- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.721
Pide ve tereyag yisem zayiflatir mi ki
allah için siz ikiniz tereyağının dibine vurun yaPide ve tereyag yisem zayiflatir mi ki
içcem de akşam eşimin arkadaşına gitme ihtimalimiz var büroda da yanımda stajer var salamıyorum
insallahhhh bebekimOlur kuzum inanamazsin bile valla bi iki kiloda bile vucut inceliyo hedefe geldiginde iyce incelmis olur
valla basenim 18 20cm kadar inceldi yaklasik.oluruz ya olanlar nasıl oldu bizim neyim eksikonlardan fazlamız var onlarada bay bay
Yoh cinim ne kemi ne gözü2kilo bibiğiiim bi ara 56 ya cıktımdı ama o wc sorunundandı bakalım cuma nolcakkk verdm çünkülüm
aynen öyle herkes toparlanıcak bayramdan sonragelsin sporlaarrrr
ben miyim kem gözlüüüübi kere renkli gözlülerin nazarı değermiş
bnm gibi temiz kalpli iyi yürekli birini böyle bişeyle sucladıgınız için kendinizden utanmalısınız küçük hanımlar
günaydın şekeriiimmm
Ayy asla tabiki kizya ahahahhahhahahaçok merak ediyorum eşlerinizin yanında yapıyomusunuz
Demi basıyım ben tereyagini çayıma neyim de atiyimkesinlikle zayıflatır karatay boşuna mı okumuşsen bas tereyağnı yi
Kaşıklıcaz tereyaginitereyağ candır
Yok kiz benimki yapmazeşiniz:
Demi basıyım ben tereyagini çayıma neyim de atiyimbu formülü kimsiye virme
Kaşıklıcaz tereyaginiahahahj
Yok kiz benimki yapmazkizim yapar sadece ahahahhaahhahahahah ama o da utaniyo babasinin yaninda yapmaz benim yanimda umursamiyo
5 olacak sonbaharaahahhahahha maşallah kız 4 yasında mıydı kızın babasından çekiniyo ne güzel
5 olacak sonbaharahee bazen kaçırıyo babasinin yaninda hemen kizariyo ben yapmadim diyo kanepeden ses gelmistir diyo ahajahahak
Ahahahahhahahahahahahahana kimyonlu suyu icip icip diyosun
Hee yağ gibi ahıp gidecek kilolaryoh virirmiyimen zayıf biz olcaz
verdikten sonra alınca hemen veryorsun kiloyu zaten verirsin hemencecik2kilo bibiğiiim bi ara 56 ya cıktımdı ama o wc sorunundandı bakalım cuma nolcakkk verdm çünkülüm
aynen öyle herkes toparlanıcak bayramdan sonragelsin sporlaarrrr
ben miyim kem gözlüüüübi kere renkli gözlülerin nazarı değermiş
bnm gibi temiz kalpli iyi yürekli birini böyle bişeyle sucladıgınız için kendinizden utanmalısınız küçük hanımlar
günaydın şekeriiimmm
Ahahahahhahahahahahahahana kimyonlu suyu icip icip diyosun
hee tamam ben okumamisim onu kacmis gözümden bugün al mutlakakuzum dün dedim ya tb ekmeği bitmişti eve giderken alcaktım çok yağmur yağıyodu otobüsle gittim annemde beyaz ekmek almış ondan yemek istemedim bugün alıcam inşallah denetimin yediği ekmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?