Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayirdrrr noluyooooooo kimin takimini goturuyonz siz bizzzzzz daha olmedik SekerPancarii duyuyomsnnnaramizda kimler var gor
siz derkene
sen gör aramızdan ne hayinler çıkarcam ben
hayın olan gitsin zati gerisi yeter bize

şimdi buralar sakin çünkü ben işteyim çıkmama 5 dk kalar herkesler toplanır ben biliyom
ben geldim misila bitti sayılır işim bugünlük paydos ettim

ya hadi hayırlısı umarım gönlünden geçen tartına yansır evet ya benim de vucut saçmalıyor. cok hayalkırıklığına uğratıyor beni bu ara. napcaz biz böyle. yesek olmuyor yemesek olmuyor
evet ya aynen bende bi lmiorum... insallah yarin iyi yönde sasirtir bizi vicud hazretleri belki harika eksilerle gireriz listeye.... dün tartildim simdi rakami söylmim yarina süpriz olsun esimin tepkisi aynen söyle oldu ay bi 6 yi göremedin önünde oda bunaldi herhalde sonra bi güzel anlattim her hafta emin adimlarla ilerledigimi bi aferin aldim anliyacagin hahahaha

Hee sende mi izliyon bende bakiyom o kanala o zenci kadini izlemedim ama cok degisik programlari var yabancilarin ya

ben tartılmıcam

çalışıyorum ben

ben daha değilim eve gidince erkenden yemek yicem
yarın bende orucluyum akşam tartılak mı

bence bizim sonumuz bu olcak
Geldin mi gizuyyodum bende
Hee bende orucum aksama dogru tartilak sen niye agliyon yoksa cok mu yidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…