- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.681
Bana pincikcik demen lazim bu kilomlanolmaz oyle pancaaaarrr ben sana poncook diyom mu
hayır olsun kuzumbana mi didin pancaaaar
he bezdim kuzum bu ara herşey üst üste geliyo
evet ya kullan onu canim destekler negüzel:) bende dün bisey okudum karnina yatmadan önce strec foliyeler varya ay türkcesini bilemedim suan:) onu sariyosun bikac haftada göbekde bölgesel incelme oluomus... yapsammi diye düsünmeden edemedimtitreşim kemerleri varya biliyormusun ondan var bende dün biraz onu kullandım nasıl kaşındı tatlı tatlı spor yapmazsam bile kemeri kullansam göbeğim ericik aslında ama işte tembellik başa bela
Severik ki biz kıvırcıklariiOlsundu kivircigimi kem gozlukle sucladikmubarek gun carpilcaz
Pincir olacak kilodayimkaç kilosun
cokda yakin degil aslinda 10 gün var daha, ay cok zor ya su Tatli olayio tatlı krizi bende de var geçmiyoo tarçınlı süt içtim yinede geçmedireglin yakın mı ondan da olabiliyo
Günaydin canimGünaydın kızlar
bak yine menünde ekmek yokDünkü menüm;
İftar
1 kase çorba
2 yk pilav
5 küçük köfte
1 kase yoğurt
Sahur
2 yumurtadan omlet
3 tane burgu peynir
şekersiz çay
2 litre civari su, bi fincan türk kahvesi
kilom sabit 60,0
oh kahvaltida ne yicin bakalim45 dk sabah sporu bittisimdi
Pincir olacak kilodayim
BURGU PEYNİR SUDA OLAN PEYNİRLER DİMİ... diyetisyen burgu örgü peynirler için yağlı demişti süzme beyaz yada beyaz peynir öneriyorDünkü menüm;
İftar
1 kase çorba
2 yk pilav
5 küçük köfte
1 kase yoğurt
Sahur
2 yumurtadan omlet
3 tane burgu peynir
şekersiz çay
2 litre civari su, bi fincan türk kahvesi
kilom sabit 60,0
bak yine menünde ekmek yokböyle kurtulamassin kabizlikdan söylimde
BURGU PEYNİR SUDA OLAN PEYNİRLER DİMİ... diyetisyen burgu örgü peynirler için yağlı demişti süzme beyaz yada beyaz peynir öneriyor
streç film onu spor yaparken kullananlarda oluyor yatarken kullanılır ama kan dolaşımını etkilicik kadar sıkarsan faydadan çok zararı olurevet ya kullan onu canim destekler negüzel:) bende dün bisey okudum karnina yatmadan önce strec foliyeler varya ay türkcesini bilemedim suan:) onu sariyosun bikac haftada göbekde bölgesel incelme oluomus... yapsammi diye düsünmeden edemedim
Bir dilim ekmek 1 yumurta peynir zeytin felan diyet time yanioh kahvaltida ne yicin bakalim
Düşün bakalim54sün o zaman 53 olsaydın burda ilan ederdin diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?