- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.741
hee tamam ben okumamisim onu kacmis gözümden bugün al mutlaka
evet o sayfadada öyle yaziodu canim yani yine siki ama cok siki olmicak sekilde baglamak gerekiomus, ben eskiden kullaniodum yürüyüse giderken. ozamanlar iyikilo vermistim canimstreç film onu spor yaparken kullananlarda oluyor yatarken kullanılır ama kan dolaşımını etkilicik kadar sıkarsan faydadan çok zararı olur
zorda kalınca tabi kiya ahahahhahhahahaçok merak ediyorum eşlerinizin yanında yapıyomusunuz
süpermis hadi bakalim kilolar gitsin yine en zayif sen olBir dilim ekmek 1 yumurta peynir zeytin felan diyet time yani
zorda kalınca tabi kigece uyuyoruz karnım gaz dolu yapcam tamam mı onun içinde yataktan kalmak olmaz yani saldım gitti ama çıkan sese eşim uyandı maşallah dedi yattı
kilo verdikçe olur bence benim bel göbek 100 üstü hep diyetisyen ölçtü ilk gittiğimdeinsallahhhh bebekim
valla basenim 18 20cm kadar inceldi yaklasik.
Belim 87 falandi suan 74 73 du bi ara
Gobegim 107mis suan 84 (cikinti kismi uste dogru ince)
Gogsumde 103du 93 oldu bunlar olduysa daha olur herhalde
evettt ozaman artik herseye dikat edelim lütfen sIki yönetim olsun yoksa kilo milo veremeyiz otururuz totomuzun üstüneaynen öyle herkes toparlanıcak bayramdan sonragelsin sporlaarrrr
Ekilo verdikçe olur bence benim bel göbek 100 üstü hep diyetisyen ölçtü ilk gittiğimde
evde yok ki tereyağı olsa bu konuşma üstüne 1 lokma giderdi
Merak etmr bayrami bekliyorumevettt ozaman artik herseye dikat edelim lütfen sIki yönetim olsun yoksa kilo milo veremeyiz otururuz totomuzun üstüne
jiili yaparkende sarabilirsin ılık suda içersen daha hızlı terlersinevet o sayfadada öyle yaziodu canim yani yine siki ama cok siki olmicak sekilde baglamak gerekiomus, ben eskiden kullaniodum yürüyüse giderken. ozamanlar iyikilo vermistim canim
evde yok ki tereyağı olsa bu konuşma üstüne 1 lokma giderdi
Bayramdan sonra yeni kurallar geliyiiii. :) haber verem dedim.
2 hafta önce şimdi 1 2 cm gitmiş gibi geliyorE
Simdimi oyle oncedenmi
Yooo konusun arti olunca 5 parmak geliyo sadeceyoğsam takımda tereyağ konuşmalarımıza yasak mı geliyii
Anladim....2 hafta önce şimdi 1 2 cm gitmiş gibi geliyor
Yooo konusun arti olunca 5 parmak geliyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?