- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.081
Hee bi verir 3 alir 5 verir 2 alir bizimki boyle giderkilo derdi hic bitmez baglandik biz bugaya
Ayy super ya oyle programlar cok etkili oluyo ki gorduk sende de canli canli zatiieminim bunu bitirince de degisim harika olcak bende bi bakiyim bakalim o programa
Sen benim hamile kalıp dogurmami emzirme dönemim bitmesini bekliyorsun biliyorum çaktırmaaynen ben bir 6 7 yil daha burdayim
Yoo güzel oluyor acı tad olmuyor... tantuniyi 1 dilim ekmek ile yemek zorunda kaldım amaAy tantunisi bile var bayılazağım
Kahveli süt acı olmuyor mu peki
Evet senide dogurtup emzirmende zayiflaticamSen benim hamile kalıp dogurmami emzirme dönemim bitmesini bekliyorsun biliyorum çaktırma: D
Yoo güzel oluyor acı tad olmuyor... tantuniyi 1 dilim ekmek ile yemek zorunda kaldım ama
Ay bende dün sadece internetten son 20 dakikasını izledim geceyarısı hıçkır hıçkır ağlaya ağlaya bi hal oldum izlediğim tek Türk dizisiydi sonunun böyle bitmesi yıktı resmen
Sabah ve akşamı çikolalı yapmışızSabah 8
2 bitter çikolata - 70
Toplam: 70
Saat 12
2 hindi füme salam - 34
4 kayısı - 100
4 ceviz - 131
2 kaşık yoğurt - 56
Yarım haşlanmış mısır - 96
Toplam: 417
Saat 6
Muzlu ballı yoğurt - 288
Toplam: 288
Saat 7
1 tabak börülce - 188
1 dilim ekmek - 57
1 bardak ayran - 57
Toplam: 302
Saat 10
1 kutu çikolatalı süt -130
Toplam: 130
Gün toplamı: 1207
Sabah ve akşamı çikolalı yapmışızbeğendim sanırım biraz daha proteinli şeylere ağırlık verebilirsin ama belki daha güzel olsun dersen menü
ZayiflayamiyimGeldin mi giz uyyodum bende
Hee bende orucum aksama dogru tartilaksen niye agliyon yoksa cok mu yidin
Hee çıtır çıtır mis gibiKahvaltida cevizli lokum mu yiyonuz enerji patlamasi yaşatmasın
Biri gelmişte bişeyler yazmış ya o dedimdiNe reklami?
Evet ya kavusmalari gerekirdiAy bende dün sadece internetten son 20 dakikasını izledim geceyarısı hıçkır hıçkır ağlaya ağlaya bi hal oldum izlediğim tek Türk dizisiydi sonunun böyle bitmesi yıktı resmen
Ohhh cok iyi yapmissin hangi kitaplari aldin? Evet onu bende duymustumBugün bayağı gezdim dışarıda güzel spor oldu ne kadar yorucu da olsagüzel güzel kitaplar aldım akşamları okuyacağım hem kalori yaktırıyor diyorlar kitap okumak ne kadar doğru bilemeyeceğim ama
Hee yok bende diyorm ne reklamiZayiflayamiyimçok bişey de yeniyom ama yok olmuyo menu paylascam bayramdn sonra yettiartik
Hee çıtır çıtır mis gibi
Biri gelmişte bişeyler yazmış ya o dedimdi
evet ya aynen bende bi lmiorum... insallah yarin iyi yönde sasirtir bizi vicud hazretleribelki harika eksilerle gireriz listeye.... dün tartildim simdi rakami söylmim yarina süpriz olsun esimin tepkisi aynen söyle oldu ay bi 6 yi göremedin önünde oda bunaldi herhalde sonra bi güzel anlattim her hafta emin adimlarla ilerledigimi bi aferin aldim anliyacagin hahahaha
KalorimiBugün bayağı gezdim dışarıda güzel spor oldu ne kadar yorucu da olsagüzel güzel kitaplar aldım akşamları okuyacağım hem kalori yaktırıyor diyorlar kitap okumak ne kadar doğru bilemeyeceğim ama
Sabah 8
2 bitter çikolata - 70
Toplam: 70
Saat 12
2 hindi füme salam - 34
4 kayısı - 100
4 ceviz - 131
2 kaşık yoğurt - 56
Yarım haşlanmış mısır - 96
Toplam: 417
Saat 6
Muzlu ballı yoğurt - 288
Toplam: 288
Saat 7
1 tabak börülce - 188
1 dilim ekmek - 57
1 bardak ayran - 57
Toplam: 302
Saat 10
1 kutu çikolatalı süt -130
Toplam: 130
Gün toplamı: 1207
Ayy sende miii bende benim ağlayasım var sanmıştım ama gercekten cok duygusaldi sonu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?