- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.701
sularıma limonda sıkıyorum artık özellikle sabah aç gözüm keserse sıkıyorumsüzme çok yedim ya bıktım artık bi süredir yemiyodum zaten bi yediğim burguyla süzme var kutu bitsin süzme alırım bende kuzum
Düşün bakalimCuma ola hayrola
sularıma limonda sıkıyorum artık özellikle sabah aç gözüm keserse sıkıyorum
ayy incecik belin vardır ne güzelAyyy belim 77 olmustu kg alinca cok sukur yine 74 olmus70 oldummu tamamdir
60 olcak hali yok ya
sabah aç karnına sürekli içemiyorum midem sancıyor sonra arada içiyorum ama gün içinde bol bol yapıp içiyorumlimonlu su çok iyiymiş annemde çok içerdi sabah aç karnına
Ayy şükür virdin inceldin geriAyyy belim 77 olmustu kg alinca cok sukur yine 74 olmus70 oldummu tamamdir
60 olcak hali yok ya
sabah aç karnına sürekli içemiyorum midem sancıyor sonra arada içiyorum ama gün içinde bol bol yapıp içiyorum
Cuma oruclu olurum bende kesinbu cuma son oruçlu cumahaftayada biraz tehlikeli bayram ertesi
ayy incecik belin vardır ne güzel60 olsun 90 60 90 harika sayılar bir araya gelince
68 olurmuyum ki ay belim iyide bacagm 90 olsa super oluringAyy şükür virdin inceldin geribida 1 kilo bile alinca hedefe gelince 68 olur bence
Cuma oruclu olurum bende kesinsahurda az yiyim de az çıkıyım zaabaaanaaaaaann
Olur kuzum inanamazsin bile valla bi iki kiloda bile vucut inceliyo hedefe geldiginde iyce incelmis olur
90 60 90 olamam ben yaanca
92 91 belki 90 (suan 93 olcuyorm)
Belim 60 da sanmamince oldugu halde sanmiyorum
Bacak 90 kabulumdur keskeeeehepimizzzz olsak
68 olurmuyum ki ay belim iyide bacagm 90 olsa super oluringama sanmam hahaahahahah cok uç bisey suan benim icn
Bah bu iyi fikig yanina pide mi yisem ekmaanen mi yisemyumurta yi 5 tane
bugün -200 çıktım regli bitiyor ödemler gidiyor ama gaz doluyumiç kuzum bakalım bu cuma kaç olcaksın
Bah bu iyi fikig yanina pide mi yisem ekmaanen mi yisem
oluruz ya olanlar nasıl oldu bizim neyim eksik
90 60 90 olamam ben yaanca
92 91 belki 90 (suan 93 olcuyorm)
Belim 60 da sanmamince oldugu halde sanmiyorum
Bacak 90 kabulumdur keskeeeehepimizzzz olsak
68 olurmuyum ki ay belim iyide bacagm 90 olsa super oluringama sanmam hahaahahahah cok uç bisey suan benim icn
bugün -200 çıktım regli bitiyor ödemler gidiyor ama gaz doluyum
Pide ve tereyag yisem zayiflatir mi kiyoh ekmaanen yirsen zabaaanan artı çıkarsın
içcem de akşam eşimin arkadaşına gitme ihtimalimiz var büroda da yanımda stajer var salamıyorummaşallah kuzum kimyonlu sudan iç senin tarifin iyi gelir
2kilo bibiğiiim bi ara 56 ya cıktımdı ama o wc sorunundandı bakalım cuma nolcakkk verdm çünkülümkaç kilo aldın kuzum
aynen öyle herkes toparlanıcak bayramdan sonrahadi bakalim ramazandan sonra beklioruz herkezden iyi performanslar:)
ben miyim kem gözlüüüüSondaki kalp nidinkivircik
günaydın şekeriiimmmGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?