gitmez
En bas demirbas benBuralardayım daha kuzum : D demirbaş olacam yakında : D az kalmış doğuma isim buldun mu prensese
Aminnn kuzumm hepimize ins. Cok sevindim iyi olmaniza kuzucugu opuyommmmBekliyoruzzzzz
Allah kolaylik versin cnmmmm sicaklardaiyiyiz sukurrr biizde kuzumda iyi
Apple bana da kucuk geliyor bir denhic kullanmadim androide gore daha farkli cekijiyorum o yuzdenJ7 kullanıyorum durumun varsa iyi bir.seri al bebiş geliyor video foto çekmek isticeksiniz kalitesi iyi olsun derim samsungta kullandım apple da apple küçük gelmişti bana ama son serilerden alcaksan apple derim
Ayy kuzu ben de odem cok oluyor aimdide artti hareket marekwt yok cok fenalardayjmmm 3 iilo ne ara aldin kiz odemdir o sistirrr tas fibi hatun olcen inatlabgayret eduyon masalllahhbbBenide yaz donemine geldiginde cok zorlamisti bide cok sistim ben odemim coktu zor hareket ediyodumama sen hareketlisin sislik odem hissediyo msn az kalmış kuzum hayirlisiyla dogur gelll inşallah iyyim bende canim ramazanda ecik kilo almiş olabilerem 3 kilo kadar ama veriyom geri spora devam ağırlıkla fitness calismaya basladim
Kiz oyle anlattinkibheveslendimm valla yarin bir bakayim netten ne kadarmisBen iphone 6s plus kullaniyorum ustune telefon tanimam bebegim kendisi benimama samsung a8 de cok hosuma gidiyo benim ablam samsung a5 kullaniyo cok memnun çok guzel o da
He diiysin taam madem bütün hevesimi kiriyon şu an kesin gectin beniNeyse cumaya ne kaldi surdasüprüzü gaçmasin
Seni seviyoruuuzzz :)Aminn kuzumm yazin bende odem olcak kesin 90 i gorurummmm hayirlisi napalimm geldikleri gibi gidiceklerrrr inssss
Cokbtatlissin yaaaa keptijimm benmmmmm:)
En bas demirbas benbulamadik cnmmm cok kararsiziz kaliyoru ne halt etcez bilmiyoruz.
Aminnn kuzumm hepimize ins. Cok sevindim iyi olmaniza kuzucugu opuyommmm
Apple bana da kucuk geliyor bir denhic kullanmadim androide gore daha farkli cekijiyorum o yuzden
Ayy kuzu ben de odem cok oluyor aimdide artti hareket marekwt yok cok fenalardayjmmm 3 iilo ne ara aldin kiz odemdir o sistirrr tas fibi hatun olcen inatlabgayret eduyon masalllahhbb
Kiz oyle anlattinkibheveslendimm valla yarin bir bakayim netten ne kadarmis
Su ic bol bol bebegim odeme iyi gelir karnin catladi mi ayy benimki cok catlamistiAminn kuzumm yazin bende odem olcak kesin 90 i gorurummmm hayirlisi napalimm geldikleri gibi gidiceklerrrr inssss
En bas demirbas benbulamadik cnmmm cok kararsiziz kaliyoru ne halt etcez bilmiyoruz.
Apple bana da kucuk geliyor bir denhic kullanmadim androide gore daha farkli cekijiyorum o yuzden
Ayy kuzu ben de odem cok oluyor aimdide artti hareket marekwt yok cok fenalardayjmmm 3 iilo ne ara aldin kiz odemdir o sistirrr tas fibi hatun olcen inatlabgayret eduyon masalllahhbb
Orasi kesinHe diiysin taam madem bütün hevesimi kiriyon şu an kesin gectin beni
olmaaaaz snitzele ayip etmisinOlur olur
ben soylimmiKac kilo verdin suylesene
note serisi guzel 5 olan ozellikle buyuk ama asirida deglAminn kuzumm yazin bende odem olcak kesin 90 i gorurummmm hayirlisi napalimm geldikleri gibi gidiceklerrrr inssss
Yoh süyleme yazih heves ediyo o disin cuma gunu agahajajjajajabhajajjajaolmaaaaz snitzeke ayip etmisin
ben soylimmi
note serisi guzel 5 olan ozellikle buyuk ama asirida degl
iPhone üstüne tanımıyorum hiçbir şey olmuyor telefona o kadar sağlam ki yenisini almak istiyorum ama alamıyorum tek sıkıntısı oBen iphone 6s plus kullaniyorum ustune telefon tanimam bebegim kendisi benimama samsung a8 de cok hosuma gidiyo benim ablam samsung a5 kullaniyo cok memnun çok guzel o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?