- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.021
yazarsin bizede bende merak ediyorum seni canimben yağdan ne kadar gittiğini merak ediyorum açıkçasıgöbek bel kısmım azcık inceldi gibi geliyor
pek güzel oluyogidip gelip yiyom
ama bu bayram yemicem
demek yarın tartı günü
geçen haftaki gibi güzel vermedim poncik ya bugün jillia yapsam olumlu etkiler mi
Sakinnnnnnnbizim kapalı bi bakkallar marketler açık oluyoayy zaten biz cevizli lokum yapıyoruz bayramlık ondan pek ekmeğe ihtiyacımız olmuyo
heeeeeeeeey noluyooooooooo
biz unumuzu elemiş eleğimizi asmışızzzsen önce zayıfla da sonra sabah akşam konusunu tartışalımmmmm
biz mezunoldu canim bizim basimiz kelmi, herkez ayni anda tartilsin bakalim ne özeliginiz varmis sizin
diiğğmiiiiSakinnnnnnn
heeeeeeeeey noluyoooooooooherkes sabah tartilcak
eferinhı hıtamam bişey demiyom zabaanan tartılırım
biz mezuntaam hadi sabah tartılır bizde
diiğğmiiiilistedekiler tarılsın sabah
eferin
he tamam, kiz buarada kural neydi nezaman mezun olabiliodun?biz mezuntaam hadi sabah tartılır bizde
haahahahahtakımda iç savaş çıkaracamyeni takım kuracam keptin olacam
tövbeeeeeee
hedef kilona gelmen gerk bebeğiiimmmhe tamam, kiz buarada kural neydi nezaman mezun olabiliodun?
haahahahahsıkıyosa yapsana bi hadi hadi dene bakim
hedef kilona gelmen gerk bebeğiiimmm
sanki bisey okudum gibi geldide bian hedef kilona bilmem kac yüzde yaklasirsan biseyler oluodu ay nebilim karistim suanhaahahahahsıkıyosa yapsana bi hadi hadi dene bakim
hedef kilona gelmen gerk bebeğiiimmm
Nye ben hep sabah tartiliyorum sizde sabah tartilin poncik dogru demis sizin ne ozellgnz varbiz mezuntaam hadi sabah tartılır bizde
diiğğmiiiilistedekiler tarılsın sabah
eferin
takımı topla gityapcam bi ara hatırlat: iktidar olacam
aynen beybi %80 verdiğin zaman mezun oalbiliyosun karışık kurusuk hesaplarsanki bisey okudum gibi geldide bian hedef kilona bilmem kac yüzde yaklasirsan biseyler oluodu ay nebilim karistim suan
nolurdu sanki bi kere akşam tartılsakNye ben hep sabah tartiliyorum sizde sabah tartilin poncik dogru demis sizin ne ozellgnz var
takımı topla gitbelki onlarda benden memnun değildir
aynen beybi %80 verdiğin zaman mezun oalbiliyosun karışık kurusuk hesaplar
nolurdu sanki bi kere akşam tartılsak
ben kendimden Eksi bekliyorum dün tartildim cok iyi duruodu ama tabi vicut kendi kendine arada tuafliklar sergiledigi icin suan ne olur hicbilmiorum
hiii anladim canim:)aynen beybi %80 verdiğin zaman mezun oalbiliyosun karışık kurusuk hesaplar
Hayirdrrr noluyoooooootakımı topla gitbelki onlarda benden memnun değildir
aynen beybi %80 verdiğin zaman mezun oalbiliyosun karışık kurusuk hesaplar
nolurdu sanki bi kere akşam tartılsak
Hayirdrrr noluyoooooookimin takimini goturuyonz siz bizzzzzz daha olmedik SekerPancarii duyuyomsnnn aramizda kimler var gor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?