Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 8

2 bitter çikolata - 70

Toplam: 70

Saat 12

2 hindi füme salam - 34
4 kayısı - 100
4 ceviz - 131
2 kaşık yoğurt - 56
Yarım haşlanmış mısır - 96

Toplam: 417

Saat 6

Muzlu ballı yoğurt - 288

Toplam: 288

Saat 7

1 tabak börülce - 188
1 dilim ekmek - 57
1 bardak ayran - 57

Toplam: 302

Saat 10

1 kutu çikolatalı süt -130

Toplam: 130

Gün toplamı: 1207

Bugün bayağı gezdim dışarıda güzel spor oldu ne kadar yorucu da olsa güzel güzel kitaplar aldım akşamları okuyacağım hem kalori yaktırıyor diyorlar kitap okumak ne kadar doğru bilemeyeceğim ama

Sabah ve akşamı çikolalı yapmışız beğendim sanırım biraz daha proteinli şeylere ağırlık verebilirsin ama belki daha güzel olsun dersen menü

Sabah ve akşamı çikolalı yapmışız beğendim sanırım biraz daha proteinli şeylere ağırlık verebilirsin ama belki daha güzel olsun dersen menü

Hele o akşam üzeri arası fena
Normalde yemezdim
Ama uyuyakaldım 12de kalkıp doldurdum artık

Akşamki çikolatalı sütü çıkartabilirim aslında normal süte çevirebilirim

Bugün bayağı gezdim dışarıda güzel spor oldu ne kadar yorucu da olsa güzel güzel kitaplar aldım akşamları okuyacağım hem kalori yaktırıyor diyorlar kitap okumak ne kadar doğru bilemeyeceğim ama
Ohhh cok iyi yapmissin hangi kitaplari aldin? Evet onu bende duymustum

Adam da bıkmış khfdjffhjg ya direncez bakalım bu inat bi yere kadar. Metabolizma vs. Biz xD

Kalorimi Bayadir okumadm kitap beni bekliyo resmennnn bende basliyim bugun

Bu ne hiç bişi yememissin doğru düzgün :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…