- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.041
hee bende biliyom sevmiyolar seniherkes eteğindeki taşlarını döker gelir arkamdan hayinler
siz derkeneHayirdrrr noluyoooooookimin takimini goturuyonz siz bizzzzzz daha olmedik SekerPancarii duyuyomsnnn aramizda kimler var gor
hayın olan gitsin zatisen gör aramızdan ne hayinler çıkarcam ben
ben geldim misilaşimdi buralar sakinçünkü ben işteyim çıkmama 5 dk kalar herkesler toplanır ben biliyom
o zaman siz gitmeyin yorulmayın ben gidim
siz derkene
hayın olan gitsin zatigerisi yeter bize
ben geldim misilabitti sayılır işim bugünlük paydos ettim
nereye daha erkennnben gdiyom görüşürükü
evet ya aynen bende bi lmiorum... insallah yarin iyi yönde sasirtir bizi vicud hazretleriya hadi hayırlısı umarım gönlünden geçen tartına yansırevet ya benim de vucut saçmalıyor. cok hayalkırıklığına uğratıyor beni bu ara. napcaz biz böyle. yesek olmuyor yemesek olmuyor
resimleri bekliorummmmm30/30 Jillian Michaels 30 Days Shred programı tamamlandı
yaa gerkcekten miiii ne cabuuukk30/30 Jillian Michaels 30 Days Shred programı tamamlandı
Reklam koktu
resimleri bekliorummmmm
yaa gerkcekten miiii ne cabuuukk
bayramdan önce cok iyi oldu senin için kuzummmm fotoları bekliyoruzzzz
aynen öyleYarın sabahtan çekicem canım
Değil mi ne çabuk bitti valla
Daha dün gibi şu topicin kapısında koca göbekle girişim
aynen öylebi başlangıc bi 10.gün bide bugün bnm aklımda kalan
neyse bayramdan sonra başlıyayım bnde
spora başlıcam kuzum kollarım ve bacaklarım için çalışmam gerekkk en iyiside ip atlamak olcak galiba bnm için bakalım araştırıcamOoo neye başlayacaksın kaptanım
spora başlıcam kuzum kollarım ve bacaklarım için çalışmam gerekkk en iyiside ip atlamak olcak galiba bnm için bakalım araştırıcam
Bizde hala ekmek çıkmıyo galiba bayramlarda ilk günüAllah allah ilkkez duydum ama bura farkli tabi ekmekmi dayanirbabamda namazdan cikarken sicak ekmegiyle gelirdi simdide esim cok baska cok tatli oluyo
Hee zayıflatiyiiiKimbilir kaç kalori o şimdi
Ama zayıflatıyorsa yirim
Zayıflatıyor di bana
Garatay gardaşim gelllhe iyi gel sarılalım o zaman
Hee sende mi izliyonevet yaaa cok guzel programlar oluyo ben depo savaslarini cok seviyorumbazen cocuklarla ilgili dadi programi fln oluyo o kilo verenden gecen izledimmmm ayy kadin yerinden kalkamiyooo okdr kiloluki hala yiyo fln ama devamini izleyemedm vok merk ettim yaaa zenci bi kadndi kocasi ondan zayif onla ilgnio altini aliyo fln cok uzulmstm ya
Dizi niye sevmiyorum sinir oluyorumhaftaya onumu beklicem hahahahahah
ben tartılmıcam
çalışıyorum ben
ben daha değilimeve gidince erkenden yemek yicem
yarın bende orucluyum akşam tartılak mı
bence bizim sonumuz bu olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?