- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.061
Biz listede degilik iftara 5 dk kala tartilacuuhhSİZ SABAH HEEHYYY HEMEN ATLIYONUZ SİZE NOLUYO
biz @SekerPancarii ile akşam tartılalım dedim
Kahvaltida cevizli lokum mu yiyonuz enerji patlamasi yaşatmasınbizim kapalı bi bakkallar marketler açık oluyoayy zaten biz cevizli lokum yapıyoruz bayramlık ondan pek ekmeğe ihtiyacımız olmuyo
Agahahahhahahahahahahhahahafahahhı hıtamam bişey demiyom zabaanan tartılırım
Ahahahaggahahagahahajavavghhahatakımda iç savaş çıkaracamyeni takım kuracam keptin olacam
tövbeeeeeee
Giden gitsin biz ikimiz kalirik burdaHayirdrrr noluyoooooookimin takimini goturuyonz siz bizzzzzz daha olmedik SekerPancarii duyuyomsnnn aramizda kimler var gor
Hiihhhhuuuuu30/30 Jillian Michaels 30 Days Shred programı tamamlandı
Bugünleri de gördük şükür
Harikkasin simdi neye basliyosun
Allah allah ben sokinggg yaa cocuklugumdan beri ben yiyorum sizin oralar dimek oyleBizde hala ekmek çıkmıyo galiba bayramlarda ilk günü
evt bizimkiler anca evlilik programi yapsinHee sende mi izliyonbende bakiyom o kanala o zenci kadini izlemedim ama cok degisik programlari var yabancilarin ya
ki kaldik zamanindaGiden gitsin biz ikimiz kalirik burda
Ne reklami?satış amaçlı reklam yasak
Bilmiyorum ona hic bakmadim kuzumRipped in 30 diye bir programı var Jillianın biliyor musun kuzu ona başlamayı düşünüyorum
He kiz ilk gün olmuyo hala ekmekAllah allah ben sokinggg yaa cocuklugumdan beri ben yiyorum sizin oralar dimek oyle
evt bizimkiler anca evlilik programi yapsintv izlemiyorum sogudum artik
ki kaldik zamaninda
Bizim omur burda tukenirHe kiz ilk gün olmuyo hala ekmekeskiden 3 günde olmazdi he ya ben gunduz hic tv izlemiyom alsam otururken dizi falan bakiniyom oyle
He biz ayrilamayik burdan
Sabah
Tost domates salatalık
Ara
1elma
Öğlen
Sandviç ton balıklı soğan 4yk yoğurt marul
Ara
1 elma
Ara
1 c.bardağı kahveli süt 6 badem
Akşam
2servis kaşığı tantuni 4yk yoğurt semiz
Ara
1çay bardağı kefir 1 meyve karar vermedim
Bilmiyorum ona hic bakmadim kuzum
Ayy bunu da bitirirsen cok merak ediyorum yaa nasil olacak degisim
Ayy super ya oyle programlar cok etkili oluyo ki gorduk sende de canli canli zatiiBen ben olmayacağım herhalde onu yapabilirsem zaten
Onun süresi biraz daha uzun ve tekrar eden hareketler yok onda
Hee bi verir 3 alir 5 verir 2 alir bizimki boyle giderBizim omur burda tukenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?